Kadınların aldatma nedenleri erkeklerinkinden çok daha farklı. Erkekler genellikle çok afedersiniz iki bacaklarının arasındaki uzvun doğrultusunda hareket ederek aldatıyorlar. Kadınların nedeniyse genellikle duygusal doyumsuzluk oluyor. Neden açısından bakıldığında erkek o uzvunun ihtiyacını eşiyle de karşılayabiliyorken tamamen şımarıklığından tamamen bencilliğinden tamamen "erkek yapar, erkek eder" felsefesinin gazıyla gidip aldatıyor. Ama kadın genellikle evinde bulamadığı huzuru, ilgiyi, duygusal doyumu sağlayabilmek için umutsuzca dışarıya yöneliyor. Bu açıdan ben kadınlarınkini daha anlaşılabilir buluyorum. İkisi de eşit derecede iğrenç ama ben kadınlarınkini anlayabiliyorum, erkeklerinkini değil.
Kadın erkek farketmez ikisi de tahammül edilemeyecek bir iğrençlik ama ne yalan söyleyeyim kadınların aldattığını duyduğumda erkeklerinki kadar sinirlenmiyorum. Müstahak diyorum bu erkek milletine. Bu konuda böyle sağlıksız ve çarpık düşünüyorum, sinirleniyorum çünkü. Hep boynu bükük, aptal yerine konmuş, kalbi ve gururu kırılmış olan kadınlar mı olacak diyorum içimden. Haksızım biliyorum ama hislerim bu yönde.