Peki ya aldatan kadinsa??

ortamı galeyana getirmek icin yazilan mesajlara cevap vermeyin bence
erkekler anlasilan yeni bir bahane bulmuslar 1 erkege 3 kadin dusuyor diye, kanitlasin da gorelim

hanımefendi bir bayan olarak böyle düşünmenizi çok kınıyorum.. eşiniz sizi aldatmış olsaydı ne hissederdiniz o zaman da tek olan nefisine yenildiğini mi düşünürdünüz:dilcikar:

kimse kimseyi aldatmasın da,kadının aldatması gerçekten çok daha kötü.B]

Kadınların aldatma nedenleri erkeklerinkinden çok daha farklı. Erkekler genellikle çok afedersiniz iki bacaklarının arasındaki uzvun doğrultusunda hareket ederek aldatıyorlar. Kadınların nedeniyse genellikle duygusal doyumsuzluk oluyor. Neden açısından bakıldığında erkek o uzvunun ihtiyacını eşiyle de karşılayabiliyorken tamamen şımarıklığından tamamen bencilliğinden tamamen "erkek yapar, erkek eder" felsefesinin gazıyla gidip aldatıyor. Ama kadın genellikle evinde bulamadığı huzuru, ilgiyi, duygusal doyumu sağlayabilmek için umutsuzca dışarıya yöneliyor. Bu açıdan ben kadınlarınkini daha anlaşılabilir buluyorum. İkisi de eşit derecede iğrenç ama ben kadınlarınkini anlayabiliyorum, erkeklerinkini değil.

Kadın erkek farketmez ikisi de tahammül edilemeyecek bir iğrençlik ama ne yalan söyleyeyim kadınların aldattığını duyduğumda erkeklerinki kadar sinirlenmiyorum. Müstahak diyorum bu erkek milletine. Bu konuda böyle sağlıksız ve çarpık düşünüyorum, sinirleniyorum çünkü. Hep boynu bükük, aptal yerine konmuş, kalbi ve gururu kırılmış olan kadınlar mı olacak diyorum içimden. Haksızım biliyorum ama hislerim bu yönde.

erkek aldatınca masum kadın aldatınca iğrenç alla alla :1shok:
allah aşkına sevgili arkadaşlar ne diyorsunuz siz, işte o aldatan erkekleri yetiştiren biz kadınlarız değilmi
kadınlar aldatırsa daha iğrenç zihniyetini bırakalım bir kenara yok anaç yok bilmemne
sonuçta her ikiside insan ilişkisinde mutlu değilse yetmiyorsa evini düzenini bozmuyorsa her ikiside aldatma eğiliminde olabilir
her aldatanın muhakkak haklı bir sebebi vardır ki yapıyordur benneyaptımki
aldatılan önce neden aldatıldım deyip kendine baksın muhakkak konuşularak çözülmeyen bir durum vardır CADIARZU

keşke olmasa diye düşünüyorum ama iten sebepleride gözardı etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…