Pcos ve Hayallerim

BU AY KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIM NASIL KULLANIYORUZ DİANE 35 YARDIMCI OLURMUSUN CANIM

Canim tok karnina olmalisin.. ve her gun ictigin ayni saatte icmen cok onemli yani bu aksam 10 da ictiysen yarin aksam da 10 da ic.. ben zaten suanda ramazan oldugu icin aksamlari iciyorum her aksam 11 bucuk gibi felan o aralarda.. gunde bi tane iciyosun zaten arkasinda gunler yaziyo hangi gun baslicaksan o gunden cıkarıp iciyosun hapı ve 21 tane hap var ilac bitince 7 gün ara verip icmiyosun 7 gün sonra ikinci kutuya basliyosun böyle böyle devam ediyo

TAMAM CANIM ÖYLE KULLANAYIM ARTIK DİĞER AYA. GİDİNCE HABERLERİNİ BEKLİYORUM.

İLACI İÇMEYE NE ZAMAN BAŞLAMALIYIM REGL 3. GÜNÜMÜ ACABA

İLACI İÇMEYE NE ZAMAN BAŞLAMALIYIM REGL 3. GÜNÜMÜ ACABA

Bu konuda kesin net bi bilgim yok ama ben kendimi söyliyim ben basladigimda reglinin 3. Yada 4. Gunuydu sanirim doktor basla demisti kuzum bugün 14. Gunu ilacın bakalım gidişat nasıl olacak

Amiin canim benim sen ne kadarlik evlisin ilk cocugun icin hic bi ilac felan kullanmismiydin peki
3,5 yıllık evliyim. hayır hiç ilaç kullanmadım doğum kontrol kullanıyordum bıraktıgımın 3.ayı hamile kaldım. biyerde okumuştum dogum kontrol ilaçları çabuk hamile kalmayı sağalayabiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum

Dogru olabilir hic bi bilgim yok bu konuda ben hic kullanmadim öyle isteyerek felan.. Allah yavrunu sana bagislasin canim benim en hayirli zamanda da ona kardes nasip etsin insallaah

Canım çok sevindim.Değerlerin böyleyse sıkıntı yok.Bugün adetin 3.günü müydü senin rukiye
Yok canim ultrasyondan bskti doktor guzel yumurtan gelismis ve rahim polikistlik gibi durmuyor dedi. Adetin ucun gunu gel dedi. 21.günde progestan degerine bakack. Yazdigim degerler en son yapilan hormon sonuclarim. Acaba progestan kac olmali ?

Amin canim benim. Her zamn bir kac doktora gitmekte fayda var canm. Duzenli adetin varsa senin uzulck brseyin yok :) stresten uzak duralim yeter :)

Evet aynen oyle.. benim bu 5. yada 6. Doktor bu sene muhattap oldugum ama bence 1 tane iyi doktora denk gelip surekli ona gitmek en iyisi sanirim iyi doktora denk geliriz insallah

Evet aynen oyle.. benim bu 5. yada 6. Doktor bu sene muhattap oldugum ama bence 1 tane iyi doktora denk gelip surekli ona gitmek en iyisi sanirim iyi doktora denk geliriz insallah
Evet de doktorlar kendi ruh hallerine göre muayene ediyorlarBazen çok güzel moral veriyor Bazen de insanın moralini acayip bozuyorlarmoralimi bozan doktora bir daha Gidesim Gelmiyor:))

Ilk sayfada yazdığınız umutsuzum laflarına istinaden teselli anlamında dedim ama karşımda böyle bir insan olduğunu tahmin edememişim kusura bakma. Daha da bir şey yazmam. Kal sağlıcakla.

Evet de doktorlar kendi ruh hallerine göre muayene ediyorlarBazen çok güzel moral veriyor Bazen de insanın moralini acayip bozuyorlarmoralimi bozan doktora bir daha Gidesim Gelmiyor:))

Aynen oyle canim benim bide hepsi kadın dogumcu olsa bile ilgi alanları farklı olabiliyo her doktorda oldugu gibi.. yani bize dogru yolu gosterecek doktorlarla karşılaştırsın Rabbim :) sen bugün mü gittin kontrole

Bugun test yaptim cift cizgi inanamadim biri hafif belirsizdi ama hemen kan verdim sonucu aldim 213 hamileyim dr gittim evet rahim kalinligi cok iyi dedi saglikli olicak gibi ama kucuk gorunmuyo kese dedi cumartesi tekrar test yaptircam insallah saglikli olur iyiye gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…