Pcos ve Hayallerim

Kizlarrr insallah zaman gecsinde bizimde bebislerimiz olsun bende ilaclari kullanmaya devam diane kullaniyorum ben herkes dogum kontrol diyo ama uzerinde dogumkontrol hapi degildir yaziyo hayirlisi allahtan pkos um bende ins kisa sure icinde olumlu sonuclar aliriz

Merhaba kizlar bende pcoluyum 6 yillik evliyim 3.5 yasinda bir oglum var adet duzensizligim nedeniyle dr gittim bana qularista verdi 28 tablet kullandim ama kilo aldigim yeni bir tablete baslamadim reglide olmadim 1 hafta snra tekrar dr gittim tarlusal verdi biteli 1 haftayi gecicek hala olmadim bu ayki reglimden 25 gun diger reglimden bugune tam 60 gun oldu bu arada esim korundugumu dusunerektw cok rahat davrandi test yaptim uc kere negatif ama neden olmuyorum

Evet farklı bi ilac o zaten dogum kontrol hapi diye gecmiyo daha cok belli bi hormon uzerine etkili.. ben 10.yu ictim sen 11 sanirim :) insallah guzel haberleri de bigün arayla veririz canımcım

Canım gec dollenme her hangi bi gebelik de olabilir Allahin hikmetinden sual olunmaz ki.. :/ ama buyuk ihtimal stres etkiliyo biraz akışına bırak bakalım bi süre at kafandan.. en son ne zaman gttn doktora canım

Bir ay kullandim adet oldum doktor 3 ay daha kullan dedi ama kullanmadim. Yani bir ay kullandm sonra hamile kaldm. Aşiri kanamam olmustu ama temizlenmis demisti doktor.

Çok şükür.. sonrasında hemen bebisin gelmesi ne guzel olmus.. suan bende kullanmak istemiyorum insallah doktor guzel haberler verir ilk kutusu bittiginde ilacın

Pkosla hamile kalanlar nasıl tedavi gördünüz?lh yüksekliği için ilaç şart mıdır?

Bu hormonların dengesizlesmesinin başlı başına 2 sebebi var kilo ve stres.. yani aslında ilk evvela kafada bitiyo ama degerin yuksekse doktora gorunup ilac kullanmanda fayda var cunku ilerlememesi icin erkenden caresine bakılması en dogrusu..

LH ım 15,95 climene devam ediyorum.Önümüzdeki pazartesi bitecek kızlar.63 kilodan 59 a düştüm.Lh indirmek için.Bakalım bu ay sonu neler olacak?Ne olursa hayır olsun mutluluk olsun inşallah.Şu mübarek günlerde Rabbim yardımcımız olsun tez vakit

Cok guzel zayiflamişsin canim. İnsallah düşmüstur. Bende 63 kiloyum ama zayiflayamiyrm. Yani ekstra bi caba gosteremiyrm. Lh en son 8 cikmisti ama onemli olan fsh ile yakin olmasi galiba. Bu degerleri tam bilmiyrm. e2 degeri kac olmali canim biliyor musun ?

Rukiyecım inşallah.Lh ile fshın oranı 1 i geçmemeli diyorlar.Ben değerin üzerindeyim.Şu climen bitsin bakalım.e2 hakkında hiç bir şey duymadım.Sen tedavi oluyor musun?

Rukiyecım inşallah.Lh ile fshın oranı 1 i geçmemeli diyorlar.Ben değerin üzerindeyim.Şu climen bitsin bakalım.e2 hakkında hiç bir şey duymadım.Sen tedavi oluyor musun?
Bana sadace glukofen verdi doktor .. Bende kendim inofolic kullaniyrm. Bir senedir kac kere doktora gittim haddi hesabi yok. Yoruldum. Ama adetliyken daha iyi belli oluyormus hormonlar. Ben hic adetliyken gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…