• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ped reklamları kaldırılsın ..

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Mrblar. Evet konumun başlıgında anlaşılacagı üzere ped reklamlarından ileri derecede rahatsız olmaya başladım. Tabikide regl olmak ped kullanmak bunlar çok normal şeyler aksini iddiaa etmiyorum ama televizyonda bu kadar reklam yapılmasından rahatsızım . Nedeni de şu: Örnegin eşimle apartmanda vs bi komşumuza tanıdıgımıza çaya gidiyoruz . Normal olarak tv açık oluyor ve bir oturuyoruz eşlerimizle. Bir anda çıkan ped reklamları yerin dibine girmem için yeterli oluyor . Tv yi kapatsam daha beter rezil oluyoruz. Bu sadece komşularımızın eşlerinden degil babalarımızın kayınpederimizin vs onlarında yanlarında böyle bir reklamın çıkması gerçekten çok utanç verici. Sizcede öyle degil mi ? Yoksa ben mi çok abartıyorum.

Mrblar. Evet konumun başlıgında anlaşılacagı üzere ped reklamlarından ileri derecede rahatsız olmaya başladım. Tabikide regl olmak ped kullanmak bunlar çok normal şeyler aksini iddiaa etmiyorum ama televizyonda bu kadar reklam yapılmasından rahatsızım . Nedeni de şu: Örnegin eşimle apartmanda vs bi komşumuza tanıdıgımıza çaya gidiyoruz . Normal olarak tv açık oluyor ve bir oturuyoruz eşlerimizle. Bir anda çıkan ped reklamları yerin dibine girmem için yeterli oluyor . Tv yi kapatsam daha beter rezil oluyoruz. Bu sadece komşularımızın eşlerinden degil babalarımızın kayınpederimizin vs onlarında yanlarında böyle bir reklamın çıkması gerçekten çok utanç verici. Sizcede öyle degil mi ? Yoksa ben mi çok abartıyorum.
Abartiyorsunuz.
Ped reklaminin neyinden rahatsiz oluyorsunuz ki ?

Evet abartıyorsunuz. O reklamlarda rencide edici bir durum yokki. Kadınların yaşadığı doğal bir surecte kullandıkları madde neden utanç malzemesi olarak görülsün :silah:
Bence çok gereksiz bu kadar insanların gözlerine batırarak reklam yapılmasını çok saçma buluyorum. Çok şükür internet gibi bi nimetimiz var ve insanlar çok bilinçliler . Artık reklamlara çok ihtiyaç duyuldugunu sanmıyorum

Abartiyorsunuz.
Ped reklaminin neyinden rahatsiz oluyorsunuz ki ?
Bilmiyorum ama çok kötü oluyorum bi anda hepimizin tvye bakması o reklamın çıkması kafalarımızın bi anda çevrilmesi yani utanıyorum nedense

Abartiyorsunuz.
Regl olmak cok dogal. Abarta abarta saklanarak yasamayi basladi bu kadinlar. Erkekler gerine gerine gezerken bizler böylesine dogal birseyden bile cekinmek zorunda kaldik.
Daha cok gösterilsin, ayip olan bizler degiliz apis arasini uzaya kadar acan erkekler utansin.

Toplulukta göz dikilip izlenmez ama onlarda alışmışlardır bence utandıklarını sanmıyorum. Artık herkes için normal bir reklam.

Haklısın canım yani ister istemez utanıyosun görmemezlikten geliyorum ama yüzümde hafif kızarıyor
Yani ilk dönemler ben de rahatsız olurdum sonra gormemezlikten gelmeyi öğreniyorsun bence böyle.

Yerin dibine gececek birsey yok.

Rahat olun.

Neden hep biz kadinlar utanmak sıkılmak zorundayiz.

Yasamin getirdigi normal sureclerden birisi regl donemi..utanilacak birsey yok bence
Zaten regl olmaktan utanmıyorum ama bunu bütün erkeklerin gözüne sokmaya da gerek olmadıgını düşünüyorum. Sanki hergün izledigimiz ped reklamlarındaki markayı mı alıyoruz hayır herkes bütçesine göre vs. Yani artık 5 yaşındaki çocuk bile bilinçli bu konuda gereksiz bir reklam oldugunu düşünüyorum. Mesela siz hiç abinize babanıza ben adet oluyorum diye söyledinizmi hayır ama bilirler az çok . Adet oldugumuzdada ne kullandıgımızı bilmeleri çok gereksiz degilmi.

Gerçekten varmış böyle insanlar, pes. Ruj reklamlarından da rahatsız oluyor musunuz? Dudaklar fln güzel seksi görünüyor eş dost yanında utandırabilir.

2018e günler kala hala sokakta üşüyen ve dilendirilen cocuklar olduğu ve hala buna bi çözüm bulamadığımız için utanın illa bir şeye utanacaksanız.

Ped reklamları kaldırılsın ama oğlumuza davullu zurnalı sünnet düğünü yapalım mesela olur mu? Başka işiniz mi yok kuzum bunu dert ettiniz.

Gerçekten varmış böyle insanlar, pes. Ruj reklamlarından da rahatsız oluyor musunuz? Dudaklar fln güzel seksi görünüyor eş dost yanında utandırabilir.

2018e günler kala hala sokakta üşüyen ve dilendirilen cocuklar olduğu ve hala buna bi çözüm bulamadığımız için utanın illa bir şeye utanacaksanız.

Ped reklamları kaldırılsın ama oğlumuza davullu zurnalı sünnet düğünü yapalım mesela olur mu? Başka işiniz mi yok kuzum bunu dert ettiniz.
Dert etmedim benim konumla dışardaki insanları nasıl karşılastırdınız asıl size pes . Dert degil sadece yazmak istedim evet rahatsız oluyorum isterse 2080 olsun ben yine rahatsız olucam. Garipsiniz gerçekten

Zaten regl olmaktan utanmıyorum ama bunu bütün erkeklerin gözüne sokmaya da gerek olmadıgını düşünüyorum. Sanki hergün izledigimiz ped reklamlarındaki markayı mı alıyoruz hayır herkes bütçesine göre vs. Yani artık 5 yaşındaki çocuk bile bilinçli bu konuda gereksiz bir reklam oldugunu düşünüyorum. Mesela siz hiç abinize babanıza ben adet oluyorum diye söyledinizmi hayır ama bilirler az çok . Adet oldugumuzdada ne kullandıgımızı bilmeleri çok gereksiz degilmi.

Bebek bezi reklamları da kalksın o zaman.Ne gerek var.
Hatta giyim reklamları da kalksın ne gerek var.
Yiyecek de kalksın,alamayanlar var.

Bu böyle uzar gider.Ayrıca siz neden utanıyorsunuz anlamadım ki.Var oluşunuzu ya da bahsettiğiniz erkekler var oluşlarını bu sürece borçlular,bilmiyorum farkında mısınız ? Vücudunuzdan iğrenmek ya da hastalıklı bulmak yerine bu şekilde bakarsanız çok normal bir reklam olduğunu fark edeceksiniz.

Herkesin fikri var ve herkesinkide farkli bn size katiliyorum reklamlar iyice cirkinlesti bu bnim dusuncem tabi hele bide kadinin afedersiniz poposunu yakin cekim yapiyolar tamam dogal bisey adet olmak filan ama ozel biyerden olan bisey ve kadina ozel kalmali ...

Bebek bezi reklamları da kalksın o zaman.Ne gerek var.
Hatta giyim reklamları da kalksın ne gerek var.
Yiyecek de kalksın,alamayanlar var.

Bu böyle uzar gider.Ayrıca siz neden utanıyorsunuz anlamadım ki.Var oluşunuzu ya da bahsettiğiniz erkekler var oluşlarını bu sürece borçlular,bilmiyorum farkında mısınız ? Vücudunuzdan iğrenmek ya da hastalıklı bulmak yerine bu şekilde bakarsanız çok normal bir reklam olduğunu fark edeceksiniz.
Tamam canım

Herkesin fikri var ve herkesinkide farkli bn size katiliyorum reklamlar iyice cirkinlesti bu bnim dusuncem tabi hele bide kadinin afedersiniz poposunu yakin cekim yapiyolar tamam dogal bisey adet olmak filan ama ozel biyerden olan bisey ve kadina ozel kalmali ...
Aynen öyle canım

Back
X