- 12 Haziran 2016
- 35
- 61
- 39
-
- Konu Sahibi umutLatahzen
Simdi doktordan geldim :) polikistlik gibi gozukmuyor dedi cok mutlu oldm yaaa :))) lh en son 8 di fsh da 3.45 yumurtlama olmuyormus galiba o zaman ...Adetin 3.günü gidip baktırman lazım sanki.Lh degerin kaç acaba?
Canım çok sevindim.Değerlerin böyleyse sıkıntı yok.Bugün adetin 3.günü müydü senin rukiyeSimdi doktordan geldim :) polikistlik gibi gozukmuyor dedi cok mutlu oldm yaaa :))) lh en son 8 di fsh da 3.45 yumurtlama olmuyormus galiba o zaman ...
İnsallah sifa olur kuzumm bakalim neler olucak ins guzel gunler bizi bekliyordur <3
LH ım 15,95 climene devam ediyorum.Önümüzdeki pazartesi bitecek kızlar.63 kilodan 59 a düştüm.Lh indirmek için.Bakalım bu ay sonu neler olacak?Ne olursa hayır olsun mutluluk olsun inşallah.Şu mübarek günlerde Rabbim yardımcımız olsun tez vakit
Bana sadace glukofen verdi doktor .. Bende kendim inofolic kullaniyrm. Bir senedir kac kere doktora gittim haddi hesabi yok. Yoruldum. Ama adetliyken daha iyi belli oluyormus hormonlar. Ben hic adetliyken gitmedim
2 hafta oldu hala regli olmadim evet kafama taktigim icinde olabilir ama daha cok disari cikiyrm ped koyuyorum olmuyrm cikariyrm hani olursam rezil olmiyim diye ister istemez kafama takiliyor bide hava sicak bunaldim ve resmen kilo aldim yada sistim goyuslerim balon gibi bacaklarim sizliyo kasiklarimda bi gun agri var bi gun yok aklimi oynaticam bidahada test alip yapmiycam diyorum ama sanirim yarin bikerede daha yapicam yoksa dr randevu alip gidicemCanım gec dollenme her hangi bi gebelik de olabilir Allahin hikmetinden sual olunmaz ki.. :/ ama buyuk ihtimal stres etkiliyo biraz akışına bırak bakalım bi süre at kafandan.. en son ne zaman gttn doktora canım
2 hafta oldu hala regli olmadim evet kafama taktigim icinde olabilir ama daha cok disari cikiyrm ped koyuyorum olmuyrm cikariyrm hani olursam rezil olmiyim diye ister istemez kafama takiliyor bide hava sicak bunaldim ve resmen kilo aldim yada sistim goyuslerim balon gibi bacaklarim sizliyo kasiklarimda bi gun agri var bi gun yok aklimi oynaticam bidahada test alip yapmiycam diyorum ama sanirim yarin bikerede daha yapicam yoksa dr randevu alip gidicem
Niye bu kadar dert ettiniz ki tamam doğal yoldan gebe kalmamız zor ama tedaviyle hamile kalma şansı en yüksek grubuz. Rabbim daha büyük dert vermesin.Şimdi birazcık anlatayım kendimi..
1 buçuk yıllık evliyim 26 yaşındayım bugün ilk defa pko teşhisiyle karşı karşıya kaldım..
Moralim şuan sıfır.. Tabiki inancım sonsuz ama insanız işte gözümden akan yaşlara engel olamıyorum..
Azıcık bu hikayemin ucundan tutacak olursak..
Ben liseye basladigimda yeni yeni regl olmustum yani bekarlığımda adet düzensizliğim vardı.. o zamanki doktorlarıma sormustum evlenirsem şayet birgün bebeğim olmasına engelmi bu durum.. yok dediler kesinlikle engel degil hic bi sorun teskil etmez dediler.. velhasıl ben yavaş çalısan yumurtaliklarimi duzenlesin diye verilen ilaclari ictim duzenli bi sekilde (Diane35 di ilacım) 6 aylık bi sure devamli icmistim ilacımı.. derken yavas yavas duzene girdim zaten üniverste mezuniyet derken evlenme zamanlarım geldi.. ve nişan dugun heycanimla epey kilo da vermistim cok da iyi olmustu takır takır regl oluyodum günü günüme.. taaaki bebek isteme aşkım iyice beynime vurana kadar..
Niye bu kadar dert ettiniz ki tamam doğal yoldan gebe kalmamız zor ama tedaviyle hamile kalma şansı en yüksek grubuz. Rabbim daha büyük dert vermesin.
MRHB CANIM, BENDE TÜYLENME İÇİN GİTTİM DOKTORA ADETLERİM HERŞEYİM NORMAL ERKEKLİK HORMONUM YÜKSEK ÇIKTI PKO DEDİĞNİZ ŞEY SANIRIM. DİANE 35 KULLAN 6 AY SONRA GEL DEDİ. BEN KULLANMADIM KULLANSAMMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRKAÇ AY SONRA BEBEK DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ.Canım bana diane35 verdi doktor ve 3 ay kullan dedi.. aslında 3 ay cok uzun bi sure gibi geliyo banainsallah vakit kaybı degildir benim icin...
SANIRIM BEN SENLE AYNI DURUMDAYIM KİLO SORUNUM YOK.DHEA-SO4 YÜKSEK SADECE DİĞERLERİ NORMALBenim icecegim hap tam olarak dogum kontrol isi gormuyo kuzum.. baya da arastirdim bu durumu suan kilo almama ve strese bagli bi hormon duzensizligi sorunum var LH yuksek cikiyo FSH dan.. bunun icin de sanirim doktoru dinleyip ilaci kullanmam gerekiyo bi sekilde bu hormonlarij duzene girmesi lazim.. adet duzensizligim yok zaten o yolunda cok sukur..
MRHB CANIM, BENDE TÜYLENME İÇİN GİTTİM DOKTORA ADETLERİM HERŞEYİM NORMAL ERKEKLİK HORMONUM YÜKSEK ÇIKTI PKO DEDİĞNİZ ŞEY SANIRIM. DİANE 35 KULLAN 6 AY SONRA GEL DEDİ. BEN KULLANMADIM KULLANSAMMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRKAÇ AY SONRA BEBEK DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ.
SANIRIM BEN SENLE AYNI DURUMDAYIM KİLO SORUNUM YOK.DHEA-SO4 YÜKSEK SADECE DİĞERLERİ NORMAL
BİR TANIDIĞIMDA DOKTOR EGER ÇOCUK İSTİYORSAN BUNLARI KULLANMA BOŞVER DEDİ GEÇEN AY GİTMİŞTİM KULLANMADIM YANİ HALA DURUYO KARARSIZ KALDIM ŞİMDİ. BİRDE BU DEGERLERİMİZ YÜKSEK OLURSA HAMİLE KALMA OLASIĞIMIZ AZMI OLUYOR.Olabilir canim benim de lh fsh dan yuksek biraz ilaci icki ilerlemesin dedi doktor.. 3 ay bazen gozumde buyuyo bazen diyorun zaman cabucak geciyo ilacin ilk kutusu bitmek uzere bile.. ama kontrole gitttigimde illa devam et derse doktor devam edicem bakalim neler dicek.. zaten burda merak eden benim gibi olan arkadaslarimi da her asamam da bilgilendiricem.. sen de bismillah de ilaca basla istersen.. cunku adet duzensizligi illa ki belirti olmak zorunda degilmis tuylenme de bu belirtiler arasinda kuzum..
BENİM 1 TANE ÇOCUGUM VAR KENDİLİĞİNDEN OLDU ŞİMDİ 2. DÜŞÜNÜYORUM TÜYLEMME İLE GİTMİŞTİM BAKALIM NOLACAK.BİR TANIDIĞIMDA DOKTOR EGER ÇOCUK İSTİYORSAN BUNLARI KULLANMA BOŞVER DEDİ GEÇEN AY GİTMİŞTİM KULLANMADIM YANİ HALA DURUYO KARARSIZ KALDIM ŞİMDİ. BİRDE BU DEGERLERİMİZ YÜKSEK OLURSA HAMİLE KALMA OLASIĞIMIZ AZMI OLUYOR.
BİR TANIDIĞIMDA DOKTOR EGER ÇOCUK İSTİYORSAN BUNLARI KULLANMA BOŞVER DEDİ GEÇEN AY GİTMİŞTİM KULLANMADIM YANİ HALA DURUYO KARARSIZ KALDIM ŞİMDİ. BİRDE BU DEGERLERİMİZ YÜKSEK OLURSA HAMİLE KALMA OLASIĞIMIZ AZMI OLUYOR.
HAYIRLISI CANIM. BENDE DOKTORA İLAÇ DEDİĞİMDE ÇOCUK İSİTYORUM DEDİĞİMDE BANA SADECE BUNU KULLANMALISIN DEDİ DİANE 35 OLANI. YOKSA ÇOCUK ZOR DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM AMA KAFAMA TAKMIYORUM ŞİMDİ YANİ ÇOKTA TAKILACAK BİŞEY DEĞİL SENDE ÜZME KENDİNİ. NE ZAMAN DOKTORA GİDECEKSİN.Canım bu gebelige biraz engel olabiliyo sanirim ama tam olarak bilemiyorum ben 1 bucuk yillik evliyim ilk zamanlar kontrol oluyodum surekli hic bi degerimde anormallik yoktu.. sonrasinda 5 6 ay once bi kimyasal gebelik gecirdim ve ic kanamayla birlikte yasadim bu durumu bu yuzden biraz dengem bozuldu.. en son da 15 gun once bi sanciyla acile gittim ordan kadin doguma yonlendirdiler ve onun sonucunda pcos dedi doktor hic yokken cikti bianda yani.. 3 ay kullan dedi ilaci ama ben 1 kutusunu ictikten sonra doktora kontrole gidicem icmek istemedigimi bebek istedigimi konusucam en azindan buna yardimci bi ilac alirim illa ki icmem gerekiyosa.. bakalim Allahtan hayirlisi..
HAYIRLISI CANIM. BENDE DOKTORA İLAÇ DEDİĞİMDE ÇOCUK İSİTYORUM DEDİĞİMDE BANA SADECE BUNU KULLANMALISIN DEDİ DİANE 35 OLANI. YOKSA ÇOCUK ZOR DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM AMA KAFAMA TAKMIYORUM ŞİMDİ YANİ ÇOKTA TAKILACAK BİŞEY DEĞİL SENDE ÜZME KENDİNİ. NE ZAMAN DOKTORA GİDECEKSİN.