Ped ile surtunme

yok yok gol de ne yazmış anlamadım konuyu anlamadım, başlık Allaha emanet...
Geçen ay adetliyken ped ile sevgilim uzanmsiti bende oturarak onun penisine git gel yaptım bı acı hissetmedim ve mantar enfeksiyonuna yakalanmistim aşırı kasiniyordu o zaman sonra duş aldım iki gün sonra vajinamda acı ağrı batma hissi vardı oturunca özellikle bende ayna karısına gecip baktım adet kanı akan yerde küçük yuvarlak bindelik o deliğin üst kısmında yırtık sıyrık çok ufak bi sıyrık vardı bende orası kızlık zarimidir yoksa vajina girismidir diye kızlık zarim bu şekil bozuldum diye merak ettim ve piskolojim bozuldu sizce bu şekil kızlık zarı bozlurmu ve kızlık zarı dudakları açılınca görünen delik kızlık zarimidir diye sorurm

ablacım arkadaşların amacı inan dalga geçmek değil ama inan yazdıklarından sorun anlaşılmıyor. Sonra küsüyorsunuz

Sürtünme Yolu ile vaginaya giriş olmadan zarin zarar görmesi mümkün değil.

Anatomik görselleri inceleyip karşılaştırın sizde o yetenek var görebiliyorum. Şuan en mantıklısı bu ve yaşadıklarınız bize anlattığınız kadarsa zarar gelmemiş olmalı.
Yemin ederim anlattığım her şey doğru ve bu kadar inceliyorum aynı tipkisi ama o sıyrık yukarı doğru açılıyor aşağısı tam yivarlak

Öf iğrenç yav. Reglyken bir de

anladım bak buna güzel cevaplar gelir.

kişisel fikrim hiç bir şey olmadı ama ateş alacağın şeylerle oynama! bize de küçükken demişlerdi kibritle oynama evi yakarsın, sende mazallah sürtünmeden alev alırsın, hiç girme böyle işlere ...

ben latife ediyorum ablaların gerekli açıklamayı yaparlar, kızma hemen emi ...

not : adetliyken bence sakın yapma zira enfeksiyona çok açık zaten yaşadığın sıkıntı da bu.

Konu açmakla kalmayıp insanlara özel mesaj da atıyorsunuz, daha ne demeliyiz? Bu kadar yemiyorsa bir yerleriniz, ne sürttüreceksin ne dürttüreceksin. Kızlık zarı sürtünmeyle bozulacak bir yapı değildir, dışarıdan siz göremezsiniz, kişiye göre değişmekle beraber biraz içeride oluyor. Ne zarmış arkadaş, aklınızı oynattınız zar zar diye.

Teşekkür ederim abla

Foto mu atmış yoksa

Zarın boooooommmm!! Diye patlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…