- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi EU2
bence bir bayanin aldatmasi cok igrenc birsey kadin anadir,o kadin sadece esini degil cocuklariida aldatiyor ve adiliginde altina iniyor,
bu kabul edilemez bisey bence tamam erkek icnde ayni durum ama kadinin aldatmasi cok kötü ve hafiflik o kadar denilecek hitap sekli varda yazamiyorum
benim için annelik sıfatı babalık sıfatından daha üstündür.bu demek değilki babam yaptığında görmezden gelir,normal karşılar,affederim...yaşayacağım hayal kırıklığının tarifi olmaz.ama annem yapsa bütün kalelerim yıkılır.görüşüne saygı duyarak söylüyorum canım ama babn aldatsa babalık sıfatından dolayı miden bulanmaz mı:uhm::uhm:
kadında daha iğrenç demek erkekte iğrenç değil demekmi oluyor?azıcık türkçe okuma ve anlama kabiliyeti olan herkes bunun bu anlama gelmediğini idrak eder..."Kadında daha iğrenç" üyeleri kadın olan forumda bile bu düşünce hakimse erkekler hep aldatmaya devam edecek yüzsüz bir şekilde, kadınlarda affetmeye devam edecek çocuklarım babasız kalmasın diye, aldatan kadın olduğunda kocası tarafından öldürülecek çocuklarını düşünmeden böyle iğrenç bi şeyi yaptı diye bu devran da hep böyle sürüp gidecek, aldatmanın kadını erkeği olmaz, babam aldatsa; annemi ve bizi hiçe saymıştır, annem aldatsa; babamı ve bizi hiçe saymıştır, fark eden bir şey olmaz, bi evlilikte aldatma yaşanıyorsa taraflar kim olursa olsun o evlilik çoktan bitmiştir aslında. Kadın kadınlık, erkek erkeklik yapmadı gibi bahaneler asla kabul edilemez
asıl ayrım dişi kuyruk sallayınca erkek duramazmış demekle olur.Kadın erkek eşitiliği ile hiç ilgisi yok aldatmanın, ama siz kadında daha iğrenç derseniz erkekler için bu konuda ayrımcılık yapmış olursunuz onlar için daha normalmiş gibi algılanır değil mi? zannetmiyorum ki bi kadın sırf ayrı bir tat yakalamak için aldatmış olsun, aşık olursa aldatır çoğu kadın, ama bu da yanlış madem başkasını seviyorsun evliliğini bitireceksin çocuk varsa aşkını kalbine gömeceksin unutacaksın işte kadının anneliği kutsallığı burda devreye giriyor aldatıp aldatmamakta değil, genel olarak konuşuyorum baba anneyi aldatırsa pişman olur belki ama dişi kuyruk sallayınca erkek duramazmış ya hani yine yapar, ama anne babayı aldatırsa ki iş oraya varmadan duygu evresindeyken ya evliliğini bitirir yada aşkını kalbine gömüp çocuklarının babası ile yola devam eder
kadınınkini daha aşşagilik bi durum olarak görüyorum
benim için annelik sıfatı babalık sıfatından daha üstündür.bu demek değilki babam yaptığında görmezden gelir,normal karşılar,affederim...yaşayacağım hayal kırıklığının tarifi olmaz.ama annem yapsa bütün kalelerim yıkılır.
ondan hiç beklemem.
hayat ona o misyonu yüklediği için değil ama,benim gözümdeki yeri çok çok çok başka olduğu için...
kadında daha iğrenç demek erkekte iğrenç değil demekmi oluyor?azıcık türkçe okuma ve anlama kabiliyeti olan herkes bunun bu anlama gelmediğini idrak eder...
asıl ayrım dişi kuyruk sallayınca erkek duramazmış demekle olur.
bakın sizin verdiğiniz örnekler bile kadınla erkeğin aldatma sebeplerinin ve buna bağlı olarak sonuçlarının ayrı olduğunu gösteriyor.
erkek pislik için aldatır çoğu zaman.değişik bir ten değişik bir deneyim için.bu kadar iradesiz,bu kadar zayıf yaratıklardır.(çoğu....)
ama kadının aldatması bu kadar basit değil...dolayısıyla yarattığı etkide o kadar sıradan olmaz.(en azından benim için.)
Bence her ikisinin aldatması da iğrençtir.Ne demek kadının ki daha iğrenç yaa toplum bunu böyle düşünmeye sebep.Ben de bunu anlamıyorum.Erkek aldatır ama kadın aldatırsa ondan namussuzu ondan aşşalığı yok.Allah katında bile aynıysa toplum neden böyle düşündürüyo insanlara inanın anlamıyorum.Aldatan erkek olsun kadın olsun İĞRENÇ ÖTESİ dir benim için ayrımı yokturklava:
ikisi de aynıdır diyenlere şunu sormak istiyorum;
hangisi daha fazla kahreder sizi?
babanızın annenizi aldatması mı?
annenizin babanızı aldatması mı?
arkadaslar benim mantıgım bu devrede feminizm odaklı değil realizm odaklı calisir.
kadinin aldatmasini daha aşşagilik gormem erkegin aldatmasını mesrulastirdigim anlamına gelmiyor.
ben aldatmayı kendime yakıştıramadigim icin daha aşşagilik bi durum olarak goruyorum.
dün akşam bi arkadasimla konustuk bu konuyu
onun fikrini sordum
ki kendisi her alanda eşitliği hatta kadının hep bi adım önde oldugunu savunan bi psikoloji uzmanıdır.
konustuk konustuk ve sonra aynı soruyu ona yonelttim
önce bi afalladı
niye böyle birşeyi ornek veriyosun ki dedi
sebebini anlattım ve yine uzun tartışmaların ardından "evet" dedi "sanırım haklısın"
öyle bi insan bile buna kanaat getiriyosa bence konusulacak pek de birşey yok.
yuzyıllardır kadına hep "namus" olarak bakılmış, bu misyon yuklenmiştir.
kadınlar duyguları ile, erkekler yuzeysel dürtülerle hareket ettinden kadın aldatması daha tehlikelidir.
arkadaşım...erkek aldatır haktır kadın aldatırsa namussuzdur diyen oldumu şimdifisfisfis
yani birde okuduğunuzu anlayabilseniz süper olacakgamyoncuiremsu