Pelin'in Cicileri :)

belkim bi sürprizii vardırrrr
Belkideeeee kuzenciimmmmm
Ay dönümlerinizde falan kutluyormuydu canım yani hatırlar mı böyle günleri romantikmidir?

Canım evet biz her ay dönümümüzde yemeğe çıkarız, ama sorun şu ki ay dönümlerimizde kavga da ederiz. Huyumuz kurusun yani ne diyim Çok romantiktir, zamansız sürprizleri vardır, çiçek almak için bi bahanesi olmaz mesela. Her zaman çiçek alır. Güzel sözler söyler. Hediyeler alır ve hediye verirken bir sebep aramaz. Kısaca zariftir. Ama 2 gündür tam aksine tabiri caizse odun

Son düzenleme:

Kuzum hiç üzmeeee kendini 2 günde değişecek değil ya adam kesin bir sürprizi var ayy ben bile nasıl meraklandım anlatamam

bence bi sürpriz olayı varrr kesiinn öyle hissediyorumm..

Peki Pelincik şartlandırma kendini ama fırsat bulduğun an gelip anlat bize

Anlatırım kuzuşum, anlatılcak birşey olursa

Kızlar bunlarda az önce Westwingden aldığım havluşlar, rengine vurulmuştum artık benim

Banyo havlusu

El&yüz havlusu

Son düzenleme:
pelooooo çok şirinler kiiii çok güzeller güle güle kullan ballı kurabiyem

Giizoooommmm sen benim balımsınn, uğur böcüğümsünn yaaaa:)

nar çiçeği rengini cok sevıorum balımm kendimi tutamayıp kullanır mıyım kiii çok karlı bir alışveriş oldu hemde kapıda ödeme seçeneği ile, mutluyumkiiiiiiiiiiiiiii

pelinim çok tatlı rengi mutlu günlerde kullan cnm
bende baktım ama bir türlü karar veremedim girip girp çıkıyorum ki ya hey Allah ne kararsız kazımım

Bebişiiimmmm bu havlular çok güzelllll güle güle kullanmak nasip olur inşallah
Güliniiiimmm teşekkürler canım benimm..
Peliiiiiiiiiinnnnnn meraktan ölücem koş kız akşam neler oldu anlat

Anlatılcak bişey olmadı pek Gülinciğimmm...

Benim yaptığım jestler karşısında mahcup düştü sevgilim.. Bense şaşkındım, hiç tanıyamamışım aslında onu. Hani o benim saf, romantik erkeğim gitti sanki... Ayrılalım diye yalvardı bana.. Haketmiyormuş o benim sevgimi, benim yaptıklarım karşısında o ne yapmış(?)

Zor bi geceydi, duygusaldık..
Ağladık...

Benim için havai fişek patlattı bu arada

Peki neden böyle bişey yapmış tatlım yani niye bişey hazırlamamış?
Sonuç olarak şuan aranız nasıl bir sorun yok dimi?

Aahh erkekler; yıllar önce bizde böyle bir an yaşamıştık 5.yılımıza girerken ona sürprizler hazırlayıp istanbula gitmiştim sürpris bi şekilde yanına çok sevinmiş şaşırmış ama bu sevgiyi haketmiorum ben sadece seviyorum aklıma böleşeyler gelmioo demişti; sonra ne mi oldu 6.yılımıza girerken evde birlkte kahv yaparken bu sefer o ankarda yanımda idi; çiçekçi geldi her çiçekte bir not; ev arkadaşımla organize olarak notlar evin değişik noktalarına saklanmış son noktada da yüzük:)) Öğreniyorlar tatlım herşeyi biraz geç oluyo ama onlar da böle şeylerin ilişkiyi canlı tutuuğunu farkediyorlar.. Emini siz de öle bir an yaşamışsınız.. Herşey yoluna girecektir.. Çok yıpratmayın birbirinizi

Peki neden böyle bişey yapmış tatlım yani niye bişey hazırlamamış?
Sonuç olarak şuan aranız nasıl bir sorun yok dimi?
Şuan sorun yok tatlım. :))

Vay canınaa harika bir sürprizmiş Bayıldım ki, çok romantik

Aşkınız daim olsun canım benim... Çok mutlu olun

canım güle güle kullan benimde yok krep tavam bak şimdi aklıma düşürdün

canım güle güle kullan benimde yok krep tavam bak şimdi aklıma düşürdün

Çiğdemimmm sağ ol balımm, incik cincik almaktan pek faydalı bir şey almıoruz aslında Evde her yer kutu dolu, annem isyeeaağnlarda Daha da hala gördükçe alasım gelen kutular var. Elle tutulur birşey alayım dedim ve aldım, iyi de oldu Sende al hayatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…