Pelin'in Cicileri :)

Biz birbirmize aynı anda mı yorum yapıomusuz acabakineee:KK53: yerim seni çıtır pane harcımm:)) Geri döönn geri dönnn nilom sana ihtiyacımız vaarrr bu full time olayı bizi fena etkiledi ki ben seni özlüorum çeyiz bakanımmm :KK31:

mutlu mutlu kullanalım inşallah canparem:)

ah ahhh fulle geçsem gam yemicem de, girememin nedeni kpss ve nişan hazırlıklarıydı kuzum..bi sonraki aya kaldı kasa eğitimi alıorm su an kasa fullü olucam benm için daha ii bi pozisyon ama beklemekten sıkıldm artk, öğrendiğim an geçicekmişim, sensn benm çıtırım.. daha da haberm olmasn su kampnyalardan iflas bayrağımı çekebilirm:KK52:

ah ahhh fulle geçsem gam yemicem de, girememin nedeni kpss ve nişan hazırlıklarıydı kuzum..bi sonraki aya kaldı kasa eğitimi alıorm su an kasa fullü olucam benm için daha ii bi pozisyon ama beklemekten sıkıldm artk, öğrendiğim an geçicekmişim, sensn benm çıtırım.. daha da haberm olmasn su kampnyalardan iflas bayrağımı çekebilirm:KK52:

Başarıcaksn kiii kuzucannn ben inanıorum :KK54: sen ve iflas mı hayır olamazzz :KK24::KK9:

İşin ağır cnm Allah kolaylık versin gerçektenn.. :KK31:

Çeyizime ilk elektronik ürünleri aldım :) Belki şuan kullanabilirim ki düzleştiriyi kullanırım :KK9: Yine de topicime ekliyim :)

Eki Görüntüle 459556

Eki Görüntüle 459557

Bu arada Altıncıcadde.com'dan aldığım bu ürünler birkaç gün önce elime ulaştı. Kutunun içinden bir de çek çıktı bilmiyorum incelemedim ama 30 TL'likti sanırım:) Altıncıcadde'ye olan güvenim artıcak gibi.. Bu sefer siparişlerim oldukça erken geldi cunku:)

Gelelim düzleştiricime... Saçlarım kolay şekil alabilen bi yapıya sahip oldukları için bir kez denedim, harika sonuç elde ettim. 210 dereceye kadar cıkabiliyor ve anında ısınıyor :) Düzleştirme değil kıvırtma uyguladığım halde çok iyi sonuç elde ettim herkese tavsiye ederim.

Kurutma makinesini henüz denemedim havalar cok sıcak oldugu için ihtiyaç duymuyorum kullanmaya. Aparatları ile gelmiş. Pişman değilim. İyi ki de almışım:KK9:

Bugün de boş durmadım :) Ve yine canım arkadaşım Gizomun katkılarıyla çeyizime ilk geceliğimi aldım :) Çeyizimin her bir parçasında imzan var gizooooottt:KK9:

Trendyol Pierre Cardin kampanyasından sadece 30 TL'ye aldım :) Trendyol sevdiceğimi çok seviyor durmadan alt limitsiz çek gönderiyor :KK9: Teşekkürler trendyol :KK53:

$pierre cardin gecelik 1.JPG $pierre cardin gecelik 2.JPG

Bugün de boş durmadım :) Ve yine canım arkadaşım Gizomun katkılarıyla çeyizime ilk geceliğimi aldım :) Çeyizimin her bir parçasında imzan var gizooooottt:KK9:

Trendyol Pierre Cardin kampanyasından sadece 30 TL'ye aldım :) Trendyol sevdiceğimi çok seviyor durmadan alt limitsiz çek gönderiyor :KK9: Teşekkürler trendyol :KK53:

Eki Görüntüle 468636 Eki Görüntüle 468638

ay çok şık kuzencannn..:nazar::nazar:
güle güle giyy :KK9::KK9::KK9:

pelommm ilk gönderdiğimi aldın en beğendiğimdi hep aynı şeyler hep aynı benim çok olmasa bende alırdımda canım hep sen geldin aklıma all istedim seviyorum seni çokkk

kutularııı alllalllım hadiii

Pelimiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk yeni çeyizcikler şeyler aldım beeennnnnn :KK16::KK9::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
ay çok şık kuzencannn..:nazar::nazar:
güle güle giyy :KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9:
Çookk teşekkürler kuzencimmm, inşallah inşallah gülerek giycem:KK23::KK69::KK17:
pelommm ilk gönderdiğimi aldın en beğendiğimdi hep aynı şeyler hep aynı benim çok olmasa bende alırdımda canım hep sen geldin aklıma all istedim seviyorum seni çokkk

kutularııı alllalllım hadiii
Evettt evettt sayende aldım gizom yoksa hiç görmicektm bileee:)) ayy çok heyecanlandım ilk geceliğim bu benim:KK17::KK17::KK17:

kutularaaa start verdiiimm ve benim oldularrr seninde olcaklar gizotummmmmm:KK52::KK52:

Pelimiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk yeni çeyizcikler şeyler aldım beeennnnnn :KK16::KK9::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK8::KK8:

Sen nelerrr aldın bakiiimmm Gülimiğiiiimmmm meraklardayımkiiiii:KK9::KK52:

♥ Markafoni ve Tepe Home ♥

Kutularım ve askım :KK69:

$kutu 4.JPG
$kutu 1.JPG
$kutu 2.JPG
$kutu 3.JPG
$askı.JPG

Gizomla kutu ve askı kardeşliği yaptık biiiizz:KK54:

Markafoni'den olan ciciler :KK17:

Eki Görüntüle 468729 Eki Görüntüle 468730

Westwing'ten olan ciciler :KK17:

Eki Görüntüle 468731 Eki Görüntüle 468732 Eki Görüntüle 468733

2 sitede de kargo ücreti ödemedim Pelimiğimm,Westwing'te de 25 TL lik indirimim vardı
veeeee hepsi toplamm 58.88 TL tuttularrr :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

ördek karafı almazsam ölcem diyordum hep belki alabilirimmm gaza geldim şimdi sende görüncede artık durmalıyım seninkilerde çok güzel çeyiz topiği açsana canım sende

pelom kutularımız çok güzeller güzel güzel kullanalm bende allldımmm

Pelincim güle güle kullan kiiiiiiiiiii:KK16:
Çok teşekkürler Yağmurcum. :KK16:
Markafoni'den olan ciciler :KK17:

Eki Görüntüle 468729 Eki Görüntüle 468730

Westwing'ten olan ciciler :KK17:

Eki Görüntüle 468731 Eki Görüntüle 468732 Eki Görüntüle 468733

2 sitede de kargo ücreti ödemedim Pelimiğimm,Westwing'te de 25 TL lik indirimim vardı
veeeee hepsi toplamm 58.88 TL tuttularrr :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Vaaay vaayy vaaayy sen bu işi kıvırdınn yavrucan :KK9: Çok güzellerkii çok beğendimmm canım benim hadi sana da topic açalım artıkııımmm :KK52::KK52::KK52:
ördek karafı almazsam ölcem diyordum hep belki alabilirimmm gaza geldim şimdi sende görüncede artık durmalıyım seninkilerde çok güzel çeyiz topiği açsana canım sende

şuan karaf almıyorsun giz! (firdevs rolune girdim ve esip gürlüyorum, aptal olma, o kadar çeyizi nereye koyacaksın, seni annene soylersem görürsün!:KK30:) nihahaha kötülük kötülük hiç bizim payımıza düşmezki o :KK9:

gizom kutularımız süper nasıl kandırdım seni :KK1: Hep sen beni kandırırdın bu sefer beeenn :KK9: Biz ne güzeliz canım arkadaşım seviyorum seniiiii:KK16::KK54:

Ben de bunların içinde en çok ördeğime mutlu oldum çok çok istiyodum yaa geçen hafta Bernardo'da da görmüştüm içim gitmişti :KK5:
Bu kampanya ilaç gibi tam zamanın da geldi :KK9::KK9:
Sen de al gizomm al kız boşverrr :KK52:

Biraz daha çoğaltınca açıcam ben de topikçiğimi,sizler kadar çeyiz konusunda profesyonel değilim daha :KK12:

Vaaay vaayy vaaayy sen bu işi kıvırdınn yavrucan :KK9: Çok güzellerkii çok beğendimmm canım benim hadi sana da topic açalım artıkııımmm :KK52::KK52::KK52:

şuan karaf almıyorsun giz! (firdevs rolune girdim ve esip gürlüyorum, aptal olma, o kadar çeyizi nereye koyacaksın, seni annene soylersem görürsün!:KK30:) nihahaha kötülük kötülük hiç bizim payımıza düşmezki o :KK9:

gizom kutularımız süper nasıl kandırdım seni :KK1: Hep sen beni kandırırdın bu sefer beeenn :KK9: Biz ne güzeliz canım arkadaşım seviyorum seniiiii:KK16::KK54:

Ayyyyyyyyyyyyy beğenmene çok sevindimmmmm ballı Pelimiğimikimmmmmmmm (ismini amma da uzattım heee :KK9::KK9::KK9:)

Azcık daha çoğaltıyım açıcam ben de açıcam topiğimi :21:

Bırak ayol alsın karafı nolcak atalarımız ne demiş fazla karaf göz çıkarmaz :KK53::KK53::KK53:

Ben de bunların içinde en çok ördeğime mutlu oldum çok çok istiyodum yaa geçen hafta Bernardo'da da görmüştüm içim gitmişti :KK5:

Biraz daha çoğaltınca açıcam ben de topikçiğimi,sizler kadar çeyiz konusunda profesyonel değilim daha :KK12:

Ayyyyyyyyyyyyy beğenmene çok sevindimmmmm ballı Pelimiğimikimmmmmmmm (ismini amma da uzattım heee :KK9::KK9::KK9:)

Bırak ayol alsın karafı nolcak atalarımız ne demiş fazla karaf göz çıkarmaz :KK53::KK53::KK53:

(ismimi çok sevdim):KK16: (gülimiiğiiimiikiimmmm) :KK9:

Ayol ben topicimi açtığımda hiçbişiiim yoktu zamanla oldu heves :KK9::KK9::KK9:

Aaa onun karaftan çıkardığı sonuç 4 tane 5 tane karaf yan yana durcakmış israff israff hep o bana kızardı şuan ben ona karışıyorum ki :KK53:

Kuzum tavanın markası ne sahii?

Aaa onun karaftan çıkardığı sonuç 4 tane 5 tane karaf yan yana durcakmış israff israff hep o bana kızardı şuan ben ona karışıyorum ki :KK53:

İsimini yer yer yer bitiriirrimmm seninnnnnn :KK48::KK48::KK48:

Aaaa hemencicikin Pelimikiğimin tarafına geçip diyorum kiiiii hakkaten gizo o kadarı fazla napcan o kadan karafı kıııızzzz :KK9:

Papilla bebeğim markası,daha önce aldığım romantik kalpli tava da Papilla'ydı güzele benziyo umarım yanıltmaz beni Papilla :26:

ördekliyi alırsam dahada almıcam yani belki 4 lerim öksüz kalmasınlar 2 2 ark olsunlar pelo tek kalınca üzülürüm yahuuuu :KK1::KK1::KK1::KK1:kutularda cidden 2 gündür kandırmayı nasıl başardın ben nasıl aldım inanmıyoreeee

firdevsten inciler aptalll aptalll o mektubu tabikide aldım kimle gidiyordun behllülllemiii aptalll

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: pelinin tarafına geçmeden önceki son beni savunman kuzum ama pelooo dövcekc beni yakın bir gelecekte karaf yüzünden :KK1: ama atasözü mest ettti doğrusu

pelo doğru diyor benmde onunda düzgün bişiyi yoktu zamanlaa oldu eksiklerimizi görmemizi topiklerimiz sağladı

pelo 4 adet olsun bizim olsun yanyanannaa sehba üstünde dururlarr

annem bana dün kulllanıp kullanmıcağmı bilmediğim country sehba örtüsü ve runnur almış sehbam olurmu bilmiyorum ama şlar yaa çiçekli ve güzel

Aaaa hemencicikin Pelimikiğimin tarafına geçip diyorum kiiiii hakkaten gizo o kadarı fazla napcan o kadan karafı kıııızzzz :KK9:

Papilla bebeğim markası,daha önce aldığım romantik kalpli tava da Papilla'ydı güzele benziyo umarım yanıltmaz beni Papilla :26:

ama ama sunum yapcaktım ördeği alıp karaf defteirni kapayım 3 lü kalsınlar o zaman

westwing papila hediyeli yazıyor bende aldım ya kırmızı mini kap yada tencere herneise acaba hediye olarak ne yollucaklar demi

:KK56::KK56::KK56:ye ye bitirr ismimi gülimikiiimmm:KK9:

Evett cnm kalpli tava papilla biliorumm benim fisslere benzettim krep tavası mı o kuzu? umarımm yanıltmaz canparem güzel günlerde kullan inşallah:116:
Güle güle kullan canım Allah bize de nasip etsin :)
Çok teşekkürler aminnn :)) Daha güzelleri senin olsun canım:KK16:
ördekliyi alırsam dahada almıcam yani belki 4 lerim öksüz kalmasınlar 2 2 ark olsunlar pelo tek kalınca üzülürüm yahuuuu :KK1::KK1::KK1::KK1:kutularda cidden 2 gündür kandırmayı nasıl başardın ben nasıl aldım inanmıyoreeee

firdevsten inciler aptalll aptalll o mektubu tabikide aldım kimle gidiyordun behllülllemiii aptalll

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: pelinin tarafına geçmeden önceki son beni savunman kuzum ama pelooo dövcekc beni yakın bir gelecekte karaf yüzünden :KK1: ama atasözü mest ettti doğrusu

pelo doğru diyor benmde onunda düzgün bişiyi yoktu zamanlaa oldu eksiklerimizi görmemizi topiklerimiz sağladı

annem bana dün kulllanıp kullanmıcağmı bilmediğim country sehba örtüsü ve runnur almış sehbam olurmu bilmiyorum ama şlar yaa çiçekli ve güzel

ama ama sunum yapcaktım ördeği alıp karaf defteirni kapayım 3 lü kalsınlar o zaman

westwing papila hediyeli yazıyor bende aldım ya kırmızı mini kap yada tencere herneise acaba hediye olarak ne yollucaklar demi

Ördeklide aklın kaldı zaten al hadi al çıktı izin benden :KK9:En fazla 3 e izin veriorum kuzuşum fazlası zarar hayır mutfağa nasıl sığıcak o kadar eşya :26: sende vitrin düşünmüyorsun zaten ne gerek yani canım benim sığdıramayacaksın onları. :KK1:
yanyana sehpa üstünde mi durcaklar :KK53: sonra küçük giz gelip bi tanesine dokunsun ve 4 ü de devrilip kırılsın die mi :KK9::KK9::KK9: sana aşk-ı memnuyu yasaklıorum gizoott:KK20::KK9:

Sehpa örtülerini ve runnerını hemencik görmekk istiorum acaip merak ettim ki ben onları çok güzellerdir eminimmm annelermz de country ci ahahah :KK9::KK9::KK9: i love vintage :KK16:

papilla mı hediyeli :KK53: bende mi alsam :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ördek karafım gelsin ben aklını çelerim senin :KK53: şöyle güzel böyle güzel diye anlatırım :KK9:

Şaka biyana gördüğüm kadarıyla su takımımı ne oluyo ya hani 6 kadehi,6su bardağı falan oluyo o takımı almamışsın sanırım.Eğer alıcaksan onunda karaflısını alıp 4 e tamamlaya bilirsin balım

Sen söyleyince baktım da hakkaten hediyeli yazıyo merak sardı şimdik beni bi karaf yollasalar hediye olarak fena olmazdı dimi giiiiizzzzzz :KK24::KK24::KK53::KK53::KK60::KK60:

X