• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ped reklamları kaldırılsın ..

Bebek bezi reklamları da kalksın o zaman.Ne gerek var.
Hatta giyim reklamları da kalksın ne gerek var.
Yiyecek de kalksın,alamayanlar var.

Bu böyle uzar gider.Ayrıca siz neden utanıyorsunuz anlamadım ki.Var oluşunuzu ya da bahsettiğiniz erkekler var oluşlarını bu sürece borçlular,bilmiyorum farkında mısınız ? Vücudunuzdan iğrenmek ya da hastalıklı bulmak yerine bu şekilde bakarsanız çok normal bir reklam olduğunu fark edeceksiniz.
Ben igreniyorum veya hastalıklı buluyorum diye birşey söylemedim . Herkes kendine göre haklıdır . İyi akşamlar

Yerin dibine girecek ne var anlamadım?
Kadınlığınızdan mı utanıyorsunuz? Ne kadar saçma bir düşünce tarzınız var.

Mrblar. Evet konumun başlıgında anlaşılacagı üzere ped reklamlarından ileri derecede rahatsız olmaya başladım. Tabikide regl olmak ped kullanmak bunlar çok normal şeyler aksini iddiaa etmiyorum ama televizyonda bu kadar reklam yapılmasından rahatsızım . Nedeni de şu: Örnegin eşimle apartmanda vs bi komşumuza tanıdıgımıza çaya gidiyoruz . Normal olarak tv açık oluyor ve bir oturuyoruz eşlerimizle. Bir anda çıkan ped reklamları yerin dibine girmem için yeterli oluyor . Tv yi kapatsam daha beter rezil oluyoruz. Bu sadece komşularımızın eşlerinden degil babalarımızın kayınpederimizin vs onlarında yanlarında böyle bir reklamın çıkması gerçekten çok utanç verici. Sizcede öyle degil mi ? Yoksa ben mi çok abartıyorum.
Gormemezlikten gel bende utaniyordum kimsenin yüzüne dahi bakambakamiyorudum ama sonra ne oldu ya telefonla ilgileniyorum yada hiç birşey yokmuş gibi izlemeye devam ediyorum sıradan bir reklemmis gibi bakakaliyrim sakin ol tamam herkesin rezil olduğu bir an var ama doğa sartlari sanki o reklareklam çıkmasa herkes kadının adet olduğunu bilmicek mi yine bilecek kısacası stune alınma sıradan birşey mis gibi izlemeye devam et

neyse ben yaptıgım ironiyi anlayabileceğini düsünmediğim icin ciddi bir öneri vereyim acilen evde ki tv yi de sosyal yasamı da misafirliğide kapatın kaldırın hayatınızdan ve şöyle kocaman bir fanus yaptırın mis gibi ne utanc var ne sıkılma oh kafa mis

neyse ben yaptıgım ironiyi anlayabileceğini düsünmediğim icin ciddi bir öneri vereyim acilen evde ki tv yi de sosyal yasamı da misafirliğide kapatın kaldırın hayatınızdan ve şöyle kocaman bir fanus yaptırın mis gibi ne utanc var ne sıkılma oh kafa mis
Tamam canim

Seksi prezervatif reklamları varken ped reklamlarından utanmayın bence.
Ayrıca oturmaya gidildiğinde tv kapanmalı ki sohbet hoş olsun
Haklisin canim aslinda onuda yazcaktim ama iyiki yazmamisim bu reklamlardan hoslanan cok insan varmis ben hala yanlis dusundugumu sanmiyorum zaten kimsede benim fikrimi degistiremez olabilir siz utanmazsiniz ben utaniyorum . Belki sizin utandiginiz birseyede ben utanmiyorumdur .hele sert tepki verenlerede sasiyorym onlar hayatlarinda neler yasiyor cok merak ediyorum .

Abarttıyorsun. Tamam açık açık komşunun kocasıyla babanla ve kayınpederinle regli muhabbeti yapma rahatlığına da gerek yok ama bu kadar çekiniyor olman da gereksiz.
Reklam çıkınca çoğu dikkat etmiyor bile ne olduğuna. Bu sıradan olağan bir şey. Senin kadar dikkat eden birinin olduğunu sanmıyorum. O yüzden sıkıntı yapman gereksiz

Kondom reklamıyla karşılaşsanız kafanızı kuma falan gömerdiniz galiba hahaha

Artık gayet normal gayet doğal bir şeye dönüştüğü için daha iyi hissediyorum ben kendimi, eskiden marketten, bakkaldan ped almaya utanırdik, bakkal gazeteye satardı ya da içki gibi siyah poşete koyardı aslında bu regl olayı bizim elimizde olan bişey değil. Valla elimde olsa istemezdim her ay o çileyi çekmeyi. O yüzde bunu doğal bir şey görüp normal davranmak, bundan uyanmak gerekiyor bence. Tabi kişisel mahrem dahilinde hareket ederek.

Back
X