Pcos ve Hayallerim

Düşünmeden de olmuyo ki be kuzum.. öyle gercekten kafadan bi atsak.. Rabbim ol demeden olmuyo inancım sonsuz O ol desin yeterki.. Rabbim sabırla beklememizi nasip etsin ilk evvela..
Valla ben kendimi inandırdım artık senin cocugun olmayacak başka şeylerle uğraş tüp bebek harici şansın yok mecbur tüp bebek ile anne olacaksın die ve bu psikoloji ile baya normal hayatıma baktım eşimde olursa olur senden önemli değil değince iyice saldık .Rabbim nasip edecegi zaman oluyor iş gereği seyahate cıkıcagım gece eşim görüşemicez 2 hafta dedi birlikte okduk o gece hamile kalmışım kısmet

Allah razı olsun kardeşim.İyi şeyler duymak su serpti yüreğime.

insallah böyle böyle birbirimize destek olarak güzel günleri birlikte sabırla beklicez.. Şifa Rabbimden doktorlar aracı bizlere.. Mevlam ol desin yeterki en hayirlı en güzel zamanda bizlere de nasip etsin anneliği.. ♡

Benim erkeklik hormonlarım cok yüksek cıktı ve adetimde cok düzensizdi 3 dört aya bir adet oluyorum genç kızlıgımdan beri öyle diğer gormonlarımda sorun yoktu

Senin hikayende gercekten bize umut olacak hikayelerden.. benim adetlerim hersey duzenli ama hormonlarda bi dengesizlik oldu son aylarda ve doktor ilaci ic ilerlemesin dedi.. maksat kafadan atmak sonra hersey yoluna girecek bende inaniyorum

Sen kac yillik evlisin canım

Ben 2.5 yıllık evliim belki de büyük de konuşmuş olabilirim evlenirkr kaynanam hemen torum dedi bende 2.5 sene sonrası bakarız dedim rabbim tam 2.5 sene dolmasına yakın nasip etti .şüjür ama umudu yitirmemek cok önemli sürekli dua etmek gerek bu mübarek aylarda

Aynen oyle canım benim Rabbim senin de gebeligini sonuna kadar saglikla gecirmeni nasip etsin Saglikla sihhatle kucagina al evladini insallah.. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan dua bekleyen kim varsa Mevlam öncegönüllerimize sabır nasip etsin sabırla bekleyebilelim, en hayirli vakitte hayirlisiyla saglikla anne olabilmeyi nasip etsin yüce Rabbim..

Canim cok okuyamadim yazdiklarini ama şunu diyeyim bende pkoluyum .. İlk evlendigim zaman doktor d.kontrol hapi vermisti bir ay kullan gel dedi gittim temizlenmis kisler ama uc ay daha hapi kullanacaksin yoksa hamile kalamzsn kalsanda düşer dedi ve ben o ay zaten koruayi birakacaktm biraktm hic tereddut etmedim bile sonra hamile kaldim ve hic agrim sancim aşermem midem bulantim bile olmadi.. Rabbim ol desin yeterki olur yani .. Simdi insallah tekrar hamile kalabilirim :)

İlk bir yıl yasmin kullan demişti doktor ama bulantı yaptığı için daha sonra gynella yazdı sonra adet düzene girdi gibi ama bazı aylar sadece kahve bazıları olmadan geçti sonra bıraktım civan perçemi otunu kaynar suya atıp icmeye basladm adet yakın arada çok sorun yaşadıkça tekrar gynella demedim 4 yıl tedavi gördüm yeni evliyim son dönem sadece o otu içtim ve hamile kaldım çok şükür dilerim hepiniz bu mutluluğu yaşarsınız

Cok guzel .. Benim ilk bebegim yukarida anlattigim gibi oldu. Simdi 13 aydir hamilr kalamiyrm . insallah bende en kisa zamanda kalirim :) Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasio eder insallah

Amiin canim benim insallah Rabbim gonlune gore versin 1 ay mi kullandim hapi yoksa 3 ay daha kullandin mi sonrasinda

Bende pkos a ragmen hamile kaldım umidinizi kaybetmenin Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder insallah.

Yeni hamilesin sanirim canim Rabbim tamamina erdirsin saglikla al kucagina insallah.. bi tedavi felan gordun mu kac yillik evlisin canim

Ben bekarken 4 yıl tedavi gördüm son 6 aydir sadece civanpercemi bitkisi ile düzenli oldum evliligin ikinci ayinda da çok şükür hamile kaldım

Çocuk istiyorsan doğum kontrol hapı kullanma derim. Pcos isen yumurta geliştirici ilaçlarla devam et bence.

Suan ilaci kullaniyorum yarisina geldim zaten bittiginde gidicem doktora tekrar.. 3 kutu icmemi soyledi doktor ama ben 3 kutu icmeyi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…