Peki ya aldatan kadinsa??

arkadaslar benim mantıgım bu devrede feminizm odaklı değil realizm odaklı calisir.
kadinin aldatmasini daha aşşagilik gormem erkegin aldatmasını mesrulastirdigim anlamına gelmiyor.
ben aldatmayı kendime yakıştıramadigim icin daha aşşagilik bi durum olarak goruyorum.

dün akşam bi arkadasimla konustuk bu konuyu
onun fikrini sordum
ki kendisi her alanda eşitliği hatta kadının hep bi adım önde oldugunu savunan bi psikoloji uzmanıdır.
konustuk konustuk ve sonra aynı soruyu ona yonelttim
önce bi afalladı
niye böyle birşeyi ornek veriyosun ki dedi
sebebini anlattım ve yine uzun tartışmaların ardından "evet" dedi "sanırım haklısın"
öyle bi insan bile buna kanaat getiriyosa bence konusulacak pek de birşey yok.
yuzyıllardır kadına hep "namus" olarak bakılmış, bu misyon yuklenmiştir.
kadınlar duyguları ile, erkekler yuzeysel dürtülerle hareket ettinden kadın aldatması daha tehlikelidir.

kadın çocukların anası da erkek ne? o da baba.böyle bir mantığı kabul edemeyiz elbette

kadın daha iğrenç duruma düşünyor bence kendini rezil ediyor ama sonuçta ikisiden aynı kapıya çıkıyor yani berbat bi durum0

bence her iki cinsin aldatması, aşağılık bir harekettir. annem ve babamın aldatma olayına gelince, ikisi de benim için aynı derece yıpratıcıdır ve eşdeğerdir. annemde yaparsa benim gözümde iğrençleşir, babam da.............

aldatan kadın da olsa erkek de olsa farketmiyor..yasakkelime
babam da olsa anam olsa kabul edilebilecek bir şey değil..
hayatın yüklediği sorumluluklardan dolayı kadının aldatması daha iğrenç olması fikrine karşıyım..
gurbikcim psikolog bunu bu şekilde düşünüyorsa söylenecek söz yok diye bir şey yokki..
insanların düşüncelerini aldıkları eğitimden çok,yaşadıkları aile,aldıkları kültür ve içinde bulundukları çevre belirler..gamyoncuiremsu
kocam beni aldatsın..ben anneyim yapamam..
bence bu değil.
sorumluluğumuzsa eğer çocuğumuz ikimizinde sorumluluğu.o da aldatmayacak..:lepi:

Bence 2 si de ayni.kadinda erkekte ayni sifattta.ben aldatmak yerine ayrilmayi tercih ederim.çünkü biriyle beraberken eğer başka birini göüm görüosa zaten arada duygusal anlamda bişeyle rbitmiş demektir.nie aldatayim ki.ayrilirim .anne ve baba örnekleri verilmiş önceki sayfalarda ,allh korusunda annem ya da babm böle bi şey yapsa 2 side ayni sifatttadir benim için.o annemde ,diğeri babm diil mi?ben böle düşünüorum.2 de kötü bişey .ha bi de aldatmak sadece cinsellik diildir.illa cinsellik yaşanmasi gerekmio ki.........

görüşüne saygı duyarak söylüyorum canım ama babn aldatsa babalık sıfatından dolayı miden bulanmaz mı:uhm::uhm:
benim için annelik sıfatı babalık sıfatından daha üstündür.bu demek değilki babam yaptığında görmezden gelir,normal karşılar,affederim...yaşayacağım hayal kırıklığının tarifi olmaz.ama annem yapsa bütün kalelerim yıkılır.
ondan hiç beklemem.
hayat ona o misyonu yüklediği için değil ama,benim gözümdeki yeri çok çok çok başka olduğu için...

kadında daha iğrenç demek erkekte iğrenç değil demekmi oluyor?azıcık türkçe okuma ve anlama kabiliyeti olan herkes bunun bu anlama gelmediğini idrak eder...

asıl ayrım dişi kuyruk sallayınca erkek duramazmış demekle olur.
bakın sizin verdiğiniz örnekler bile kadınla erkeğin aldatma sebeplerinin ve buna bağlı olarak sonuçlarının ayrı olduğunu gösteriyor.
erkek pislik için aldatır çoğu zaman.değişik bir ten değişik bir deneyim için.bu kadar iradesiz,bu kadar zayıf yaratıklardır.(çoğu....)
ama kadının aldatması bu kadar basit değil...dolayısıyla yarattığı etkide o kadar sıradan olmaz.(en azından benim için.)

bu aile yapısına göre değişiyor. benim babamın gözümde yeri çok farklıydı. bizde baba kızına, anne oğluna daha bir düşkündü sanki. işte o yüzden babamın bu hareketi yapması beni berbat ederdi.ve babamı asla affetmezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR HEPSİ DE AYNI.ŞİMDİ TÜRK AİLE YAPISI ,GELENKE VE GÖRENEKLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUO.AZ ÖNCE BŞİ ARKADAŞ ÖRNEK VERMİŞ.angelsecret´isimli üyeden Alıntı
"Kadında daha iğrenç" üyeleri kadın olan forumda bile bu düşünce hakimse erkekler hep aldatmaya devam edecek yüzsüz bir şekilde, kadınlarda affetmeye devam edecek çocuklarım babasız kalmasın diye, aldatan kadın olduğunda kocası tarafından öldürülecek çocuklarını düşünmeden böyle iğrenç bi şeyi yaptı diye bu devran da hep böyle sürüp gidecek, aldatmanın kadını erkeği olmaz, babam aldatsa; annemi ve bizi hiçe saymıştır, annem aldatsa; babamı ve bizi hiçe saymıştır, fark eden bir şey olmaz, bi evlilikte aldatma yaşanıyorsa taraflar kim olursa olsun o evlilik çoktan bitmiştir aslında. Kadın kadınlık, erkek erkeklik yapmadı gibi bahaneler asla kabul edilemez
SÜPER YAZMIŞSIN.KATILIORUM.TEK KELİME İLE HARİKASIN ANGELSECRET.BYESSS

Kendımı düşünüyorum da evel hafta babamın annemı aldattıgını sanmıstım sadece bır telefon gelmıstır de tum gun aglamıstım cunku yuvaları dagılabılırdı annem uzulebılırdı
annem olur da aldatırsa nedenını düşünürüm babam mı yetmıyor eksık mı kalıyor dıye. cunku anneler aldatırsa eger erkekte ask yada cınsel acıdan eksıklık vardır, babalar aldatırsa eglencesıne yada kapıldıgı ıcın aldatabılır.
kadın da eglencesıne aldatabılır ama az görulmus bır hadısedir.

kadının aldatması da erkegın aldatması kadar sacma ve gereksız.
ama tabı yapılabılır olmamıs görulmemıs sey degıl dunyada olabılır yadırganmamalı aslında.

arkadasim sana 100% katiliyorum, salikli bir evlilikte ve beraberlikte , aldatma söz konusu bile olmas.aldatma her iki taraf icin cok irenc.fakat genelde salikli olmayan bir beraberlikte ve evlilikte,aldatma olaylari söz konusu olur.erkekler casibtir cabuk kendilerini kaybederler,fakat bir kadin icin aldatmak bukadar kolay deyil, bunun ön istivasi vardir.biz kadinlar duygularimizla hareket eden malukus ve kolay kolay böyle kendimizi atese atmayiz.annelik vakifina gelince, evet annelik sorumluk ve evlatlarina karsi bir örnektir,bunu tüm evlatlarina düskün anneler bilincinde.fakat annelerde,iclerinde özlem ve duygu tasiyan bir insandir.kesinlikle bu tür seyleri onaylamiyorum.ama baska bir yöndende bakmanisi istedim,her ikisine esitir,

Bence her ikisinin aldatması da iğrençtir.Ne demek kadının ki daha iğrenç yaa toplum bunu böyle düşünmeye sebep.Ben de bunu anlamıyorum.Erkek aldatır ama kadın aldatırsa ondan namussuzu ondan aşşalığı yok.Allah katında bile aynıysa toplum neden böyle düşündürüyo insanlara inanın anlamıyorum.Aldatan erkek olsun kadın olsun İĞRENÇ ÖTESİ dir benim için ayrımı yoktur klava:

arkadaşım...erkek aldatır haktır kadın aldatırsa namussuzdur diyen oldumu şimdifisfisfis
yani birde okuduğunuzu anlayabilseniz süper olacakgamyoncuiremsu

Son düzenleme:
ikisi de aynıdır diyenlere şunu sormak istiyorum;

hangisi daha fazla kahreder sizi?
babanızın annenizi aldatması mı?
annenizin babanızı aldatması mı?

canım bence de ikisininde aldatması beni kahreder.düşünmek bile istemem.allah korusun.:1no2:

her ıkı taraf içinde iğrenç ötesidir ancak kadının aldatması helede anneyse bu kadın bence cocugunun yüzüne bakmasın o masum melegide günahlarına ortak etmesin.ALLAH ın adaletı cok büyük ıkısıde cehennem azabından hakettiklerini tadacaklar

Hangi konuda olursa olsun,
Bayan ya da erkek,aldatmak hiç hoş bi şey değil.:1no2:
Aldatmak zaten yanlış,her şekilde
Ne demişler,aldatan asıl,kendini aldatırmış.a.s

herkesin fikri ayrıdır uzmanlar böyle konuşuyor böyle uygun görüyor diye düşüncelerimizden vaz mı geçeceğiz yani...

her ikiside kötü bir durum bence.ama erkekler yapıldığında elinin kiri olarak kabul ediliyor türk toplumunda ve biz kadınların % 90 ı aldatılıyoruz malesef ve affedebiliyoruz çünkü biz belkide alıştık bu olaya.ama bir kadın aldatırsa erkeğini o zaman damgalanıyorsunuz malesef.kadın evinde oturacak kocası hayırsızda olsa onu bekleyecek türk toplumunun yapısı ve görüşü budur.ama yinede bir kadına aldatmayı yakıştıramıyorum ben erkeğede tabi

arkadaşım...erkek aldatır haktır kadın aldatırsa namussuzdur diyen oldumu şimdifisfisfis
yani birde okuduğunuzu anlayabilseniz süper olacakgamyoncuiremsu

Canım ben siz mi söylediniz dedim toplum diyorum iyi oku bence
Ayrıca ben okuduğumu anladım bence sen anla yanlış okumuşsun yada yanlış anlamışsın bence tekrar oku benm yazdığımı :1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…