• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pegasus'ta çalıntı

keske valize koymasaydiniz. Ben degerli seylerimi her zaman kendi el cantama koyuyorum. Ispatini nasil yaparsiniz bilemem keske size yardimci olabilseydim. Ama boyle seylerin ispatinin zor olacagi kanaatindeyim. Havaalanindan cikmadan once fark etseydiniz belki birseyler yapilabilirdi. Ama dusunuyorum da, her eve gidip sonar geri donup "benim cantamdan su calinmis" diyen insana nasil guvenirler ki? Sizi ornek disi tutuyorum ama belki o kisi yolda dusurdu, ama bagaji alan kisileri sucluyor? Ispat etmeniz lazim o da biraz zor anlayacaginiz.

Ben el cantami kabin dolaplarina bile koymuyorum uçakta..Çünkü laptop vs calindigini duymuştum.

Valizin içindekini kutuyu nasıl alacaklar ki, Milyon tane valiz içinden? X ray den 1 kez geçip valizi uçak kargosuna veriyorsun. Kayıt bunları tutmaz.

Benim cok vaktim ve param var, uğraşırım diyorsanız, bir avukat tutup uğraşın. Ama kişisel fikrim o kutuyu valize koymadığınız yönünde ;)

Geçmiş olsun.

Arkadaşlar aranızda avukat varsa yardımcı olabilir mi lütfen. 19 Eylülde Pegasus'la İstanbul'a geldim. Valizimin içinde takılarımın olduğu bir kutu vardı. Valizi de bagaja verdim. Evde gelince Valizim açtım ve kutu yok!! Resmen valizim açılıp içinden çalınmış.
İnternet sayfasında değerli eşyaların kaybından firmamız sorumlu değildir yazıyor. Yapabileceğim hiçbirşey yok mu? Kim sorumlu olacak çalınan altınlardan?
Can'ım yapabileceğin hiçbirşey yok resmen çalınmış

Back
X