Ped ile surtunme

İlişki yaşamadım ki ben sadece pedle o uzanmisken bende onun üstüne oturup penisine gel git yaptım surttum
sürtüne sürtüne alev alın inşallah bu kadar zara takmışsınız kafayı madem sıkın dişinizi oturun köşenizde. Sonra gel buralarda halkaymış dikdörtgenmiş saat yönüymüş saçma sapan detaylar anlat.

Ben bakireydim. İlk iliskimde kanama olmadi. Sen bakire degilsin dedi partnerim. Kendime yediremedim iftirayı dr. a gittim o da demez mi kiz degilsin. Ben şok. Baska dr. a da gittim bakire demedi ama iliskiye girilmedigi cok belli cok dar dedi. Aynı kişiyle sonra ki iliskim de kan geldi. Yine ben şok.meger bakireymisim. Evli olsam yuvam yikilmisti ya da geri gonerilirdim kiz degilim diye. Tip yanilabiliyor yani. Ben hala o kisi nazarinda bakire degildim sirf doktorlar oyle dedi diye

Bilmiyorum abla o sıyrık neydi anlamıyorum oturamiyordum bile zaten mantar enfeksiyonu da vardı ilçede yaşıyorum diye kayıtlara geçer diye korkuyorum açıkçası yemin ederim ki çok pişmanım zaten

Fikirlerinizi merak ediyorum sadece gerçekten anlamıyorum 19yasindym ve çok pismanim
Yorumları okumadım ama abartıyorsun, doktora zaten rahatsızlığın için gittiğinde alttan muayne ederse zarınndurumunu da merak ettiğini ileride kanaman olup olmayacağının böyle anlaşıldığını duyduğunu söyler sorarsın. Sisteme de bekaretini kaybetmiş yazmazlar saçmalamayın.
Ayrıca zar ne kadar yüzeye yakın olsa da ped üzerinden sürtünmeyle bozulması imkansız, aklını kaçıracaksın bu gidişle. Bu kadar korkuyorsan bir daha sürtünme. İlk ilişkide bile bozulmayan, doğumda bozulan, hatta hiç kanamayan zarlar var (sanki soğan zarı mübarek, deli oluyorum bu tabire) pek çok genç kız içeri sokmadığı nesnelerle masturbasyon yapıyor hepsinin bekareti mefta o zaman. Ayrıca gördüğün yerde çatlak çizik gibi bir şey varsa da muhtemelen kanarsın çünkü penetrasyon hareketi orada perde kıvrım falan bırakmaz.

Dr git. Ama birsey olmamıştir .devaminda olur ama haberin olsun erkk milleti güvenilmez

Hayır gördüğün şey vajina girişi kızlık zarı onun içinde daha ileride, ıkındığında gördüğün kuyunun içinde yani.

Kız neyin yırtığı anam sen hiç ilişkiye girdin mi? Bak ben sana anlatayım, kızlık zarı içeridedir göremezsin. ilişkiye girerken kızlık zarına değince zaten ağrı hissediyosun öyle dünyadan bir haber durum olmuyor kızlık bozulması. (Kendimi kastığım için ilk gün kocamın hiçbir şey yapamaması )
o yırtık dediğin şey kızlık zarı değil, pedin yüzünden tahriş olmuşsun yara olmuş. Hassas bir yer. Enfeksiyon kapıp sistit falan olmuşsundur ayrıca. Daha çok gençsin bazı şeyler yeri ve zamanı gelince güzeldir. Bu sana ders olsun:)

Teşekkür ederim abla

Bence ilişkiye girmediyseniz bir şey olmamıştır. Zaten kan gelirdi. Siz epey bir incelemişsiniz ama siz yine de öyle bakmakla anlayamazsınız. Sizin tarifinizle de kimse anlayamaz. Eğer kesin doğru bir yanıt istiyorsanız doktora gitmelisiniz; ancak dediğim gibi ilişkiye girmediyseniz bence bozulmamıştır.

İlişki yaşamadım ki ben sadece pedle o uzanmisken bende onun üstüne oturup penisine gel git yaptım surttum

Sizin anlatımınıza yorum yaptığımızda doğru cevabı alacağınıza inanıyor musunuz? Görmeden bir şey denilemez.

Teşekkür ederim abla kızlık zarı gözle görülür mü yoksa iç taraftamidir
19 yaşında cinsellik tecrübesi de olmayan Demet kızım boşuna uğraşma, kendi kızlık zarını göremezsin, ayırd edemezsin. Ancak bir başkası görebilir; iç dudaklar iyice ayrılacak, vajen girişi belli olacak, sen ıkınırken vajen girişinden dışarı halkamsı, delikli bir yapı çıkacak. Çoğu zaman kendi üstüne katlanmış olacağı için de bilmeyen birisinin bile anlaması bile zor.

Sürtünme ilişkisi ve hamilelik kulübümüzün önemli konularındandır. Altında ped varken, partnerinin üstünde git gel yapman (anlattığın kadarıyla) kızlık zarını asla bozmaz. Diğer arkadaşlardan da yazanlar var, ped ve sürtünmeye bağlı ufak bir sıyrık oluşmuş, kanamış. Meslek edinmeye vaktini harca, çok istekliysen asla vajenine bir şey sokmadan masturbasyon yap, kendini boşalt. Ciddiyim.

İşte ben ikkindigim zaman o delik açık üst kısmı açık içi küçücük halkamsi

İşte ben ikkindigim zaman o delik açık üst kısmı açık içi küçücük halkamsi
Bazende dediginjz gibi katlı binsekilde kapalı gozuyokur ama bazen gayet yuvarlak kısmı ikkinmadan görüyorum acaba orası daha vajina girisimidir o gördüğüm yerde halka gibi düşünün 12yonunde sıyrık olusmustu

ped ile sürtünmeyle kızlık zarına bişey olsaydı dünya da bakire insan kalmazdı. O sıyrık da pedin oluşturduğu tahriştir. Bu kadar paranoya yapacaksanız yapmayın böyle şeyler yahu

Herşey detaylı yazmışın da saat yönü ne ya
D Demet4488 'e kendi zarını görüp değerlendiremezsin diye yazıyoruz, o aynanın yansıttığı simetrik görüntüden sıyrığın hangi saat hizasında olduğunu yazıyor. Belli ki paniklemiş. Bir çoğumuz da kızlık zarına bir şey olmamıştır diye yazmışız, inşallah ikna olmuştur.
Kızlığın bozulmamıştır. Doktora da gitmiyorsun. İlla da öğrenmen gerekiyorsa başka birisine göster yaaa !!!
Meslek edinmeye vaktini harca, çok istekliysen asla vajenine bir şey sokmadan masturbasyon yap, kendini boşalt. Ciddiyim.

Daşa mı sürtündün, mızrağa mı sürtündün ki pedi geçip zar delsin, seninki o kadar tahriş olduysa partnerin bamya ezilip yapışmış olmalı. Nettiniz siz böyle bir sakatlık çıkaracaksınız şey belasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…