Tövbe ettim yemin ederim ki yaşım 19 her insan şaşar yargilamayin lütfen çok korktum bu korku bana bir ömür yeter
Demeeki bu kadar çaresizim degilmi abla neden kızdın ki bu kadar evet pişmanım çok hemde sadece daha bilgili insalar var diye burda derdimi anlatmaya çalışıyorum yemin ederim kafayı yedim intahar edecek seviyey geldim bu mesajları o kadar umutla okuyorum kiKonu açmakla kalmayıp insanlara özel mesaj da atıyorsunuz, daha ne demeliyiz? Bu kadar yemiyorsa bir yerleriniz, ne sürttüreceksin ne dürttüreceksin. Kızlık zarı sürtünmeyle bozulacak bir yapı değildir, dışarıdan siz göremezsiniz, kişiye göre değişmekle beraber biraz içeride oluyor. Ne zarmış arkadaş, aklınızı oynattınız zar zar diye.
Teşekkür ederim abla Allah razı olsunsen beni dinle, bir şey olmamıştır kızlık zarına ama unutma enfeksiyona çok açık bir zamanlama regl dönemi ve ne gerek var. Daha yaşın çok ufak biraz büyü ... takılırsan sor ablalarına
Ciddi misin abla
Niye geçmeyeyim kiAllah için dalga geçmeyin insanız hepimiz lütfen yardımcı olacaksanız olun
Uf
Tam abla eglendirebildiysem ne mutlu bana ama insanların caresizligiyle bile dalga geçip eğlenmek çok tuhaf yaNiye geçmeyeyim ki
Bu kadar cahil vücudundan bir haber insanla dalga geçilmez de ne yapılır ki başka
Yapıp yapıp sonra ay pişmanım ay kötüyüm ay orama şu mu oldu burama bu mu oldu. Saçma saçma sorular, hiç üzülmüyorum size valla. Aksine eğleniyorum
Çok küçüksün çocuk. Girme böyle işlere. Sana değer veren adam sana zarar verecek bişey yapmaz. Senin üzüleceğini bile bile kendi zevkine gitmez. Hayır bişey olmamıştır. Rahat ol. Ama sana yazık gençliğine. Aç gözünü kendine değer ver . Dersini çalış . Koluna altın bileziğini tak. Yaşaman gereken zamanda zaten herşeyi fazlasıyla yaşayacaksınUfgerçekten uslubumu bozmak istemiyorum hiç tarzım da değil lütfen abla yorum yapma
Yo değilTam abla eglendirebildiysem ne mutlu bana ama insanların caresizligiyle bile dalga geçip eğlenmek çok tuhaf ya
Sevişmeyi biliyorsun diyeceğim de onu da hakkıyla yapamamışsın ki. Dikkat et hastalık kapmaAllah için dalga geçmeyin insanız hepimiz lütfen yardımcı olacaksanız olun
Boşuna Türkiye cinselliğin Afrika’sı değil.Çocuk da dememis ki iyy ped var ne saçma hareketler
Ped adamin ustunde ne ariyormus normal kadin pedimiPedle sürtünürken nasıl kızlık zarına bir şey olmuş olabilir yaa mantık biraz
Teşekkür ederimPedle sürtünürken nasıl kızlık zarına bir şey olmuş olabilir yaa mantık biraz
Çok karmaşık bir görüntü oluyor yırtığı nasıl gördünüz bir De saat 12 yönünü nasıl hesapladiniz? Zara bir şey olduğunu sanmıyorum inceleyip durmayınMrb kimseye anlatamıyorum ve siiznle konuşmak iyi geldi şuan yine gidip baktım kafam karışıyor kimileri kızlık zarı görünmez diyor kimileri de görünür diyor ben bu ilişkiden sonra hatlyrm vajinanın girişindeki o halka olan yer adet kanı olan yerde çizgi gibi 12yonunde ufak vi sıyrık oluştu bu bu yırtık gibiydi ama tabana kadar inmeyen yırtık ve 2haftada iyileşti iyileşene kadar ben oturamadim batma sızlama hissi oldu hep sonra şuan bakyrm o yuvarlak şekil şuan büzusmus gibi ve gerçekten ikkindigim zaman o halkanın altı tam halka ama üsttj açık yırtılmış gibi sizce zarıma bişey mi oldu
Yani yuvarlak olan bölümün üst kismiÇok karmaşık bir görüntü oluyor yırtığı nasıl gördünüz bir De saat 12 yönünü nasıl hesapladiniz? Zara bir şey olduğunu sanmıyorum inceleyip durmayın