- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 30
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Yaa tühh üzüldüm. Zaten saglik ocaginda da hemen cikmiyor. Pazartesi kan vermen daha iyi olur. Kac gün gecti adetin ?Pzartesi vercem cnm ya.saglik ocagi 10a kadar kan aliyomus.hastanede 20 lira dio
Yaa tühh üzüldüm. Zaten saglik ocaginda da hemen cikmiyor. Pazartesi kan vermen daha iyi olur. Kac gün gecti adetin ?
Canm kan verdin mi. Haber ver banaSelam olsun kizlar.konu sahibi arkadasim bende pkoyum.hemde kizligimdan bu yana..ilacsiz adet olamam bentarlusalla anca.evlendim 1 sene yasmin ictim tikir tikir geldi adetim.ama ki braktim gene yok.3ay oldu yok.doktora gttim yuzume carpti pkoyu gene.klomen denedik tik demedi.direncliymisim cok.3kere falan denedik klomen olmadi.igneye gectik gonalf le asilama oldum nasib olmadi.smdi 2.asilamayi oldum bugun 15.gun.yarin kan wericem.hic belirtim yok sonucta belli aslinda ama kan wericem gene Rabbim herseyin en iyisini bilir...umudum war benim...Rabbim su mubarek ayin yuzu suyu hurmetine konu sahibi arkadasa ve tum isteyenlere nasib etsin ins.
Evde hic test yaptin mi canim :)Bugun asilamanin 15.gunu cnm
Evde hic test yaptin mi canim :)
Yaptim cnm negatif
Kuzum evde en son ne zaman test yapmistin yine bi dene istersen ne zamana cıkması lazimdi normalde
Canm kan verdin mi. Haber ver bana
Canım sana şu mübarek günlerde şu hadisi şerif ile cep vereyim ozanan.Vermeye gerek kalmadi cnmlekelendim
Canım sana şu mübarek günlerde şu hadisi şerif ile cep vereyim ozanan.Vermeye gerek kalmadi cnmlekelendim
Canım sana şu mübarek günlerde şu hadisi şerif ile cep vereyim ozanan.
Allah sana evet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der ve en iyisini verir.
Tevekkülü elden bırakmak yok sakin. En iyisi gelecek sanır sabır sabır
Ayyy ne güzel maşallahSelam bugun tekrar kan verdim 213 ten 569 yukselmis dr yuzde yuz artis gostermis cok iyi dedi folik asit verdi haftaya kontrole cagirdi
Selam bugun tekrar kan verdim 213 ten 569 yukselmis dr yuzde yuz artis gostermis cok iyi dedi folik asit verdi haftaya kontrole
Gözünüz aydın.Allah sağlıkla kavuştursum inşallah.Rabbim isteyen herkese onların içinde bizlerede nasip etsin.Nasıl tedavi görmüstünüz bilgi verebilir misin kardeşim
Vermeye gerek kalmadi cnmlekelendim
Canım sana şu mübarek günlerde şu hadisi şerif ile cep vereyim ozanan.
Allah sana evet der istediğini verir
Hayır der daha iyisini verir
Bekle der ve en iyisini verir.
Tevekkülü elden bırakmak yok sakin. En iyisi gelecek sanır sabır sabır
Selam bugun tekrar kan verdim 213 ten 569 yukselmis dr yuzde yuz artis gostermis cok iyi dedi folik asit verdi haftaya kontrole cagirdi
Canım son durumun ne yerlesme regl oldun mu yoksa leke mi geldi sadece
Oldum cnim regl.kivraniyom suan karin agrisindan;(
Canım benim hic üzülme Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek buna inancımız tam hepimizin çok şükür.. simdi kontrole felan gidicekmisin regl oldun ama ben tam bilmiyorum ne yapılıyo aşılamada ve sonrasında