:) bnm kutular biraz kçk. nettn geldi bütük sanıyodum:) gömlek sığmaz:) orta boy bi kavanoz gibi düşün en büyüğünü:) o boş kaldı:)
nerdesn bakim dn yoktun:)
Sağol bebeğimAslında düşündüm altıncı cadde de yaşanan sorunları,almaktan da vazgeçmiştim zaten ama dayanamadım bakalım bi şansımı deniyim dedim.30 mayısta evim.nete sipariş vermiştim romantik tava ve reçellik siparişi hala gelmedi.3 siteden de ilk defa alışveriş yapıyorum bakalım sorun olursa bidaha yapmam gözden çıkarttım verdiğim paraları çok hayal kırıklığına uğramıyım diye :26:
Kumaş kalitesi fazla beklemiyorum balım çok ucuz zaten çokta güzel görünüyo sende güle güle kullan
Altıncı caddeyle olan sorunun şuan ne durumda canım?
Merhaba trendysister...Merhabalar,
Altincicadde.com 'da gerçekten çekici ürünler var ancak dikkat!!!!
Altincicadde.com'dan yaptığım 3 siparişim de söz verilen süre içinde gönderilmemiş durumda. Bir hafta önce iptal edeceklerini söylediler, sonra iptal ettiler, bu sefer geri ödeme yapmıyorlar ve sorduğunuzda yaptık diyorlar.
Firmanın daha duyarllı bir işletim anlayışı göstererek kredi kartımdan ödemiş olduğum ürünler için acil para iadesi gerçekleştirmesini talep ettim. Ama dinleyen yok.Böyle zorluk çektireceklerini düşünsem hiç bir şekilde sipariş vermezdim.Çok yazık.
Tüketiciler bu şekilde yalnızca para alıp ürün göndermeyen altincicadde.com gibi şirketlerden uzak durmalı. Müşterileri mağdur ederek çektikleri paraları " ürün gönderme süresi 2 hafta+iptal etme süresi 1 hafta+ geri ödemesüresi-bilinmiyor" gibi toplam sürede parayı kullanarak kar etme internet satıcılığı olmamalı, Amerikada bu sirketlerden cok var.
Sipariş vermeden önce sikayet sitelerini de gözden geçirin yoksa çok başınız ağrır.
Sn. Tüketiciler siparişlerini yapacakları sirketleri seçerken ebay, gittigidiyor gibi, üründen memnuniyetsizlik veya almama durumunda paralarının kendilerinde kalacağı güvencesi verenleri tercih etmeliler ( ancak ürünü teslim aldığınızda para transferini onaylıyorsunuz)
bi hayin gördüm sanki hih :18::18:
O da ne demek cnm?
istanbullara gelmişsin hih
İstanbul'a geldim de bunu herkes biliyordu, topicte bangır bangır konustuk gizli bişi yapmadık, arkadan iş cevirmedik. Hatta ve hatta dedikki berfin sende gel (bu teklifi minnak yaptı) sen kötü erdi izin vermez dedin.
Linki de vereyim.. http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani/506788-tahmini-kesin-2013-yili-gelincikleri-hadi-buraya-gel-gel-cekinme-843.html#post25000192
Kimse hain değil yani berfincim... Sen zaten geleceğimi biliyordun.
bn takılmıştım neden bukdar ciddiye aldınki. yok bide link bırakmışsın ispat niteligin.. neyse pelin kbakma ben kötü niyetle söylemedim..
canım benm aldıkların nefis:):) ben bayıldım. engilish home ürünlerine bende hastayım. ama sitesinde çok fazla çeşit yok sen nerden nasıl aldın bu ürünleri
öperm de kaçarm!:*
Buuu daaa annişin hediyesiiiii;
Minimal saten nevresim takımım anniko şanslı çok ucuza mal oldu yine:)
Eki Görüntüle 442759
Geldiiii nevresimimmm dün:) Çook güzel, kaliteli.. kutusu şahane
Herkeseee tavsiyee ederiimmmm
yaa ne gelceğdi pelott zaten bizde açtrım gösterdim sana nevresimimizin kalitesini çok güzel minnoşşş birkaç minimal dahamı alsakki
Eveeettt eveettt evettt gizotumm gostermistinnn bizzaattama olur mu oluuur belkim bana sahte gonderirlerdi mıknatıslı kutusu yaa çok değişik, sarev'den daha şık ve kaliteli kutusu bileemm beenn alcamm gizoomm minimaal alalım çok sevdimmm sırf kutuları için alabilirim ya hu
westwing de var suan alsak mı ki gizom hemde kapıda nakit ödeme ileee
gizoomm sana ne sorcaam hani bi tane pike gostermiştinn banaa o minimaldi di mi?