Pelin'in Cicileri :)

Balıııımmmmmmmmmmmm benim çeyize 3 cicik daha katıldı :KK8: Dayanamadım valla bi cesaret aldım :KK9:

Bu Altıncı cadde'den 50 TL'lik indirim çekimle aldığım nevresim takımım ve çerezliğim :KK16: Toplam:58 Tl'ye geldi :KK76:

Eki Görüntüle 439106 Eki Görüntüle 439105

Bu da Markafoni'den aldığım nevresim takımım :21: indirim de olduğundan 37 TL'ye geldi :21:

$6000000014667-500x500.jpg

Balıııımmmmmmmmmmmm benim çeyize 3 cicik daha katıldı :KK8: Dayanamadım valla bi cesaret aldım :KK9:

Bu Altıncı cadde'den 50 TL'lik indirim çekimle aldığım nevresim takımım ve çerezliğim :KK16: Toplam:58 Tl'ye geldi :KK76:

Bu da Markafoni'den aldığım nevresim takımım :21: indirim de olduğundan 37 TL'ye geldi :21:

Eki Görüntüle 439104

Aaaaaaa bu kadar oluuuurrr:KK9:

Cicikkler çok güzel canım altıncı cadde konusunda iyi düşündün mü, ben bi daha alışveriş yapmamayı dusunuyorum... :KK31:

Ve ve ve hani o 2. cicik var ya kalpli olan :KK9: aynıcığından var ki bende. bende cok ucuza almıstım. Kumaş kalitesi ile ilgili beklentiye girme kuzum ama goruntu cok şekerkiiiii:KK12:

Güle güle kullan bebegiiiimmm:nazar:

Son düzenleme:
Aaaaaaa bu kadar oluuuurrr:KK9:

Cicikkler çok güzel canım altıncı cadde konusunda iyi düşündün mü, ben bi daha alışveriş yapmamayı dusunuyorum... :KK31:

Ve ve ve hani o 2. cicik var ya kalpli olan :KK9: aynıcığından var ki bende. bende cok ucuza almıstım. Kumaş kalitesi ile ilgili beklentiye girme kuzum ama goruntu cok şekerkiiiii:KK12:

Güle güle kullan bebegiiiimmm:nazar:

Sağol bebeğim :KK16: Aslında düşündüm altıncı cadde de yaşanan sorunları,almaktan da vazgeçmiştim zaten ama dayanamadım bakalım bi şansımı deniyim dedim.30 mayısta evim.nete sipariş vermiştim romantik tava ve reçellik siparişi hala gelmedi.3 siteden de ilk defa alışveriş yapıyorum bakalım sorun olursa bidaha yapmam gözden çıkarttım verdiğim paraları çok hayal kırıklığına uğramıyım diye :26:

Kumaş kalitesi fazla beklemiyorum balım çok ucuz zaten çokta güzel görünüyo sende güle güle kullan :KK16:

Altıncı caddeyle olan sorunun şuan ne durumda canım?

Eki Görüntüle 439104

güle güle kullan:nazar: çok güzelmiş. altıncı caddenin 100 tl ye 50 tl kampanyası mı bu:44: hala devam ediyor mu?

güle güle kullan:nazar: çok güzelmiş. altıncı caddenin 100 tl ye 50 tl kampanyası mı bu:44: hala devam ediyor mu?

Teşekkür ederim canım :KK16: Yok canım o kampanya değil bu,yarısı bizden kampanyası devam etmiyor.Geçen gün benim hesabıma 50 TL lik hediye çeki yüklediler 15 hazirana kadar 100 TL ve üzeri alışverişler de kullanmak için.Ondan faydalandım bende :21:

Sağol bebeğim :KK16: Aslında düşündüm altıncı cadde de yaşanan sorunları,almaktan da vazgeçmiştim zaten ama dayanamadım bakalım bi şansımı deniyim dedim.30 mayısta evim.nete sipariş vermiştim romantik tava ve reçellik siparişi hala gelmedi.3 siteden de ilk defa alışveriş yapıyorum bakalım sorun olursa bidaha yapmam gözden çıkarttım verdiğim paraları çok hayal kırıklığına uğramıyım diye :26:

Kumaş kalitesi fazla beklemiyorum balım çok ucuz zaten çokta güzel görünüyo sende güle güle kullan :KK16:

Altıncı caddeyle olan sorunun şuan ne durumda canım?

30 Mayısta sipariş verdiysen şu 1-2 gün içinde gelir tatlım, en geç pazartesi gelir gibi hissediyorum. Telaşlanma daha vakti var henüz. :KK53:

Markafoni'de kesinlikle sıkıntı yaşamazsın zaten, ona bende kefilim. :KK9: Altıncı cadde de yorumsuzum.

1 saat önce girip baktım, kargoya verilmiş altıncı cadde'den aldığım nevresim. Vatana millete hayırlı olsun, nevresimi görmeden şükretmeyeceğim yine de. İçine hediye de koysalar da gönlümü alsalar bari. :KK19:

çokk güzel herşey güle güle kullan :) benim anlamadığım birşey var. diğer başlıklarda da hep görüyorum, herşeyde marka belirtiliyor. illa herşey markalı mı olmak zorunda?

30 Mayısta sipariş verdiysen şu 1-2 gün içinde gelir tatlım, en geç pazartesi gelir gibi hissediyorum. Telaşlanma daha vakti var henüz. :KK53:

Markafoni'de kesinlikle sıkıntı yaşamazsın zaten, ona bende kefilim. :KK9: Altıncı cadde de yorumsuzum.

1 saat önce girip baktım, kargoya verilmiş altıncı cadde'den aldığım nevresim. Vatana millete hayırlı olsun, nevresimi görmeden şükretmeyeceğim yine de. İçine hediye de koysalar da gönlümü alsalar bari. :KK19:

inşallah sağ salim ulaşırlar bebişim yaa

Altıncı cadde bazı nevresim takımlarının içine sabun koyuyomuş ama bazılarına da koymuyomuş burda okumuştum mis kokulu gelir belki bizimkilerde :21:

çokk güzel herşey güle güle kullan :) benim anlamadığım birşey var. diğer başlıklarda da hep görüyorum, herşeyde marka belirtiliyor. illa herşey markalı mı olmak zorunda?

Ben kendi adıma söyliyim herşeyimi markalı tabiki alamam ama netten aldığım için kalitesi göremiyoruz en azından markalı aldığımızda içimiz rahat oluyo kalite açısından.Ayrıca çeyiz topiklerini gezerken beğendiğim şeyler oluyo markalarını yazdıkları için kolayca bulabiliyorum öbür türlü beğendiğim bişeyi bulamam ki markasını yazmasalar

Merhaba, teşekkür ederim :)

Benim marka belirtmemin sebebi arandığında daha kolay bulunsun diye. Yoksa marka tutkum yok önemli olan zevktir. Beğendiysem, marka teferrurattır yalnızca. Ama yine de nevresimde markadan yanayım çünkü zaten nevresim deyince kaliteli olması söz konusu. Belli markalar dışında da görüntüden ileriye gidemiyor malesef kumaş kaliteleri kimi markaların..

inşallah sağ salim ulaşırlar bebişim yaa

Altıncı cadde bazı nevresim takımlarının içine sabun koyuyomuş ama bazılarına da koymuyomuş burda okumuştum mis kokulu gelir belki bizimkilerde :21:

Ben kendi adıma söyliyim herşeyimi markalı tabiki alamam ama netten aldığım için kalitesi göremiyoruz en azından markalı aldığımızda içimiz rahat oluyo kalite açısından.Ayrıca çeyiz topiklerini gezerken beğendiğim şeyler oluyo markalarını yazdıkları için kolayca bulabiliyorum öbür türlü beğendiğim bişeyi bulamam ki markasını yazmasalar
Ayy gülimiimmmmm inşallah kuşumm inşallahh gelsinn artıkk yaaa turşuuusunu kurucam:KK9::KK53:

miisss miissss gelsinnnn :KK9: geçen morhipodan kıyafet almıstım, annem dayanamayıp açmış kutuyu. eve gidince bana diyorki içinden lokum çıktı yedim:KK53::KK53::KK53: hiç değilse annemin gönlünü yapsınlar ya hu:KK9::KK9::KK9:

Ayrıca marka ile ilgili tüm soylediklerine de katılıorumm.

Evmanya ve çek çılgınlığı :)

Koyu renkli bir nevresim şarttı:)

Sarev
$WALLPAPERV1D.jpg

Muffin Cuplarım:KK56:
$Tekli_12_Muffin_Kalb_1.jpg $Tekli_6_Kalp_Kalp_1.jpg

Tantitoni Tepsim:)
$Tantitoni tepsi.jpg

Paşabahçe Servis Tabaklarım(3 Adet)
$3 adet paşabahçe servis tab..jpg

Biev Süzgeç
$biev süzgeç.jpg

Brabantia Servisliklerim
$brabantia servislikler.jpg

Evmanya ve çek çılgınlığı :)

Koyu renkli bir nevresim şarttı:)

Sarev
Eki Görüntüle 441113

Muffin Cuplarım:KK56:
Eki Görüntüle 441114 Eki Görüntüle 441115

Tantitoni Tepsim:)
Eki Görüntüle 441116

Paşabahçe Servis Tabaklarım(3 Adet)
Eki Görüntüle 441117

Biev Süzgeç
Eki Görüntüle 441118

Brabantia Servisliklerim
Eki Görüntüle 441119

aman alllahım bu nasıl birşey durdun durdun yine aldın pelottttt çok güzeller zaten brabantiadan tutta süzgece kadar hepsi beğendiğim şeler ki bende brabantialardan almıştım güzel ve hoş seçim olmuş ballım çok iyi oldu alman sarevin kaliteside süper hepiciğini güzel günlerde kulllan canım benim

Son düzenleme:
canım yeni çeyizcikler eklenmiş güle güle kullan çok şirinler kii:KK12::KK16:
Çok teşekkürler Yağmurcumm :) İnşallahh:KK16:
aman alllahım bu nasıl birşey durdun durdun yine aldın pelottttt çok güzeller zaten brabantiadan tutta süzgece kadar hepsi beğendiğim şeler ki bende brabantialardan almıştım güzel ve hoş seçim olmuş ballım çok iyi oldu alman sarevin kaliteside süper hepiciğini güzel günlerde kulllan canım benim

:KK53::KK53::KK53:
çılgınlık bu:KK53: Çoookk teşekkür ederimm gizotummm hepsiii bnm olsuuunnn dedim ve aldımm:KK9::KK9::KK9: brabantialara ihtiyacım vardı çekle olunca uyguna düştü gizommm biev'in süzgeci de ayrı bi cekti beni kendinee:KK9:
muffin yapmayı öğrenince muffin cuplarımı da kullancam inşallah:KK56::KK9::KK9::KK9:
krep tava muhabbeti gibi:KK1::KK1::KK1:

pelinncikk:)

Brabantia Servislikleri nerden aldın. bnimde almam lazım:KK43:

Berfom :) Evmanya'dan aldıımmm:) Aradan cıkardığım için mutluyum. Groupon çek dağıtıyor evmanya için satın alabilirsin cnm bnm son 2 çekim istersen birini verebilirm sana 75 TL ve üzeri geçerli cnm:)

Berfom :) Evmanya'dan aldıımmm:) Aradan cıkardığım için mutluyum. Groupon çek dağıtıyor evmanya için satın alabilirsin cnm bnm son 2 çekim istersen birini verebilirm sana 75 TL ve üzeri geçerli cnm:)

nekdar iyisin ya:) bn alırım çek. teklif etmen mutlu etti bni:)

bakim hala dağıtıyordu:)

X