Ped ile surtunme

Pedin yüzeyi tahriş etti muhtemelen o bölgeyi. Hassas yerler sonuçta. Kıyafet + ped varken üstelik sadece sürtünmeyle bozulmaz kızlık zarı
Teşekkür ederim abla kızlık zarı gözle görülür mü yoksa iç taraftamidir

Teşekkür ederim
Aslında küçük bir araştırmayla cevabı bulabilirdin.

Kızlık zarının anatomik olarak çok önde olmadığını bilmelisiniz. Yani dışardan kızlık zarı görünemez. Ya da ayna karşısına geçerek kızlık zarınızı göremezsiniz. Kızlık zarını görebilmek için dış ve iç dudaklar sağa ve sola aynı zamanda da öne çekilerek görünür hale getirilir.

Ne baslik ne icerik anlaşılır değil. Nasil bu kadar facia seklinde yaziyor ve yaşıyorsunuz
Geçen ay adetliyken ped ile sevgilim uzanmsiti bende oturarak onun penisine git gel yaptım bı acı hissetmedim ve mantar enfeksiyonuna yakalanmistim aşırı kasiniyordu o zaman sonra duş aldım iki gün sonra vajinamda acı ağrı batma hissi vardı oturunca özellikle bende ayna karısına gecip baktım adet kanı akan yerde küçük yuvarlak bindelik o deliğin üst kısmında yırtık sıyrık çok ufak bi sıyrık vardı bende orası kızlık zarimidir yoksa vajina girismidir diye kızlık zarim bu şekil bozuldum diye merak ettim ve piskolojim bozuldu sizce bu şekil kızlık zarı bozlurmu ve kızlık zarı dudakları açılınca görünen delik kızlık zarimidir diye sorurm

Anatomik görselleri inceleyip karşılaştırın sizde o yetenek var görebiliyorum. Şuan en mantıklısı bu ve yaşadıklarınız bize anlattığınız kadarsa zarar gelmemiş olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…