Belkideeeee kuzenciimmmmmbelkim bi sürprizii vardırrrr
Ay dönümlerinizde falan kutluyormuydu canım yani hatırlar mı böyle günleri romantikmidir?
Belkideeeee kuzenciimmmmm
Canım evet biz her ay dönümümüzde yemeğe çıkarız, ama sorun şu ki ay dönümlerimizde kavga da ederiz.Huyumuz kurusun yani ne diyim Çok romantiktir, zamansız sürprizleri vardır, çiçek almak için bi bahanesi olmaz mesela. Her zaman çiçek alır. Güzel sözler söyler. Hediyeler alır ve hediye verirken bir sebep aramaz. Kısaca zariftir. Ama 2 gündür tam aksine tabiri caizse odun
Belkideeeee kuzenciimmmmm
Canım evet biz her ay dönümümüzde yemeğe çıkarız, ama sorun şu ki ay dönümlerimizde kavga da ederiz.Huyumuz kurusun yani ne diyim Çok romantiktir, zamansız sürprizleri vardır, çiçek almak için bi bahanesi olmaz mesela. Her zaman çiçek alır. Güzel sözler söyler. Hediyeler alır ve hediye verirken bir sebep aramaz. Kısaca zariftir. Ama 2 gündür tam aksine tabiri caizse odun
Kuzum hiç üzmeeee kendini 2 günde değişecek değil ya adam kesin bir sürprizi var ayy ben bile nasıl meraklandım anlatamam
bence bi sürpriz olayı varrr kesiinn öyle hissediyorumm..
Ayy ben yine de şartlandırmıcam kendimi kuzum yaaBen yapıyım yapıcağımı da gerisini kendi bilir.
Kuzeeeeenn demee öyleeeee
Anlatırım kuzuşum, anlatılcak birşey olursa
Kızlar bunlarda az önce Westwingden aldığım havluşlar, rengine vurulmuştum artık benim
Banyo havlusu
Eki Görüntüle 415511
El&yüz havlusu
Eki Görüntüle 415512
pelooooo çok şirinler kiiii çok güzeller güle güle kullan ballı kurabiyem
pelinim çok tatlı rengi mutlu günlerde kullan cnm
bende baktım ama bir türlü karar veremedim girip girp çıkıyorum ki ya hey Allah ne kararsız kazımım
Anlatırım kuzuşum, anlatılcak birşey olursa
Kızlar bunlarda az önce Westwingden aldığım havluşlar, rengine vurulmuştum artık benim
Banyo havlusu
Eki Görüntüle 415511
El&yüz havlusu
Eki Görüntüle 415512
Güliniiiimmm teşekkürler canım benimm..Bebişiiimmmm bu havlular çok güzelllll güle güle kullanmak nasip olur inşallah
Peliiiiiiiiiinnnnnn meraktan ölücem koş kız akşam neler oldu anlat
Güliniiiimmm teşekkürler canım benimm..
Anlatılcak bişey olmadı pek Gülinciğimmm...
Benim yaptığım jestler karşısında mahcup düştü sevgilim.. Bense şaşkındım, hiç tanıyamamışım aslında onu. Hani o benim saf, romantik erkeğim gitti sanki... Ayrılalım diye yalvardı bana.. Haketmiyormuş o benim sevgimi, benim yaptıklarım karşısında o ne yapmış(?)
Zor bi geceydi, duygusaldık..
Ağladık...
Benim için havai fişek patlattı bu arada
Anlatılcak bişey olmadı pek Gülinciğimmm...
Benim yaptığım jestler karşısında mahcup düştü sevgilim.. Bense şaşkındım, hiç tanıyamamışım aslında onu. Hani o benim saf, romantik erkeğim gitti sanki... Ayrılalım diye yalvardı bana.. Haketmiyormuş o benim sevgimi, benim yaptıklarım karşısında o ne yapmış(?)
Zor bi geceydi, duygusaldık..
Ağladık...
Benim için havai fişek patlattı bu arada[/B]
Şuan sorun yok tatlım. :))Peki neden böyle bişey yapmış tatlım yani niye bişey hazırlamamış?
Sonuç olarak şuan aranız nasıl bir sorun yok dimi?
Aahh erkekler; yıllar önce bizde böyle bir an yaşamıştık 5.yılımıza girerken ona sürprizler hazırlayıp istanbula gitmiştim sürpris bi şekilde yanına çok sevinmiş şaşırmış ama bu sevgiyi haketmiorum ben sadece seviyorum aklıma böleşeyler gelmioo demişti; sonra ne mi oldu 6.yılımıza girerken evde birlkte kahv yaparken bu sefer o ankarda yanımda idi; çiçekçi geldi her çiçekte bir not; ev arkadaşımla organize olarak notlar evin değişik noktalarına saklanmış son noktada da yüzük:)) Öğreniyorlar tatlım herşeyi biraz geç oluyo ama onlar da böle şeylerin ilişkiyi canlı tutuuğunu farkediyorlar.. Emini siz de öle bir an yaşamışsınız.. Herşey yoluna girecektir.. Çok yıpratmayın birbirinizi
canım güle güle kullan benimde yok krep tavam bak şimdi aklıma düşürdün