Pcos ve Hayallerim

Ayyy maassllahh rabbiimmm kucagina alamayi nasip etsinnn

Ay yaaa bak ne guzel masallah subhanallah.. demekki senin icin hic ummadigin birilerinin dualari kabul oldu canimm :) Rabbim saglikla gecirmeni nasip etsin gebeliginii.. ilerleyen zamanlarda da bizi haberdar et emi :)

Selam olsun kizlar.konu sahibi arkadasim bende pkoyum.hemde kizligimdan bu yana..ilacsiz adet olamam ben tarlusalla anca.evlendim 1 sene yasmin ictim tikir tikir geldi adetim.ama ki braktim gene yok.3ay oldu yok.doktora gttim yuzume carpti pkoyu gene.klomen denedik tik demedi.direncliymisim cok.3kere falan denedik klomen olmadi.igneye gectik gonalf le asilama oldum nasib olmadi.smdi 2.asilamayi oldum bugun 15.gun.yarin kan wericem.hic belirtim yok sonucta belli aslinda ama kan wericem gene Rabbim herseyin en iyisini bilir...umudum war benim...Rabbim su mubarek ayin yuzu suyu hurmetine konu sahibi arkadasa ve tum isteyenlere nasib etsin ins.

Amiiin amin canım benim birbirimize anlatarak bi yandan da birbirimizin dualarını almış oluyoruz en çok da bu mutlu ediyo beni.. belirti olmamasına takılma sen.. Rabbim hayırla sonuclandırsın.. bu seferki sonucların sana ve evine huzur versin insallah canım benim :)
Rabbim gönlündeki hayırlı muradını en hayırlı zamanda nasip etsin.. şuan olmayadabilir yine kendini herseye hazırla ve hayatın sonu olmadığını unutma sakın canım.. Rabbim en güzelini en hayırlısını yazmıştır alnımıza.. basta sağlık en büyük servetimiz Rabbim sabırla beklememizi nasip eylesin.. ♡

Allah razi olsun cnm benim.neguzel konusmussun...Rabbim herseyin en hayirlisini bilendir.derdi veren Rabbim dermaninida verir ins...

Allah razi olsun cnm benim.neguzel konusmussun...Rabbim herseyin en hayirlisini bilendir.derdi veren Rabbim dermaninida verir ins...

Şüphesiz verir Rabbim dermanımızı her konuda..
Kan verdiğinde habersiz bırakma canım sonucun da insallah çok çok iyi çıkar yarın.. Sabah ezanları yeni okundu burda Rabbim dualarımızı kabul eylesin kimin ne hayırlı muradı varsa insallah.. Rabbim yüzünü güldürsün en hayırlı şekilde canım..

Amin arkadasim amin.tatli dilin icin Allah razi olsun..nekadar guzel bir forum oluyor burasi senin gbi guzel niyetli insanlar sayesinde...yazarim sonucu ins cnim..varsa zamani onada cok sukur.Rabbimden gelene bin sukur

Amin arkadasim amin.tatli dilin icin Allah razi olsun..nekadar guzel bir forum oluyor burasi senin gbi guzel niyetli insanlar sayesinde...yazarim sonucu ins cnim..varsa zamani onada cok sukur.Rabbimden gelene bin sukur

Evet canım benim öyle gercekten Rabbimden gelene sonsuz şükür.. Teşekkür ederim bu arada sen öyle güzel düşündüğün icin güzel görüyosun canım benim.. Duadan başka ilacımız mı var :) ♡♡♡
Hepimize hayırlı cumalar bu arada..
Rabbim dualarımızı kabul etsin..

AMİN CANIM HAYIRLI CUMALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…