• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ped reklamları kaldırılsın ..

Utanacak o kadar çok şey varki. Kırmızı ışıkta beklerken camınızı tıklatan o sabiileri bu hale kim getirmiş neden böyleler biz neler yapıyoruz bundan utanın. Vatansız kalmış annenin feryadına kulak tıkadığımız hatta haberlerde çıktığında hemen kumandayı aradığımız çevirdiğimiz için kendimizden utanalım. Komşumuz açken biz tok yatıyoruz bundan utanalım. Müslümanların kalbi dağlanıyor, anamız dediğimiz yurdu zorbalar postallarıyla çiğniyor ve biz napıyoruz ped reklamından utanıyoruz.Cidden siz bundan mı utanıyorsunuz derdiniz bu mu?

Ped reklamından değil reklamın çekiliş şeklinden utanıyorum olsa anlarım hoşuna gitmemiştir vs diye. Ama direk tüm ped reklamlarından utanmak... Bilemedim bu bana hamileler sokağa çıkmasın sevistikleri belli oluyor demek gibi geliyor. Doğal olan biseyden neden utanılır ki?

Bir erkeğe davulla zurnayla sünnet düğünü yaparken yerin dibine girilmiyor fakat bir kadının regl olması, ped alması bunun reklam yapılması utanç verici öyle mi? Bu zihniyeti kadın olarak siz yapmayın bari!
Tamam canim

Ya söyle bir yorumları okudumda , okudukca hayrete düştüm
Yahu tamam utanılacak birsey değil bütün kadınların yaşadığı bir olay kabul
Fakat sizce her şeyin TV'lerde yayınlanması nekadar doğru. Peki bizim bayan olarak mahremimiz nerede ? Özel hayat gizliligi nerede . Ben kayinpederimle aynı odada otururken afedersin regl olduğumuzda şeyimize koyduğumuz o pedin reklamını görmek zorundamiyım. Tabi ki ayıp değil utanılacak birsey değil hemen muhalefet olayı kadın erkek eşitliği Vs çekiyorlar hayır bu özel hayat gizliligidir . Ben eşim ailesi birlikte oturup muhabbet ederken arkadan çıkan o prezervatif reklamınida görmek zorunda değilim..
Hepimiz yapıyoruz diye böyle ulu orta herseyi izlemeye ne gerek var.
Zaten reklamlarda kadınlar sadece cinsel obje olarak kullaniliyor adam akilli bir reklam izlesem sok geciricem reklama bakiyoruz kadin sexi bi elbiseyle tabiricaizse yerlerde yuvarlaniyir ama konusu hali reklami bilmem ne hali dondurma reklamına bakıyoruz yerken bir ısırık aldığında kaplana donusuyor erotik hareketler. Yani modernlik modernlik diye diye aslında biz kadınlar kendimizi böyle bu kadar basit hale düşürdük haberimiz yok. Kapalı bir bayan da değilim. Yazın eteğimı sortumuda giyerim fakat banada çok ters geliyor.

Erkekler bizden daha başarılı bu konuda. Özel günlerimizde kullandığımız pede bile sahip çıkamiiyoruz. Normal karsiliyoruz..
çünkü eşitiz moderniz. Saçmalığın daniskasi. ..

Ya söyle bir yorumları okudumda , okudukca hayrete düştüm
Yahu tamam utanılacak birsey değil bütün kadınların yaşadığı bir olay kabul
Fakat sizce her şeyin TV'lerde yayınlanması nekadar doğru. Peki bizim bayan olarak mahremimiz nerede ? Özel hayat gizliligi nerede . Ben kayinpederimle aynı odada otururken afedersin regl olduğumuzda şeyimize koyduğumuz o pedin reklamını görmek zorundamiyım. Tabi ki ayıp değil utanılacak birsey değil hemen muhalefet olayı kadın erkek eşitliği Vs çekiyorlar hayır bu özel hayat gizliligidir . Ben eşim ailesi birlikte oturup muhabbet ederken arkadan çıkan o prezervatif reklamınida görmek zorunda değilim..
Hepimiz yapıyoruz diye böyle ulu orta herseyi izlemeye ne gerek var.
Zaten reklamlarda kadınlar sadece cinsel obje olarak kullaniliyor adam akilli bir reklam izlesem sok geciricem reklama bakiyoruz kadin sexi bi elbiseyle tabiricaizse yerlerde yuvarlaniyir ama konusu hali reklami bilmem ne hali dondurma reklamına bakıyoruz yerken bir ısırık aldığında kaplana donusuyor erotik hareketler. Yani modernlik modernlik diye diye aslında biz kadınlar kendimizi böyle bu kadar basit hale düşürdük haberimiz yok. Kapalı bir bayan da değilim. Yazın eteğimı sortumuda giyerim fakat banada çok ters geliyor.

Erkekler bizden daha başarılı bu konuda. Özel günlerimizde kullandığımız pede bile sahip çıkamiiyoruz. Normal karsiliyoruz..
çünkü eşitiz moderniz. Saçmalığın daniskasi. ..
Valla helal olsunnn

Utanilacak o kadar sey varken bundan utanmak komik.
TV izlemeyin o zaman rahat edersiniz.

Back
X