hayla yuvarlak diyor. Birseyyy olmadiiiiiYani yuvarlak olan bölümün üst kismi
Tamam teşekkürlerhayla yuvarlak diyor. Birseyyy olmadiiiii
Bu konuda afrikalılar bile tok kalıyo yavBoşuna Türkiye cinselliğin Afrika’sı değil.
Ped adamın üstünde miymiş de kızPed adamin ustunde ne ariyormus normal kadin pedimi
Yuvarlak olan ne?Yani yuvarlak olan bölümün üst kismi
Teknik olarak öyle gibi. İkisinin arasında oluyorPed adamın üstünde miymiş de kız
Siz bunu söyleyince aklıma şey geldı."Davul delinmemiş ama tokmağında değmediği yer kalmamış" söyleceklerim bu kadar.yani sadece sizin icin cooook onemli o zara birsey olmadi ama zaten olan olmus? Zara bisey olsa neee olmasa ne?
Zenginler araya yastik koyar, bizler ped:):)Teknik olarak öyle gibi. İkisinin arasında oluyor
Emmi, Bülent ablamızı çok izlemedin değil mi?ablan kurban olsun sana bak güncelleme yaptım dedim ki regl iken bu toplara girme yaşadığın enfeksiyonun sebebi de bu.
Yaş 36 görünüyorZaten anlatacak kimsem yok lütfen yardımcı olun çoğunuz buyuksunuz benden daha iyi biliyorsunuz diye
19Yaş 36 görünüyor
Ben sana daha öncede yazmıştım diye hatırlıyorum ama o kdr bsey olmamıştır diyene inanmamışsın hala sanırım.Mrb kimseye anlatamıyorum ve siiznle konuşmak iyi geldi şuan yine gidip baktım kafam karışıyor kimileri kızlık zarı görünmez diyor kimileri de görünür diyor ben bu ilişkiden sonra hatlyrm vajinanın girişindeki o halka olan yer adet kanı olan yerde çizgi gibi 12yonunde ufak vi sıyrık oluştu bu bu yırtık gibiydi ama tabana kadar inmeyen yırtık ve 2haftada iyileşti iyileşene kadar ben oturamadim batma sızlama hissi oldu hep sonra şuan bakyrm o yuvarlak şekil şuan büzusmus gibi ve gerçekten ikkindigim zaman o halkanın altı tam halka ama üsttj açık yırtılmış gibi sizce zarıma bişey mi oldu
Yemin ederim degillllFake olduğundan şüphelenmesem ciddi ciddi yorum yapıcamda
O zaman daha kötüYemin ederim degillll
Pedle surtundum sevgilimin penisine gel git yaptım o zaman mantarı enfeksiyonu da vardi 2gun sonra duş aldım oturunca aciyordu yanıyordu adet kanı akan deliğin üst kısmında sıyrık olusmustu küçük yırtık gibi bendeacaba kızlık zarim mi bozuldu diyormBen anlatımdan zerre birşey anlamadım ne olmuş ped ile ilişkiye mi girmiş