• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ped reklamları kaldırılsın ..

valla bence tv de utanılcak daha kötü şeyler var, ped reklamı en sonlarda yer alabilir hatta hiç yer almaz
ben de sürekli dizi fragmanlarında sürekli ağlanmasından, bitmeyen şiddetten, sürekli tokat yiyen kadınlardan şikayetçiyim, dizi seyretmediğim halde fragmanlar bile sinir bozucu, bence buna çözüm bulsunlar ilkin

Aynen canım bencede kaldırılmalı gerçekten rahatsız edici

Ben küçükken prezervatif reklamları vardı okeeyyyy diye bağıridi bi adam
ozaman anlamazdim ne olduğunu

Şimdide bu reklamlar var okadar fazlaki her kanal dakkalarca veriyor

Mrblar. Evet konumun başlıgında anlaşılacagı üzere ped reklamlarından ileri derecede rahatsız olmaya başladım. Tabikide regl olmak ped kullanmak bunlar çok normal şeyler aksini iddiaa etmiyorum ama televizyonda bu kadar reklam yapılmasından rahatsızım . Nedeni de şu: Örnegin eşimle apartmanda vs bi komşumuza tanıdıgımıza çaya gidiyoruz . Normal olarak tv açık oluyor ve bir oturuyoruz eşlerimizle. Bir anda çıkan ped reklamları yerin dibine girmem için yeterli oluyor . Tv yi kapatsam daha beter rezil oluyoruz. Bu sadece komşularımızın eşlerinden degil babalarımızın kayınpederimizin vs onlarında yanlarında böyle bir reklamın çıkması gerçekten çok utanç verici. Sizcede öyle degil mi ? Yoksa ben mi çok abartıyorum.
Mrblar. Evet konumun başlıgında anlaşılacagı üzere ped reklamlarından ileri derecede rahatsız olmaya başladım. Tabikide regl olmak ped kullanmak bunlar çok normal şeyler aksini iddiaa etmiyorum ama televizyonda bu kadar reklam yapılmasından rahatsızım . Nedeni de şu: Örnegin eşimle apartmanda vs bi komşumuza tanıdıgımıza çaya gidiyoruz . Normal olarak tv açık oluyor ve bir oturuyoruz eşlerimizle. Bir anda çıkan ped reklamları yerin dibine girmem için yeterli oluyor . Tv yi kapatsam daha beter rezil oluyoruz. Bu sadece komşularımızın eşlerinden degil babalarımızın kayınpederimizin vs onlarında yanlarında böyle bir reklamın çıkması gerçekten çok utanç verici. Sizcede öyle degil mi ? Yoksa ben mi çok abartıyorum.
Dogru ...sanki bunlar piyasada satilsa kimse almayacak neden boyle reklam yapiyorlar anlamiyorum..marketlerde her marka var iyi olani kullansnlar bilir..illa marka reklami yapilacak..

ped reklamını görüp çul çaput pamuk koyanlar ped kullanmaya başlıyor iyi birşey, aslında pedden Ziyade gündüz kuşağında daha çok prezervatif reklamı olması lazım, kesinlikle!

Bence cok haklisiniz ....dogal diye utanma güdümüzü de yitirmeye gerek yok!! Prezervatif reklamlarindan da erkeklerin utaniyordur bence aile ve akraba ortamlarinda...utanmayan kafin veya erkekleri bilemicem...son derece rahatsizim.bende ailece tv izlemeye korkar olduk ...yok kokuyu icine hapsediyomus yok bacaklarini ayirarak voleybol oynayan kadinin orkitinin sizdirmazlik derecesi ve onu hepbirlikte seyreden eşimizin arkadaslari karilari yada akrabalari amcalari dayilari vs...

Canım ben prezervatif reklamı ahlaksız demiyorum ama ben rahatsız oluyorum mesela babamın yanında Ama Ped bana çok doğal geliyor Bana öyle gelen sana başka türlü gelir seni veya başkasını yadırgamıyorum Ahlaktan falan bahsetmedim ki ben..
Yani olaya biraz rasyonel tarafından baksanız.Prezervatif ve ped tüketilen ürünler.Adamlar ürünleri satsın diye Kanallara para veriyorlar reklamları yayınlansın diye.Daha çok tüketiciye ulaşsın diye ürününü tanıtıyor.Rahatsızlığınızı anlıyorum ama bu doğal bir süreç.Kadınlarda erkekler de bunu biliyor.O yüzden reklamı olmasını bu kadar takmayın.Sonuçta başınıza gelen her şeyi kontrol edemezsiniz.

Back
X