Canım sizin aldıgınız minimal nevresimin rengi aynı resimdeki gibi mi?Benim aldıgımın rengi daha açık geldi(
Canım İzmir'de English Home'un 3 tane mağazası varmış, bak. :) Çeşme'yi saymıyorum.
English Home Ev Tekstil Ürünleri | Online Ev Tekstili
Canım havadan sudan da yazabilirsin, çeyizle ilgili olmasına gerek yok. 4 kız kardeş demek ahh ahh ne güzel bir duygudur o ya kimbilir..Zamanla anlarsın canım yaşın kaç? Çalışmaya da başlarsın umarım gönlüne göre bir yerde. Ben mezun olduktan sonra çabuk iş bulamamıştım, sanırım bi 7-8 ay kadar. Sonra şuan çalıştığım yerde buldum 2 yılı aşkındır çalışıyorum, güzel bir duygu. Darısı başına inşallah tatlım.
Rica ederim canım.
Canım İzmir'de English Home'un 3 tane mağazası varmış, bak. :) Çeşme'yi saymıyorum.
English Home Ev Tekstil Ürünleri | Online Ev Tekstili
Canım havadan sudan da yazabilirsin, çeyizle ilgili olmasına gerek yok. 4 kız kardeş demek ahh ahh ne güzel bir duygudur o ya kimbilir..Zamanla anlarsın canım yaşın kaç? Çalışmaya da başlarsın umarım gönlüne göre bir yerde. Ben mezun olduktan sonra çabuk iş bulamamıştım, sanırım bi 7-8 ay kadar. Sonra şuan çalıştığım yerde buldum 2 yılı aşkındır çalışıyorum, güzel bir duygu. Darısı başına inşallah tatlım.
Rica ederim canım.
Merakla bekliyor olucam canım.buna çok sevindim 3 mağazayıda gezmek istiyorum :):): ay başında gezince aldıklarımı atarım size
güzel kız kardeşi olması lazım mutlaka fazla yaş aralığımız da yok en büyük ablam benden 3 yaş büyük 27yaşında 2numara 26 ben 24ü daha doldurmadım. birde ufaklık var 14 yaşında :))
inşallah canım iş çok önemli kimyagerim bende, mezun olalı 4ay oldu. bakalım kpssye giricem haftaya sonra bazı tanıdıklar vasıtasıyla başvuracağım yerler olucak kpss puanıyla alan şirketler, kısmetim vardır bir yerde. ben öğrencilikte ufak tefek çalışmıştım ihtiyaçlarımı karşılayabiliyordum ama artık diplomayı aldım o işlere de gidemem. idealist biriyim ve öyle kalmak istiyorum şartlar el verdiği sürece :)) bakalım inşallah herşey güzel olucak :))
kendin gibi aldıklarında çok ama çok güzel canım benim, aşkla kullan tatlışımm
Çeyizime ilk elektronik ürünleri aldım :) Belki şuan kullanabilirim ki düzleştiriyi kullanırımYine de topicime ekliyim :)
Eki Görüntüle 459556
Eki Görüntüle 459557
kuzuuumm hayırlı olsunn..
çok güzellerr...
nerden ne kadar aldın bakimm kuzenciğine bilgi verr
Sağ ol kuzenkuşum.
:78::78::78: kuzenciim ben onları altıncı cadde'den 50 TL'lik çekle 66,80 TL ye aldım:) Tadından yenmiyor ya hu. Çok güvenmiyorum altıncı caddeye ama bi cesaret aldım vallaGeç de olsa gönderiolar, 3-4 haftayı buluyo gelmesi.
çok uyguna gelmiş balıımm..
ne demişler geç olsun güç olmasın
gelsinde geç gelsin kuzumm.. sıkma canının senn
anahtarlıklarına kurban olurum seninn ben canımmmmmmmmm Allahım senden mutluluğu hiçç ama hiç eksik etmesinnn tüm aldıkların senin gibi ciciler ve çook şıklar umarım birgün evini yerleştirmek ve onlarda yemekler yemek bizede nasip olur tatlımmmmmmmmm ...
Evet kuzencimm gerçekten çok uyguna geldi :78: Normal şartlarda bi tek kurutma makinesini alırdım o paraya :) Yok kuzum alıştım ben sorgulamıorum zaten ilk siparişimde çok takmıştım da sonra anladım ki müşteri politikaları busenin gibi düşünüolar kuzen geç olsun güç olmasın
Ahh şu sıralar aahh kuzencimm gelir ona da gelir bebeğim yok acelemizbnmde almaya başlamam lazm kuzen ama bi sıra gelmiyo
Allah mutluluğu hiçbirimizden esirgemesin canım, yüzümüzden gülücüklerimiz hiç eksik olmasınn kuzumm..
ayyy kusum dayanırım o kadarlıktır yaa eminim içinde senin oldugun bir ev ne kadar sıcacık ve huzurlu olurr o huzurdan bir kaşık içmek için sabredecem sözzz ve o günler yakın biliyorum inanıyorum bennnnn :)
pelim sende bende altıncıcadde bombaardımanımı yaptık kuzucum keşkee bu kurutmaları başka bir marka alsaydın burdaki kızlar regmıton aldı saçı kurutmayan özelliğide varimiş çokmu lazımdı kurutma sıpacık hepp süs heppp süss öperim o güzel gözlerinden canım benim
ben bu arada yine baba kartı bomballladım çeyizleri artık ondan alıyorum
pelommm bide bizim bahçede şu anda 4 minik kedi yavrusu var babam torunlarım torunlarım die süt veriyor onlara görmen lazım fotolarını eklicem
Evmanya ve çek çılgınlığı :)
Koyu renkli bir nevresim şarttı:)
Sarev
Eki Görüntüle 441113
Muffin Cuplarım
Eki Görüntüle 441114 Eki Görüntüle 441115
Tantitoni Tepsim:)
Eki Görüntüle 441116
Paşabahçe Servis Tabaklarım(3 Adet)
Eki Görüntüle 441117
Biev Süzgeç
Eki Görüntüle 441118
Brabantia Servisliklerim
Eki Görüntüle 441119
Çeyize ara vermiş olsam da ufak tefek kaçamaklar yapabilirim gibi geldi. Zira gerçekten ufacık bir kaçamak bu.Trendyol'dan 10 TL'ye aldığım vintage askılıklarım, onlar da benim oldular.
Eki Görüntüle 452571