Mrb kimseye anlatamıyorum ve siiznle konuşmak iyi Cant Believe Wow GIF - Cant Believe Wow Woah - Discover & Share GIFsgeldi şuan yine gidip baktım kafam karışıyor kimileri kızlık zarı görünmez diyor kimileri de görünür diyor ben bu ilişkiden sonra hatlyrm vajinanın girişindeki o halka olan yer adet kanı olan yerde çizgi gibi 12yonunde ufak vi sıyrık oluştu bu bu yırtık gibiydi ama tabana kadar inmeyen yırtık ve 2haftada iyileşti iyileşene kadar ben oturamadim batma sızlama hissi oldu hep sonra şuan bakyrm o yuvarlak şekil şuan büzusmus gibi ve gerçekten ikkindigim zaman o halkanın altı tam halka ama üsttj açık yırtılmış gibi sizce zarıma bişey mi oldu
20 defa hayır denmesine rağmen hala sorduğuna göre erkek olduğun tescillendi, iyi mi işler düşüyo mu böyleGözle görebilirmiyim onu
sürtüne sürtüne alev alın inşallahİlişki yaşamadım ki ben sadece pedle o uzanmisken bende onun üstüne oturup penisine gel git yaptım surttum
Tmsürtüne sürtüne alev alın inşallahbu kadar zara takmışsınız kafayı madem sıkın dişinizi oturun köşenizde. Sonra gel buralarda halkaymış dikdörtgenmiş saat yönüymüş saçma sapan detaylar anlat.
Bilmiyorum abla o sıyrık neydi anlamıyorum oturamiyordum bile zaten mantar enfeksiyonu da vardı ilçede yaşıyorum diye kayıtlara geçer diye korkuyorum açıkçası yemin ederim ki çok pişmanım zaten
Yorumları okumadım ama abartıyorsun, doktora zaten rahatsızlığın için gittiğinde alttan muayne ederse zarınndurumunu da merak ettiğini ileride kanaman olup olmayacağının böyle anlaşıldığını duyduğunu söyler sorarsın. Sisteme de bekaretini kaybetmiş yazmazlar saçmalamayın.Fikirlerinizi merak ediyorum sadece gerçekten anlamıyorum 19yasindym ve çok pismanim
Hayır gördüğün şey vajina girişi kızlık zarı onun içinde daha ileride, ıkındığında gördüğün kuyunun içinde yani.Geçen ay adetliyken ped ile sevgilim uzanmsiti bende oturarak onun penisine git gel yaptım bı acı hissetmedim ve mantar enfeksiyonuna yakalanmistim aşırı kasiniyordu o zaman sonra duş aldım iki gün sonra vajinamda acı ağrı batma hissi vardı oturunca özellikle bende ayna karısına gecip baktım adet kanı akan yerde küçük yuvarlak bindelik o deliğin üst kısmında yırtık sıyrık çok ufak bi sıyrık vardı bende orası kızlık zarimidir yoksa vajina girismidir diye kızlık zarim bu şekil bozuldum diye merak ettim ve piskolojim bozuldu sizce bu şekil kızlık zarı bozlurmu ve kızlık zarı dudakları açılınca görünen delik kızlık zarimidir diye sorurm
Teşekkür ederim ablaKız neyin yırtığı anam sen hiç ilişkiye girdin mi? Bak ben sana anlatayım, kızlık zarı içeridedir göremezsin. ilişkiye girerken kızlık zarına değince zaten ağrı hissediyosun öyle dünyadan bir haber durum olmuyor kızlık bozulması. (Kendimi kastığım için ilk gün kocamın hiçbir şey yapamaması)
o yırtık dediğin şey kızlık zarı değil, pedin yüzünden tahriş olmuşsun yara olmuş. Hassas bir yer. Enfeksiyon kapıp sistit falan olmuşsundur ayrıca. Daha çok gençsin bazı şeyler yeri ve zamanı gelince güzeldir. Bu sana ders olsun:)
İlişki yaşamadım ki ben sadece pedle o uzanmisken bende onun üstüne oturup penisine gel git yaptım surttum
Sizin anlatımınıza yorum yaptığımızda doğru cevabı alacağınıza inanıyor musunuz? Görmeden bir şey denilemez.
19 yaşında cinsellik tecrübesi de olmayan Demet kızım boşuna uğraşma, kendi kızlık zarını göremezsin, ayırd edemezsin. Ancak bir başkası görebilir; iç dudaklar iyice ayrılacak, vajen girişi belli olacak, sen ıkınırken vajen girişinden dışarı halkamsı, delikli bir yapı çıkacak. Çoğu zaman kendi üstüne katlanmış olacağı için de bilmeyen birisinin bile anlaması bile zor.Teşekkür ederim abla kızlık zarı gözle görülür mü yoksa iç taraftamidir
İşte ben ikkindigim zaman o delik açık üst kısmı açık içi küçücük halkamsi19 yaşında cinsellik tecrübesi de olmayan Demet kızım boşuna uğraşma, kendi kızlık zarını göremezsin, ayırd edemezsin. Ancak bir başkası görebilir; iç dudaklar iyice ayrılacak, vajen girişi belli olacak, sen ıkınırken vajen girişinden dışarı halkamsı, delikli bir yapı çıkacak. Çoğu zaman kendi üstüne katlanmış olacağı için de bilmeyen birisinin bile anlaması bile zor.
Sürtünme ilişkisi ve hamilelik kulübümüzün önemli konularındandır. Altında ped varken, partnerinin üstünde git gel yapman (anlattığın kadarıyla) kızlık zarını asla bozmaz. Diğer arkadaşlardan da yazanlar var, ped ve sürtünmeye bağlı ufak bir sıyrık oluşmuş, kanamış. Meslek edinmeye vaktini harca, çok istekliysen asla vajenine bir şey sokmadan masturbasyon yap, kendini boşalt. Ciddiyim.
Bazende dediginjz gibi katlı binsekilde kapalı gozuyokur ama bazen gayet yuvarlak kısmı ikkinmadan görüyorum acaba orası daha vajina girisimidir o gördüğüm yerde halka gibi düşünün 12yonunde sıyrık olusmustuİşte ben ikkindigim zaman o delik açık üst kısmı açık içi küçücük halkamsi
İşte ben ikkindigim zaman o delik açık üst kısmı açık içi küçücük halkamsi
D Demet4488 anlamıyorsun galiba, kendin kızlık zarını görüp değerlendiremezsin. Kızlığın bozulmamıştır. Doktora da gitmiyorsun. İlla da öğrenmen gerekiyorsa başka birisine göster yaaa !!!Yani o deliğin iç kısmında mi kalıyor
D Demet4488 'e kendi zarını görüp değerlendiremezsin diye yazıyoruz, o aynanın yansıttığı simetrik görüntüden sıyrığın hangi saat hizasında olduğunu yazıyor. Belli ki paniklemiş. Bir çoğumuz da kızlık zarına bir şey olmamıştır diye yazmışız, inşallah ikna olmuştur.Herşey detaylı yazmışın da saat yönü ne ya
19 yaşında cinsellik tecrübesi de olmayan Demet kızım boşuna uğraşma, kendi kızlık zarını göremezsin, ayırd edemezsin. Ancak bir başkası görebilir; iç dudaklar iyice ayrılacak, vajen girişi belli olacak, sen ıkınırken vajen girişinden dışarı halkamsı, delikli bir yapı çıkacak. Çoğu zaman kendi üstüne katlanmış olacağı için de bilmeyen birisinin bile anlaması bile zor.
Kızlığın bozulmamıştır. Doktora da gitmiyorsun. İlla da öğrenmen gerekiyorsa başka birisine göster yaaa !!!
Meslek edinmeye vaktini harca, çok istekliysen asla vajenine bir şey sokmadan masturbasyon yap, kendini boşalt. Ciddiyim.