Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaarr tabikisii deee hattaa sevdiceğininn begendiği nevresim de var gizotummwestwingekini gördüm pamuk satenler varmı pekiii
kuzum evde gösterdiğim minimal topikte sorduğumda polo idi
kutusunu bende çok beğenmiştim canımmmm
minimal da nedir
gizimm aydınlatınn beğiiii
Kızlarrr minimal ne oluyo ki :44:
Vaaarr tabikisii deee hattaa sevdiceğininn begendiği nevresim de var gizotumm
gizomm bu nevresimin pikesi var sende di mi?
Eki Görüntüle 454840
Bebekleriiimmm minimaall bir nevresim markası.. Nevresimleri çook kalitelii, nevresimlerinin yanısıraa nevresim kutuları da bi o kadar şıkk Şuan westwing'de de kampanyada.. Merak ederseniz bakabilirsiniizz hanımlaaar. Tavsiyee ediyoruuzzz gizotumlaa nevresimleriniii
Eveett cnm doğru hatırlamısım o zamaann pikesi gelse bende alcam kuzumm. ne de olsa gordumm nası oldugunuevet canım bunun pikesi var gördünde güzel yani ben var ya bayıldım pc de görünnenle aynı renk geldi ve kaliteliiii
sibelcim ve gülincim ben ilk olarak nilde duydum ve onun tavsiyesiyle almıştım çokta beğendimmmmm
Evett cnm eğerki tek kişilik ya da misafir için ranforce dusunuyorsan alabilirz ucuza gelır o zaman cunku:) ben kendime je taime, i love you yazılı istiorm kendi odama alsam mı die aklım çelinmio değil Altıncı caddeden kargo dahil 78 TL'ye almıstm gizommcanım westingde 25 tl çekle yinede pahalıya almazmıyız sen altıncı caddeden ne kadara almıştın pammuk sateni
kızlar ben artk istesem de nevresm kotamı doldurduğumdan nevresm alamıcam, atakanın annesi de almıs nevresmler uyku setleri fln daha fazlasına luzum yok, bi tek ikeadaki siyahlı olanda gözüm var gelmiş tekrar ama o gün telaştan bi de onu alamadm..bu hafta içi gidicez bakalm göstericekmiş hepsini, yemek takımları bile almıs bana nerelere sığdırcam bilmiorm hiççç:18::18::18:
Vaaarr tabikisii deee hattaa sevdiceğininn begendiği nevresim de var gizotumm
gizomm bu nevresimin pikesi var sende di mi?
Eki Görüntüle 454840
Bebekleriiimmm minimaall bir nevresim markası.. Nevresimleri çook kalitelii, nevresimlerinin yanısıraa nevresim kutuları da bi o kadar şıkk Şuan westwing'de de kampanyada.. Merak ederseniz bakabilirsiniizz hanımlaaar. Tavsiyee ediyoruuzzz gizotumlaa nevresimleriniii
Geldiiii nevresimimmm dün:) Çook güzel, kaliteli.. kutusu şahane
Herkeseee tavsiyee ederiimmmm
Hangisini sorduğunuza bağlı:)kızlar bu newresımler ne kadar ya:)
Ayy bende sandıydım ki hani kumaşının falan adı minimal Baktım kuzucum westwing'ten ama saten,çift kişilik olanları pahalı değil mi bunlar yaa sizler ne kadara aldınız?
Güle güle kullan pelotummm
Hangisini sorduğunuza bağlı:)
yeriiim seniii güliiniiiimmmm Pahalı değil tatlım. Hatta diğer pamuk satenlere gore uygun bile.. Sarev'in pamuk satenleri 150-200 tl arasında değişiyor ama minimaller 100 ve 150 arasında:) İyi yani kuzum. Kaliteli de.
Ben Minimal nevresimimi altıncı cadde'den kuponla 78 TL'ye aldım canım cok uyguna geldi:)
Teşekkürler bebegiimm
Ooooo ballı pelot ucuza gelmiş hakkaten bende yakaladığım gibi alırım arada 6.cadde 50 TL'lik indirim veriyo ya o zaman süper olur
bayıldım çok güzel sanırım sende country stili merakı var (aynı ben ) güle güle kullan canım aldıklarını vintage askılıkların çok güzel çoook beğendim hatta çok kıskandım bileeeeeeeee
Çok teşekkürler canım
English Home ürünlerini elbise askısı hariç internetten aldım. Hatta çeyizimde gördüğün ne kadar şey varsa 4 büyükler dışında hepsi internetten Madame Coco ürünleri de güzeldir. Markafoni'de kampanyaya giriyor bazen canım.
Canım benim zaten English Home'dan aldıklarım sadece 3 tane:) Kalp kutularım, fotoğraf albümüm ve kıyafet askılarım.engilish home ürünlerini kendi sitesinden mi aldın canım. dediğin siteleride takip edicem teşekkürler:)
kızlar bu piyasaya hakim oluşunuz ney nerede ne kadara alınır alınmaz bilmeniz benim başımı döndürüyor hayranım size ben bu işlerden sınıfta kalırım herhalde. çeyizim yok doğru düzgün, daha çalışmaya başlamadım. yemek takımım, nevresimim falan var ama önceden almıştık. daha alınacak çok şey var ve ben nerden başlayacağımı bilmiyorum. hangi marka iyidir, kaç paradır, nasıl olmalıdır hiç bilmiyorum
anladım tatlım bende gidicem bu ay başında izmirde bulurum inşallah engilish home mağazasını
Canım benim zaten English Home'dan aldıklarım sadece 3 tane:) Kalp kutularım, fotoğraf albümüm ve kıyafet askılarım.
Kalp kutuları ve albümü internetten sipariş etmiştim. Yıldönümü hediyesi niyetine:) Kıyafet askılarımı da mağazadan aldım.
Dipnot olarak şunu söylemek istiyorum, küçük bir yerde yaşadığım için malesef English Home mağazası yok. Gittiğim her yerde dibim düşe düşe geziyorum English Home'u. Zaten burda olsaydı muhtemelen mağazayı eve taşımıştım. Oradan alınacak çok şeyim var...
Canım hoşgeldin topicimee:)
Açıkçası bu performansı bende kendimden beklemezdim, şaşkınım. 1 sene önce benim bir iğnem yoktu. Eylül ayında 4 büyüklerimi almıştım. Kalan kısmı da Şubat-Mart'tan beri aldım. İnanır mısın, çorap söküğü gibi geliyor desem... Bir nevresim alıyorsun onu battaniye ile hayal ediyorsun. Bi yemek takımı alıyorsun onu masa örtüsü ile hayal ediyorsun. Kısaca aslında herşey hayal ürünü... Sen bi start ver, bak biz sana nasıl yardımcı oluyoruz. Nevresimden, mutfağına, banyosuna kadar... Nerden başlayacağım dersen, önce bizim alışveriş yaptığımız siteleri gez canım hoşuna giden şeyleri belirle, kısaca tarzını.. O zaten zamanla şekillenecektir. Ben sana yatak odasından başlamanı tavsiye ederim. Nevresim var demişsin ama mutlaka sende alırsın yine dayanamayıp bu bi hastalık çünkü:)
Canım benim zaten English Home'dan aldıklarım sadece 3 tane:) Kalp kutularım, fotoğraf albümüm ve kıyafet askılarım.
Kalp kutuları ve albümü internetten sipariş etmiştim. Yıldönümü hediyesi niyetine:) Kıyafet askılarımı da mağazadan aldım.
Dipnot olarak şunu söylemek istiyorum, küçük bir yerde yaşadığım için malesef English Home mağazası yok. Gittiğim her yerde dibim düşe düşe geziyorum English Home'u. Zaten burda olsaydı muhtemelen mağazayı eve taşımıştım. Oradan alınacak çok şeyim var...
Canım hoşgeldin topicimee:)
Açıkçası bu performansı bende kendimden beklemezdim, şaşkınım. 1 sene önce benim bir iğnem yoktu. Eylül ayında 4 büyüklerimi almıştım. Kalan kısmı da Şubat-Mart'tan beri aldım. İnanır mısın, çorap söküğü gibi geliyor desem... Bir nevresim alıyorsun onu battaniye ile hayal ediyorsun. Bi yemek takımı alıyorsun onu masa örtüsü ile hayal ediyorsun. Kısaca aslında herşey hayal ürünü... Sen bi start ver, bak biz sana nasıl yardımcı oluyoruz. Nevresimden, mutfağına, banyosuna kadar... Nerden başlayacağım dersen, önce bizim alışveriş yaptığımız siteleri gez canım hoşuna giden şeyleri belirle, kısaca tarzını.. O zaten zamanla şekillenecektir. Ben sana yatak odasından başlamanı tavsiye ederim. Nevresim var demişsin ama mutlaka sende alırsın yine dayanamayıp bu bi hastalık çünkü:)
Canım İzmir'de English Home'un 3 tane mağazası varmış, bak. :) Çeşme'yi saymıyorum.anladım tatlım bende gidicem bu ay başında izmirde bulurum inşallah engilish home mağazasını
hoşbuldumm :)
aslında ben bu topic'e devamlı giriyordum da pek yazmamıştım yazacak bişeyim yoktu zaten 2013 gelinciklerden de takip ediyorum bazı kampanyaları konuşuyorsunuz. benim de işte ufak tefek şeyler var annem önceden alırdı 4 kız kardeş olunca hepsine yetişemem düşüncesiyle benimki ön çalışma bu işlerden anlıyım diye bakınıyorum fikir edinmek için. mezun oldum henüz çalışmaya başlamadım inşallah en kısa zamanda başlarsam herşey olacak tavsiyelerine uyucam çok teşekkür ederim