• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pegasus'ta çalıntı

Yurtdışında en fazla bir parça kolye, yüzük gibi takılara izin veriyorlar, miktar çoksa vergi ödemek lazım, onun için bende bir kere set getirmiştim, şükür kaybolmadı.Havaalanında bagajları uçaga yükleyenler yapmış olabilir, ispatlamasıda imkansız, ama diger tür eşyalar kaybolursa sigortalı.

Görevlilerin bavulunuzu acip kutuyu bulup altinlarinizi calmasi aslinda imkansiz cünkü her yerde kamera var birisi görmesse öbürü görür bence zor kanitlamaniz

Üzgünüm ama hiç bişey talep edemiyorsunuz thy ile aynısını yaşadım valizimden çalıntı takılar kutysu duruyodu içi boştu

böyle bırsey cok zor sankı..nerden bılecekler sızın cantanızda kutu oldugunu kı.

koyarken,koydum sanıpta bı yerde unutmus olmayasınız ?

Xray den geciriyorlar valizleri. Bagaj tarafında da buna benzer uygulamalar car bildiğim kadarıyla. O sebeple bagaja verilecek valizlere asla para, elektronik eşya vs koyulmamali. Milletin parfümlerini bile calabiliyorlar.

İnşallah geldiğiniz yerde valizi koymayı unutmussunuzdur. İsterseniz bir arayın belki valizi koymadiniz.

Başınıza gelen olaya üzüldüm.
Kimse böyle birşey yaşamak istemez.
Ama biraz da ihmal sizde bence.
Keşke yanınızda taşısaydınız veya valizinizi kilitli tutsaydınız.

Valize altin koymak nasil bir mantik ben onu anlayamadim.
Sonucta kanitlayamazsiniz. Kanitlasaniz bile neden firma sorumlu olsun? Ucaga gidene kadar kac elden geciyor valiz.

pegasus a bildirdiniz mi bunu..

bildirmediyseniz hemen bildirin zaman kaybetmeden.

firma bundan rahtasız olur sırf bu yüzden bile tüm kameralara bakar.

artı o gün o saat hangi valizcilerin vardiyası vardı bunu da incelerler.

her zaman şikayet etmek gerekir .çünkü eğer senden önce de aynı şikayeti aldılarsa ve aynı işçilerse ses getirir bulurlar onu.

Son düzenleme:
İlk olarak Pegasus'u arayın. Durumu anlatın, konu ile ilgili bilgilendirme yapma için ayrıca mail de atın. Adamlar bilsin hırsız çalıştırıyorlar önlemlerini alsınlar . Bunları yaparken uçuş günü saati tüm Detayları verin. Siz bir şey yapamazsınız ama Pegasus kendi bünyesinde o kişiyi bulup ya polise verir yada kovar. Çok geçmiş olsun

• Beğen
Reactions: s u
Canım valize maddi değeri olan bişey koydun mu çalınır. 2 kere 2 4.. maalesef.. valizleri yerleştirirken götürüyolar..

Keşke bagaja vermeseydiniz el bagajınıza koysaydınız....Kameralardan falan tespit ediebilir belki.

Benim Tegel'de bavulum belli olsun diye üzerine taktığım boncuklu süsü sökmüşlerdi.Altını bırakırlar mı hiç...

Pegasusun hizmet sonrasi memnuniyete onem verip vermediğini bilemiyorum ama firmayla iletisime gecerseniz belki bisey yapabilirler. Sonucta sosyal mecralarda bu tip olaylar paylasildiginda kurumsal kimlige zarar veriliyor.

• Beğen
Reactions: s u
Hiç bi şey bulamaz ve ispat edemezsiniz...
Çünkü üstüne basa basa valizinize degerli esya koymayın diye heryere yazıyorlar.. sorumlu olmadiklarinida yanina ekliyolar...
bu iş ten pek bisey cikaramazsiniz..
gecmis olsun.

Altınların maddi ederi düşük. Niye çantanızda değildide valizdeydi ? Okadar valiz arasında sizinkini açıp altın bulmaları büyük şans doğrusu..

Back
X