Sizce noldu abla lütfen beni bi kardeşin olarak gorO zaman daha kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce noldu abla lütfen beni bi kardeşin olarak gorO zaman daha kötü
Bir şey olmamıştır ama zaten kaç kişi demiş bir şey olmamıştır diye. Ben desem ne fark eder?Sizce noldu abla lütfen beni bi kardeşin olarak gor
TeşekürlerBir şey olmamıştır ama zaten kaç kişi demiş bir şey olmamıştır diye. Ben desem ne fark eder?
Sabah kadar yazsak nolur biri desin bozulmuştur yine başa döner amann uykum geldi BosverBir şey olmamıştır ama zaten kaç kişi demiş bir şey olmamıştır diye. Ben desem ne fark eder?
O durumdan 2 gün sonra duş aldıysan ufak bi sıyrıkla kurtulduğuna dua etPedle surtundum sevgilimin penisine gel git yaptım o zaman mantarı enfeksiyonu da vardi 2gun sonra duş aldım oturunca aciyordu yanıyordu adet kanı akan deliğin üst kısmında sıyrık olusmustu küçük yırtık gibi bendeacaba kızlık zarim mi bozuldu diyorm
Nasıl yaniO durumdan 2 gün sonra duş aldıysan ufak bi sıyrıkla kurtulduğuna dua et
Altında ped var, kan revan içindesin, mantar enfeksiyonum var diyorsun, sevişiyorsun, bir de duş almak için 2 gün bekliyorsun. Kızlık zarını boşver mikrop kapıp ölürsün. Pede sürtünmekten yara yapmışsın her yerini, bir şeyin yok merak etmeNasıl yani
Haklsnz çok teşekkür ederimAltında ped var, kan revan içindesin, mantar enfeksiyonum var diyorsun, sevişiyorsun, bir de duş almak için 2 gün bekliyorsun. Kızlık zarını boşver mikrop kapıp ölürsün. Pede sürtünmekten yara yapmışsın her yerini, bir şeyin yok merak etme
İste aradigim cevap, ben de boyle dusunuyorum tam olarakBence gebelik testi yap , hamile de kalmış olabilirsin
Fazla kurcalama, bozarsinMrb kimseye anlatamıyorum ve siiznle konuşmak iyi geldi şuan yine gidip baktım kafam karışıyor kimileri kızlık zarı görünmez diyor kimileri de görünür diyor ben bu ilişkiden sonra hatlyrm vajinanın girişindeki o halka olan yer adet kanı olan yerde çizgi gibi 12yonunde ufak vi sıyrık oluştu bu bu yırtık gibiydi ama tabana kadar inmeyen yırtık ve 2haftada iyileşti iyileşene kadar ben oturamadim batma sızlama hissi oldu hep sonra şuan bakyrm o yuvarlak şekil şuan büzusmus gibi ve gerçekten ikkindigim zaman o halkanın altı tam halka ama üsttj açık yırtılmış gibi sizce zarıma bişey mi oldu
TamamFazla kurcalama, bozarsin
Gözle görebilirmiyim onuFazla kurcalama, bozarsin
Uslu bı çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin te Allahım yoktur bişey sakinleş.Gözle görebilirmiyim onu
TmUslu bı çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin te Allahım yoktur bişey sakinleş.
Bence bebek içerden kolunu uzatmış tırnağı çizmiş annesinin kukusunu.Bence gebelik testi yap , hamile de kalmış olabilirsin