Peki ya şimdi ne yapmalı??

Ilk konuyu okudugumda inanmıstım
Ama şuan yasadıgım hayal kırıklıgı

Bunu bize yapmayacaktın konu sahibi

Konu sahibinin nickide profil resmide degismis.

Profil resmi kendine aitse bildigin cani sikilan ergen gelmis burada yazarcilik oynamis. Ah bu genclik ah cok dizi izliyorlar. Sonra da gercek hayati bu zannediyorlar.

Eşler ayni sirkette calisabiliyor yani, o derece kurumsalsiniz.

Biz yilda iki bilemedin uc kez gördüğümüz genel mudurun, ceo nun bile esini tanir bilirken....

Neyse ozetle;

Eşler ayni sirkette calisabiliyor yani, o derece kurumsalsiniz.

Biz yilda iki bilemedin uc kez gördüğümüz genel mudurun, ceo nun bile esini tanir bilirken....

Neyse ozetle;

Konu sahibi sirketin sahibi. Yani buyuk patron esi calisani kovdugu kadinda calisani. Hayaller paris gercekler kim bilir neresi

Konu sahibi sirketin sahibi. Yani buyuk patron esi calisani kovdugu kadinda calisani. Hayaller paris gercekler kim bilir neresi

Hemde "patron mudurun" kocasini tanimayip gece yazmaca oyle mi?

Vay anam vay... Ben bir sure sonra kendimi dizi muzigine kaptırdim, okudugumu anlamamisim

Hayaller bile Paris degil yahu

Ay çok teşekkür ediyorum bende hep o konunun sonunu merak etmiştim

Tüüüü bu karı fake miymis ya ? Daha yeni hamileyim diye özelden mesaj atmışti bende nasıl sevindim. İyi niyetle o kadar dua ettim hepsinide geri alıyorum. Resmen gururumla oynadın. Mendil gibi kenara attın. Fakelere gelesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…