kadında daha iğrenç demek erkekte iğrenç değil demekmi oluyor?azıcık türkçe okuma ve anlama kabiliyeti olan herkes bunun bu anlama gelmediğini idrak eder...
Ben böyle bir şey demedim dikkat ederseniz daha normal miş gibi algılanmış olmaz mı? dedim, böyle bakarsanız erkekler için normal olur iğrenç olmaz demedim sizin gibi türkçe okuma ve anlama kabiliyeti olan birinin bunu idrak edememesi ne kötü yine söylüyorum bu işin kadını erkeği iğrençlik derecesi olamaz benim demek istediğim buydu hele ki kadının annelik görevinden dolayı daha iğrenç demek ayrımcılıktır, annelik ne kadar kutsal ise babalıkta o kadar kutsaldır ikisine de yakışmaz ailede annemizle babamız arasında ayrım yapamayacağımıza göre bu bakış açısıylada bakamayız, türkçe okuma anlama yeteneğim sadece dil bilgisi kıvamında değildir içindeki manaya da bakarım her açıdan ele alırım, bu bakış açısını savunan arkadaş kadın olduğum için bu durumu kendime hiç yakıştıramam diye açıklamış ama erkek olsaydı yine yakıştıramazdı bana göre bu kadın-erkek değil insana yakışmayan bir davranıştır, hele ki aldatma gibi hassas bi konuda kadını erkeği birbirinden ayrı tutmak olmaz, olmamalı