Ped ile surtunme

Demet4488

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
96
50
39
Mrb kimseye anlatamıyorum ve siiznle konuşmak iyi geldi şuan yine gidip baktım kafam karışıyor kimileri kızlık zarı görünmez diyor kimileri de görünür diyor ben bu ilişkiden sonra hatlyrm vajinanın girişindeki o halka olan yer adet kanı olan yerde çizgi gibi 12yonunde ufak vi sıyrık oluştu bu bu yırtık gibiydi ama tabana kadar inmeyen yırtık ve 2haftada iyileşti iyileşene kadar ben oturamadim batma sızlama hissi oldu hep sonra şuan bakyrm o yuvarlak şekil şuan büzusmus gibi ve gerçekten ikkindigim zaman o halkanın altı tam halka ama üsttj açık yırtılmış gibi sizce zarıma bişey mi oldu

Kendini bunlarla yoracağına bu işe hiç kalkışmasan hadi kalkıştın doktora gitsene sen nerden anlayacaksın yahu

Başlığı gerçekten anlamadım. Pediniz varken mi sürtündünüz? Ped mi size sürtünüyor tahriş ediyor anlamadım kafam böyle oldu

İlişki yaşadıysan yırtılmıştır.

Kendini bunlarla yoracağına bu işe hiç kalkışmasan hadi kalkıştın doktora gitsene sen nerden anlayacaksın yahu
Bilmiyorum abla o sıyrık neydi anlamıyorum oturamiyordum bile zaten mantar enfeksiyonu da vardı ilçede yaşıyorum diye kayıtlara geçer diye korkuyorum açıkçası yemin ederim ki çok pişmanım zaten

Bilmiyorum abla o sıyrık neydi anlamıyorum oturamiyordum bile zaten mantar enfeksiyonu da vardı ilçede yaşıyorum diye kayıtlara geçer diye korkuyorum açıkçası yemin ederim ki çok pişmanım zaten
Şey ben 26 yaşındayım bişey olmamıştır korktuğun şeyi de yapma birdaha. Ama bir kere yaptıysan arkası gelecektir

Zaten anlatacak kimsem yok lütfen yardımcı olun çoğunuz buyuksunuz benden daha iyi biliyorsunuz diye
Ben senden büyüğümdür ama senden daha iyi bilemem, kurcalamam pek. Sen maşallah biyopsi yapmışsın. Şeyi merak ettim bu kadar ayrıntıyı nasıl görüyorsun? İki büklüm olup mu bakıyorsun yoksa ayna karşısında mı?

Şey ben 26 yaşındayım bişey olmamıştır korktuğun şeyi de yapma birdaha. Ama bir kere yaptıysan arkası gelecektir
Yapmycm bidaha asla zaten insan bazen nefsine yenik düşebilir. O sıyrık tahriş miydi neydi kızlık zarı orasimidir onu merak ediyorum

Ayna karşısında bakmıştım abla 19yasindym ben ped ile surtundum sonra ağrı batma falan oldu o an değil sadece duş aldıktan sonra ve vajina girişindeki adet akan deliğin üst kısmında siyrik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…