- 13 Mart 2022
- 54
- 24
Bir küçük cringe meselesi…İlişki yaşamadım ki ben sadece pedle o uzanmisken bende onun üstüne oturup penisine gel git yaptım surttum
Açıp hiç incelemedim o yüzden bilmiyorumYapmycm bidaha asla zaten insan bazen nefsine yenik düşebilir. O sıyrık tahriş miydi neydi kızlık zarı orasimidir onu merak ediyorum
Pedin yüzeyi tahriş etti muhtemelen o bölgeyi. Hassas yerler sonuçta. Kıyafet + ped varken üstelik sadece sürtünmeyle bozulmaz kızlık zarıYapmycm bidaha asla zaten insan bazen nefsine yenik düşebilir. O sıyrık tahriş miydi neydi kızlık zarı orasimidir onu merak ediyorum
Teşekkür ederim abla kızlık zarı gözle görülür mü yoksa iç taraftamidirPedin yüzeyi tahriş etti muhtemelen o bölgeyi. Hassas yerler sonuçta. Kıyafet + ped varken üstelik sadece sürtünmeyle bozulmaz kızlık zarı
Gerçi doğru, zar ölmüş belli ki. O zaman da otopsi oluyor ahsjahjsOtopsi yapmış
Yok alnının ortasındaTeşekkür ederim abla kızlık zarı gözle görülür mü yoksa iç taraftamidir
Gözle göremezsin diye düşünüyorum. 1cm kadar içeride oluyor çünkü.Teşekkür ederim abla kızlık zarı gözle görülür mü yoksa iç taraftamidir
Teşekkür ederimGözle göremezsin diye düşünüyorum. 1cm kadar içeride oluyor çünkü.
Aslında küçük bir araştırmayla cevabı bulabilirdin.Teşekkür ederim
Çaat bi foto atacakSizin anlatımınıza yorum yaptığımızda doğru cevabı alacağınıza inanıyor musunuz? Görmeden bir şey denilemez.
sizce zarıma bişey mi oldu
Buda mı gol değil? Ciddiye alıp cevap verdim benbeyin zarına mı?
Buda mı gol değil? Ciddiye alıp cevap verdim ben
Geçen ay adetliyken ped ile sevgilim uzanmsiti bende oturarak onun penisine git gel yaptım bı acı hissetmedim ve mantar enfeksiyonuna yakalanmistim aşırı kasiniyordu o zaman sonra duş aldım iki gün sonra vajinamda acı ağrı batma hissi vardı oturunca özellikle bende ayna karısına gecip baktım adet kanı akan yerde küçük yuvarlak bindelik o deliğin üst kısmında yırtık sıyrık çok ufak bi sıyrık vardı bende orası kızlık zarimidir yoksa vajina girismidir diye kızlık zarim bu şekil bozuldum diye merak ettim ve piskolojim bozuldu sizce bu şekil kızlık zarı bozlurmu ve kızlık zarı dudakları açılınca görünen delik kızlık zarimidir diye sorurmNe baslik ne icerik anlaşılır değil. Nasil bu kadar facia seklinde yaziyor ve yaşıyorsunuz