Arkadaşlar aranızda avukat varsa yardımcı olabilir mi lütfen. 19 Eylülde Pegasus'la İstanbul'a geldim. Valizimin içinde takılarımın olduğu bir kutu vardı. Valizi de bagaja verdim. Evde gelince Valizim açtım ve kutu yok!! Resmen valizim açılıp içinden çalınmış.
İnternet sayfasında değerli eşyaların kaybından firmamız sorumlu değildir yazıyor. Yapabileceğim hiçbirşey yok mu? Kim sorumlu olacak çalınan altınlardan?
Çok değil 1500-2000₺ civarı. Ordan görürler mi binlerce mesaj arasındanbence bimere ve ulaştırma bakanlığının özel kalemine yazın sıkıntınızı.
maddi kaybınız ne kadar, çok mu?
X-ray den elli kere geçiyoruz ve her seferinde içindekiler kaydediliyor geçerken. Ayrıca her yerde kamera kaydı var incelenebilirNasıl ispatlayacaksınız ki valizinizde altın olduğunu?
Değerli eşyalarınızı ya yanınıza alın ya da valizinizi kilitleyin bundan sonra.
Biyerde unutmadığıma eminim. Xrayden geçiyor içinde ne olduğu belli. Valizi yanıma alacaktım son anda bagaja verildi içinde unuttumValizin agzinda kilit olmasi gerekiyordu. Ispatlamaniz zor. Taki kutusunu bir yerde unuttugunuzu dusunuyorum. Yuzlerce valiz icinden sizinkini bulup acmalari sacma bence.
X-ray den elli kere geçiyoruz ve her seferinde içindekiler kaydediliyor geçerken. Ayrıca her yerde kamera kaydı var incelenebilir
X-ray den elli kere geçiyoruz ve her seferinde içindekiler kaydediliyor geçerken. Ayrıca her yerde kamera kaydı var incelenebilir
Tamam da böyle seyler el çantasına konur. Hata sizde.Çok değil 1500-2000₺ civarı. Ordan görürler mi binlerce mesaj arasından
Biyerde unutmadığıma eminim. Xrayden geçiyor içinde ne olduğu belli. Valizi yanıma alacaktım son anda bagaja verildi içinde unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?