Ped ile surtunme

Tövbe ettim yemin ederim ki yaşım 19 her insan şaşar yargilamayin lütfen çok korktum bu korku bana bir ömür yeter

sen beni dinle, bir şey olmamıştır kızlık zarına ama unutma enfeksiyona çok açık bir zamanlama regl dönemi ve ne gerek var. Daha yaşın çok ufak biraz büyü ... takılırsan sor ablalarına

Demeeki bu kadar çaresizim degilmi abla neden kızdın ki bu kadar evet pişmanım çok hemde sadece daha bilgili insalar var diye burda derdimi anlatmaya çalışıyorum yemin ederim kafayı yedim intahar edecek seviyey geldim bu mesajları o kadar umutla okuyorum ki

Allah için dalga geçmeyin insanız hepimiz lütfen yardımcı olacaksanız olun
Niye geçmeyeyim ki
Bu kadar cahil vücudundan bir haber insanla dalga geçilmez de ne yapılır ki başka
Yapıp yapıp sonra ay pişmanım ay kötüyüm ay orama şu mu oldu burama bu mu oldu. Saçma saçma sorular, hiç üzülmüyorum size valla. Aksine eğleniyorum

Tam abla eglendirebildiysem ne mutlu bana ama insanların caresizligiyle bile dalga geçip eğlenmek çok tuhaf ya

Uf gerçekten uslubumu bozmak istemiyorum hiç tarzım da değil lütfen abla yorum yapma
Çok küçüksün çocuk. Girme böyle işlere. Sana değer veren adam sana zarar verecek bişey yapmaz. Senin üzüleceğini bile bile kendi zevkine gitmez. Hayır bişey olmamıştır. Rahat ol. Ama sana yazık gençliğine. Aç gözünü kendine değer ver . Dersini çalış . Koluna altın bileziğini tak. Yaşaman gereken zamanda zaten herşeyi fazlasıyla yaşayacaksın

Tam abla eglendirebildiysem ne mutlu bana ama insanların caresizligiyle bile dalga geçip eğlenmek çok tuhaf ya
Yo değil

Şu an senin düşünmen gereken şey derslerin,okulun hayatın.
Çok küçüksün uğraştığın seylere bak
Yazık etme kendine

Pedle sürtünürken nasıl kızlık zarına bir şey olmuş olabilir yaa mantık biraz

Çok karmaşık bir görüntü oluyor yırtığı nasıl gördünüz bir De saat 12 yönünü nasıl hesapladiniz? Zara bir şey olduğunu sanmıyorum inceleyip durmayın

Of ya. Biz kk olarak o kadar bıktık ki bu sürtünme konularından şimdi şurdan biri çıkıp dese “evet bozulmuştur, bakire değilsin artık” diye ne yapacaksın?

“BİRAZ” mantıklı düşün bakalım sence kızlık zarı böyle bi şeyle bozulur mu? Hadi buraya yazdın, internette hiç mi okumadın kızlık zarı nedir ne değildir diye. Bu kadar cahillik olur mu?

İlçedeyim, kayıtlarda çıkar diyorsun. Yav sen bir kadınsın, kaşıntın olabilir, enfeksiyonun olabilir. Git doktora muayene ol. Merak etme kayıtlarda kızlık zarı kontrolü yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…