Peki ya aldatan kadinsa??

ikisi de aynıdır diyenlere şunu sormak istiyorum;

hangisi daha fazla kahreder sizi?
babanızın annenizi aldatması mı?
annenizin babanızı aldatması mı?

Gurbikim nedir şimdi bu :mymeka: ne demek hangisi daha çok kahreder?
Tabiki bu şekilde baktığın zaman :1shok: böyle dumur olursun.

evet olaya bu yönden bakarsak
benim icin annemin aldatmasi daha kötüdür:1no2:

peki ama niçin?
hani ikisi de aynıydı?

cevap veriyrım:lepi:
ikiside kahreder.ama annem aldatsa annelik sıfatından dolayı ayrıca midem bulanır:bbo:

işte anlatmak istedigim bu krocan
annelik içgüdüsü kadın doğdugu andan itibaren ruhuna işlenir
eğer bir "anne" aldatabiliyorsa o sıfatı asla ve asla haketmiyor demektir
işte bu yüzden anne ve babalarimizi ornek verdim.
cunku bunun en iyi analizini biz cocukları yaparız yerimseniben

Kadın erkek eşittir aldatırsa hayindir,şerefsizdir kusura bakmayın

Siz araştırmalara bakmayın. Her iki kadından biri değildir o.Yine de her ne olursa olsun aldatan hep aynı iğrençliktedir. Hatta kadın bana daha aşşağılık geliyor. Genelde erkeklerin aldattığını daha çok duyuyoruz görüyoruz sanırım ondan. eee birde annelik sıfatı vartabi.

Tanıdığımız bir aile var erkek karısını aldatıyordu. Kadın anladı hatta takip etti gözüyle gördü kocam yapıyorsa bende yaparım dedi ve şuan acayip bir pisliğin içindeler (midem bulandı smileyi yokmuş siz var gibi kabul edin. )

yani gurbaa tam hepsi aynı diycektim gene yaptın yapcaanı.nan annem öle bişe yapsa ölürüm beeeeeeekafamçokkarıştıhakkat kadında daha iğrenç oluyo.:nazar:amma kadın olsun erkek olsun ALLAH şaşırtmasın diyorum:kahve:

kadın doğurgandır anaçtır....erkeğe yakıştırılırda bu konu kadına kondurulamaz nedense..
oysa mide işi.....kişilik bozukluğu,insan dışı davranış biçimi aldatmak....
canın başka birinimi çekti???...ayrıl ne halt yersen ye.....hem kadın için hem erkek için.......beraberken o beraberliğe saygı duy aldatma ... yaptığınla yapacağınla kendini aldatma ama karşındakini değil.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....:eek:klava:

aldatanda aldatılanda biri erkek biri kadın
kim kimi aldatıyor herkes birbirini aldatıyorsa bu nasıl bir aldatma
ahlak namus kişilik neresinde kalıyor yaşamın herkes birbirini aldatıyorsa
bunların insanla bağdaşmadığını insan olanın bu kadar basit bir şeyi yapamayacağını düşünüyorum
ahlaklı namuslu kişilikli gerçek insanlarla dolu bir dünya kadar güzel ne olabilirki
çocuklarımıza inşallah böyle temiz arınmış bir dünya bırakabiliriz

bir kadın için namus ilk başta kendi namusudur:kızgın:
onun namusu eşinden erkek arkadaşından değil kendinden sorulur:uhm:
kadınlar ne için yaşar namusu için:lepi:
bunu kaybeden kadın nedir 'hiçbir şey'fisfisfis
kadının üstünlüğü budur işte:
KENDİ NAMUSLARINA SAHİP ÇIKMAK
:lepi:

ben aldatan erkekleri bir kere:eek:klava:
aldatan kadınları bin kere kınıyorum
:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

yok canım bugüne kadar hem kadını,hem erkeği konuştuk...
ve söylenenler söylendi...
sevgiler...

bu forumda sizin kadar eski değilim benden önce neler konuşuldu bilemiyorum o yüzden.. ama uyarın için teşekkürler..yerimsenibenyerimseniben

benim için her ikisininde aldatması kötüdür annem aldatınca daha az babm aldatınca daha çok üzülürüm ya da bunun tam tersini düşünemem ikisi de çook kötüü:bbo::bbo::bbo:

cevap veriyrım:lepi:
ikiside kahreder.ama annem aldatsa annelik sıfatından dolayı ayrıca midem bulanır:bbo:

görüşüne saygı duyarak söylüyorum canım ama babn aldatsa babalık sıfatından dolayı miden bulanmaz mı:uhm::uhm:

şu kadın erkek eşitliğinide bırakalım bu tür konularda diil işte ne kadar çabalanırsa abalansın diiil tabikide kadında daha aşağlık duruyo namus meselesi mide meselesi şekil meselesi karakter meselesi ne meselesi olursa olsun durum budur bence...

bir kadın için namus ilk başta kendi namusudur:kızgın:
onun namusu eşinden erkek arkadaşından değil kendinden sorulur:uhm:
kadınlar ne için yaşar namusu için:lepi:
bunu kaybeden kadın nedir 'hiçbir şey'fisfisfis
kadının üstünlüğü budur işte:
KENDİ NAMUSLARINA SAHİP ÇIKMAK
:lepi:[/QUOTEb

ne yani kadın yapınca namusuzluk oluyo da erkek yapınca olmuyo mu

Yooo benim için gerçekten de ikisi yanı..
Babam canımsa,annem cananım..
İkisi de yüreğimde en büyük yerlerde ve eşit derecede gururlandırır sahip olduğum için..
Asla babamın bir yanlışı ( o acı eylemi anmıyorum bile) azıcık da olsa hoşgörü ile karşılayabileceğim durum değildir..
Babam da annem de bizleri hep erkeklerden bir farkımız yok diyerek büyüttü,3 kızız biz.. Hatta yeri geldi babam da bizden oldu,kimsesiz kız çocuklarının üzerinde çok emeği vardır,kadın sorunlarına ortak oldu,bizim rahatsızlıklarımıza o koştu..
Eğer ki kendisi de cinsiyettinden dolayı minicik bir ayrım bekliyorsa kendi ile çelişir o zaman benim babam..

annenin veya babanın aldatması... sadece bayana mahsus değil ikiside iğrenç ötesi.. anne anaçtır onunki daha kötü diyoruz düşünemiyoruz böle bişeyi çünkü annemiz bu açıdan bakınca doğru.. ama birer eş olarak kocanızın sizi aldatması sizin onu aldatmanızdan çok daha kötü gelir size.. yıkım olurr.. bu açıdan bakınca buda doğru.. kadın erkek her konuda eşit değildir diyen bayanları bir türlü anlayamıyorum kusura bakmayın... eşit değiliz derseniz kendi ellerinizle kendinizi geri plana itersiniz(bunlardan bayan aldatmalı gibi bi sonuç lütfen çıkarılmasın açıktır sanırım)

Olaya şöyle bakıyorum ben kızlar..

Kadının aldatması çok daha tehlikelidir.

Çünkü erkekler mizacı gereği iradesizdirler, bunu bir anlık zevk için yapabilirler. Ki onlar için anlamı "ihtiyaç gidermek" bile olabilir. Aldatıp hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam edebilirler. Ama bir kadın bunu yapıyorsa ihtiyaç, zevk v.s. gibi konular söz konusu değildir, bunun adı bitiştir.

Çok duyuyorum ben kocası aldatan kadınların affettiğini, bu kadının inisiyatifine bağlı bir şey. Kimi affeder kimi affetmez o ayrı konu.

Ama bir kadın aldatırsa bu ya cinayetle sonlanır, ya da yüzüne tükürülmek suretiyle nefrete maruz kalır. Dediğim gibi kadın aldattıysa devam eden ilişkinin son noktasıdır bu.

"Kadında daha iğrenç" üyeleri kadın olan forumda bile bu düşünce hakimse erkekler hep aldatmaya devam edecek yüzsüz bir şekilde, kadınlarda affetmeye devam edecek çocuklarım babasız kalmasın diye, aldatan kadın olduğunda kocası tarafından öldürülecek çocuklarını düşünmeden böyle iğrenç bi şeyi yaptı diye bu devran da hep böyle sürüp gidecek, aldatmanın kadını erkeği olmaz, babam aldatsa; annemi ve bizi hiçe saymıştır, annem aldatsa; babamı ve bizi hiçe saymıştır, fark eden bir şey olmaz, bi evlilikte aldatma yaşanıyorsa taraflar kim olursa olsun o evlilik çoktan bitmiştir aslında. Kadın kadınlık, erkek erkeklik yapmadı gibi bahaneler asla kabul edilemez

Kadın erkek eşitiliği ile hiç ilgisi yok aldatmanın, ama siz kadında daha iğrenç derseniz erkekler için bu konuda ayrımcılık yapmış olursunuz onlar için daha normalmiş gibi algılanır değil mi? zannetmiyorum ki bi kadın sırf ayrı bir tat yakalamak için aldatmış olsun, aşık olursa aldatır çoğu kadın, ama bu da yanlış madem başkasını seviyorsun evliliğini bitireceksin çocuk varsa aşkını kalbine gömeceksin unutacaksın işte kadının anneliği kutsallığı burda devreye giriyor aldatıp aldatmamakta değil, genel olarak konuşuyorum baba anneyi aldatırsa pişman olur belki ama dişi kuyruk sallayınca erkek duramazmış ya hani yine yapar, ama anne babayı aldatırsa ki iş oraya varmadan duygu evresindeyken ya evliliğini bitirir yada aşkını kalbine gömüp çocuklarının babası ile yola devam eder

Son düzenleme:
bence bir bayanin aldatmasi cok igrenc birsey kadin anadir,o kadin sadece esini degil cocuklariida aldatiyor ve adiliginde altina iniyor,
bu kabul edilemez bisey bence tamam erkek icnde ayni durum ama kadinin aldatmasi cok kötü ve hafiflik o kadar denilecek hitap sekli varda yazamiyorum

X