Pelin'in Cicileri :)

nekdar iyisin ya:) bn alırım çek. teklif etmen mutlu etti bni:)

bakim hala dağıtıyordu:)

Paylaşmakk güzeldir Berfom:) Eğer dağıtmıyorsa; ki süresi doldu die hatırlıorum veririm çeklerimi. ben zaten bişi almıcam başka evmanyadan. hem çok bişi değil zaten 30 TL cik:)

Trakyamın gülüü
Cicilerini çok beğendim çok güzeeller
Özellikle nescafe fincanlarına bayıldım çok hoşş pembiş pembişşşş
Epiciğinii güle güle güpgüzel günlerde kullanmanız dileğimlee ..

Eneeeemmmm

Kimleriii görüyorum ben böyleeeeee:82:
:)
Öperim seni gel buraya güzel kııızzzz
:)
Çoookk teşekkür ederimm tatlıımmm, darısı başınaaa olsun inşallahh daha güzelleri senin olsunki
Musmutlu kullanalım inşallah canımcıııımm:))

Buuu daaa annişin hediyesiiiii;
Minimal saten nevresim takımım anniko şanslı çok ucuza mal oldu yine:)
Eki Görüntüle 442759

Canım mışıl mışıl uyu nevresiminde :))) Bende almak istiyorum ama karar veremedim hangisini alsam diye.Minimallar çok hoşuma gidiyor.Altıncı caddeden mi aldın sende canım?

Canım mışıl mışıl uyu nevresiminde :))) Bende almak istiyorum ama karar veremedim hangisini alsam diye.Minimallar çok hoşuma gidiyor.Altıncı caddeden mi aldın sende canım?

Ne güzel bi temenni, çok teşekkür ederim canıımm:) Kararsızlığı bende yaşadım açıkçası ama bu daha bi ön planda göründü sanki, bi de açık renk çok aldım. Satenlerde koyudan gittim ama belki 1 tane daha açık renk saten alırım:) İlk kez minimal aldım yorumlar gayet iyiydi nilimden ve gizomdan duydugum kadarıyla bende minimallendim sonunda
Tatlım altıncı cadde'ye sinirliydim ama sinirimi kırdım. indirim kuponu bölümüne DBD040 yazınca direk 40 TL indirim oldu o sebeple alıverdik. Umarım Jua'da olduğu gibi çok bekletmezler. Gerçi beklediğime değecek.

heeeyyyy pelooo çok güzel ama bu desen süpersn harika seçim kuzuu:))
güle güle eskit

Bebeeiimmm cicilerini görünce dayanamadım geldim
Fazla çağarma geliriimm baaakk
Çok çok rica ederim kuzumm zevkliymişsin ee trakyalısın yanee
Ah çok teşekkür ederim canım benimm çok sağol inşallahhh diyeyimm ama ben önce evleneceğim adamı bulayımda gerisini hallederizz
nevresim takımı da çok hoşuma gitti özellikle renk tonları güle güle musssmutluu günlerdee kullanırsınız inşş

Gel canım geeeell
Çok teşekkürler tatlısı, beğenmene sevindiiimm Evleneceğin adam da hayatında karşına çıkan en hayırlı insanlardan olsun inşallah.. Gönlüne göre olsun balım.

Nevresim için de teşekkürler canım bende çok beğendim. İnşallah inşallah:116:

Yerimm seni ben ya çok güzel şeyler söylüyorsun yüreği temiz arkadaşım kızçemm beniimmm
İnşalllaahhh sen dee birtaneciğinle çook çook mutlu olursun sonsuza kadar aşk yanı başınızdan ayrılmazz

hepside çok güzel ..güle güle kullanırsın inş. canımm :81:

anladım canım teşekkür ederim açıklaman için :) genel olarak fiyat ile kalite doğru orantılı olarak artıyor gerçekten.

Amiinn balımm benimm aminnn hepimiz sonsuz aşkı tadalım ve yaşayalım dilerim ki..
Ve ayrıca yüreği güzell sensin

hepside çok güzel ..güle güle kullanırsın inş. canımm :81:
Çooookk teşekkür ederimm inşallah canımm
anladım canım teşekkür ederim açıklaman için :) genel olarak fiyat ile kalite doğru orantılı olarak artıyor gerçekten.
Rica ederim canım. Umarım aldıklarım kaliteli çıkar.. Bazı şeylerden ödün veriyoruz çünkü bunlara sahip olmak için...

peliinncik günaydın:):):)

bişey rica etsem azcık yardım etsen bana:)

erdiye yaklaşık 1 ay önce bi gömlek aldım. hala gönderemedim
3tane kalpli kutumda var..

bitanesi çok güzel bişey koydum. :) bi tren var başında trenın başaı sonra B sonra kalp sonra E harfi sorda son vagon var. çup çup durumda yani:)

geçen alışveriş sepetim 100 tl olsun die çilekli mum almıştım. erdi bana öilek kokulum der. hani göndersem çokmu komk olur.d ama çilek kokmuyo o ayrı mesele

diğer kutular için yardımcı olurumusun

Berfocan günaydın:)

Aaaayy romantik pelini mi uyandırıosun yaaa öldürdüm ben onuu

tren fikrine bayıldım canım.. düşünceli.. harfler de çok güzel:)

çilekli mum bence kötü fikir değil, aksine çok hoş.. sevgilisinin çilek kokulusu harika düşünmüşsünn

diğer kutular dediğin...

3 adet kutun var.. birine gömleğiii birine treni e birine de çilekli mum koysan hepsi dolmus oluyor canım baska fikirlerde mi istiosunn?

Son düzenleme:

:) bnm kutular biraz kçk. nettn geldi bütük sanıyodum:) gömlek sığmaz:) orta boy bi kavanoz gibi düşün en büyüğünü:) o boş kaldı:)
nerdesn bakim dn yoktun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…