Pelin'in Cicileri :)

Canım sizin aldıgınız minimal nevresimin rengi aynı resimdeki gibi mi?Benim aldıgımın rengi daha açık geldi (

Canım aynıydı. Acelem vardı nevresimi yatağıma açıp bakamadım aslında olmazsa bugun gidince bakarım güzelce. Renk farkı resimdeki ışıklardan olabilir Duygu'cum.

buna çok sevindim 3 mağazayıda gezmek istiyorum :):): ay başında gezince aldıklarımı atarım size

güzel kız kardeşi olması lazım mutlaka fazla yaş aralığımız da yok en büyük ablam benden 3 yaş büyük 27yaşında 2numara 26 ben 24ü daha doldurmadım. birde ufaklık var 14 yaşında :))

inşallah canım iş çok önemli kimyagerim bende, mezun olalı 4ay oldu. bakalım kpssye giricem haftaya sonra bazı tanıdıklar vasıtasıyla başvuracağım yerler olucak kpss puanıyla alan şirketler, kısmetim vardır bir yerde. ben öğrencilikte ufak tefek çalışmıştım ihtiyaçlarımı karşılayabiliyordum ama artık diplomayı aldım o işlere de gidemem. idealist biriyim ve öyle kalmak istiyorum şartlar el verdiği sürece :)) bakalım inşallah herşey güzel olucak :))

buna çok sevindim 3 mağazayıda gezmek istiyorum :):): ay başında gezince aldıklarımı atarım size
Merakla bekliyor olucam canım.

Wooow 27, 26, 24 ve 14. Ne güzeldir o evin halleri.
Canım hayırlısı ile gönlüne göre bi iş bulursun umarım... Bence de herşey çok güzel olacak. :)

kendin gibi aldıklarında çok ama çok güzel canım benim, aşkla kullan tatlışımm

Çeyizime ilk elektronik ürünleri aldım :) Belki şuan kullanabilirim ki düzleştiriyi kullanırım Yine de topicime ekliyim :)

kuzuuumm hayırlı olsunn..
çok güzellerr...
nerden ne kadar aldın bakimm kuzenciğine bilgi verr

Sağ ol kuzenkuşum.

:78::78::78: kuzenciim ben onları altıncı cadde'den 50 TL'lik çekle 66,80 TL ye aldım:) Tadından yenmiyor ya hu. Çok güvenmiyorum altıncı caddeye ama bi cesaret aldım valla Geç de olsa gönderiolar, 3-4 haftayı buluyo gelmesi.

çok uyguna gelmiş balıımm..
ne demişler geç olsun güç olmasın
gelsinde geç gelsin kuzumm.. sıkma canının senn

çok uyguna gelmiş balıımm..
ne demişler geç olsun güç olmasın
gelsinde geç gelsin kuzumm.. sıkma canının senn

Evet kuzencimm gerçekten çok uyguna geldi :78: Normal şartlarda bi tek kurutma makinesini alırdım o paraya :) Yok kuzum alıştım ben sorgulamıorum zaten ilk siparişimde çok takmıştım da sonra anladım ki müşteri politikaları bu senin gibi düşünüolar kuzen geç olsun güç olmasın

anahtarlıklarına kurban olurum seninn ben canımmmmmmmmm Allahım senden mutluluğu hiçç ama hiç eksik etmesinnn tüm aldıkların senin gibi ciciler ve çook şıklar umarım birgün evini yerleştirmek ve onlarda yemekler yemek bizede nasip olur tatlımmmmmmmmm ...

Kuzumm yaaaa anahtarlığıma kadar var işte bi ev lazım bana gerisini halledebilirim di mi di miii
Sağ ol canım arkadaşımm, sana kesinlikle nasip olucak eminim hatta emin değilim yani istersen bu akşam bile yedirebilirim çeyizlerimde siftahı seninle yaparız bebeğim
Allah mutluluğu hiçbirimizden esirgemesin canım, yüzümüzden gülücüklerimiz hiç eksik olmasınn kuzumm..

bnmde almaya başlamam lazm kuzen ama bi sıra gelmiyo

Allah mutluluğu hiçbirimizden esirgemesin canım, yüzümüzden gülücüklerimiz hiç eksik olmasınn kuzumm..

ayyy kusum dayanırım o kadarlıktır yaa eminim içinde senin oldugun bir ev ne kadar sıcacık ve huzurlu olurr o huzurdan bir kaşık içmek için sabredecem sözzz ve o günler yakın biliyorum inanıyorum bennnnn :)

bnmde almaya başlamam lazm kuzen ama bi sıra gelmiyo
Ahh şu sıralar aahh kuzencimm gelir ona da gelir bebeğim yok acelemiz

Gamzem benim ya gözlerim doldu yine ama.. Bence bizim olduğumuz her ev huzurlu ve sıcacık olur canım, yaşamasını bilenlere ama.. Aaa sabredicem dio yaa evlense gelmicek sanki evime bak şuna küserim hee
bencee güzel günler hepimiz için yakın canım arkadaşımm :116:

pelim sende bende altıncıcadde bombaardımanımı yaptık kuzucum keşkee bu kurutmaları başka bir marka alsaydın burdaki kızlar regmıton aldı saçı kurutmayan özelliğide varimiş çokmu lazımdı kurutma sıpacık hepp süs heppp süss öperim o güzel gözlerinden canım benim

ben bu arada yine baba kartı bomballladım çeyizleri artık ondan alıyorum

pelommm bide bizim bahçede şu anda 4 minik kedi yavrusu var babam torunlarım torunlarım die süt veriyor onlara görmen lazım fotolarını eklicem

Aaa hiç araştırmadan aldım gizom neden oyle yaptım ki ben bak simdi pişmanlık duydum :26: ama olsunn anneme veririmm annem kullanır olmazsa bende test ederim onu gizommm :))) düzleştiriyi kullancam ama hiç düzleştrici yapmayı sevmeyen biri olarak bakımınnn dibineee vurcam gizom
Kendimeee harcıcamm demiştim gizommm bak gördün mü hem kendimee hem çeyizimee alıorum bizdeki kondüsyon çok iii

gizoommmm kedicikleriniz mi olduuu yerim ben onlarıııııı babiş cok mu sevdiiii :))) fotolarını beklıorumm gizommmm

Kızlar selam:) Ufak bi bilgilendirme yapıcamm..

Groupon'un dağıttığı evmanya çeklerinden 5 adet almıştım fakat şuan pişmanlık yaşıorum.. Çünkü hiç ama hiç memnun kalmadım! 10.06.2012'de vermiş olduğum siparişler hala yarım yamalak elime ulaşmış durumda. Ki üzerinden 1 ay geçti...

Muffin cuplarımı My Ebi markasından seçmiştim tantitoni yollamışlar! arada 5 lira fark var! Yani ben 5 lira kazık yemiş oldum. Tantitoni ya da my ebi olması bnm için sorun değil aslına bakarsanız buradaki sorun neden sipariş ettiğim gelmedi? 2. olarak.. kalp seçtiğim muffin cuplarımı özellikle incelemiştim RENK konusunda pembe ve fuşya yazıyordu. Ama bana öyle iğrenç bi yeşil renkte göndermişler ki!! tamamen hayal kırıklığı oldu! Ayrıca kalp ve normal muffin kalıplarım, tepsim ve biev süzgecimi aynı siparişte geçmiştim fakat biev süzgecim halen gelmedi elime. 2dir mail yolluyorlar tedarik ediyoruz, özür dilioruz diye.. Brabantia servisliğim ve paşabahçe servisliklerim de henüz ulaşmadı.. Tedarik edemiyorsan alışveriş listene koyma o zaman!!

Az önce girdim evmanya'ya ve siparişlerimde şans eseri gördüm muffin cuplarımın istediğim olmadığını.. Dediğim gibi çok önemli değil zaten tantitoniden gelen yuvarlak cuplarmın rengine de bayıldımm ama neden kandırıyorlar tüm sorun burada!!!

Benim istediğim bu:
Bana gelen bu:

dipnott: pazar günü cuplarımda denemelerimizi yaptıkk:) bol bol da fotograf cektim arzu eden olursa fotoğrafları buraya atabilirim :) renkleri çok güzel cıvıl cıvıl tabi yeşil kalpler harıcınde..

Askılıklarım da geldi sanırım 5-6 gün oluyor, çok güzeller. Teşekkürler chiccy deco life

peloooo evmanyaaa neden böyle bişicik yaptııı yaa sinir oldum evimister gibi oldular iyicene allahtan düğünümüze daha varda az kalmış olsaydı sinir küpü olurdum

cuplara gelinc eonların içine yayılmasın die yağlı kağıt koydunmu ve fotolarrııı bekliyoreeeeeee

bu arada bievden aldığım servisliklere bayıldım tavsiye ederim pelom onları dün sinema izlerken amerikalılarda gördüm aynıydı ayyy yurtdışında ne varsa yapıyoruss yahuuu bide ne kadar dikkatliyim filmde servisliklere bile baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…