merhabaa.bende polikistik over hastasıyım yeni ögrendim.ama kıllanma ve sivilcelenme yok kesinlikle.
belirtilerim kilo problemim.önüne geçemedigim bir biçimde kilo aldım ve veremiyorum kolay kolay..
bunun dışında ultrasonda yumurtalık içinde birçok kesecik göründü. ve de adetlerim hep düzensiz.
beinm merak ettigim şu;gerçi doktoruma güveniyorum ama pkos hastalıgında kistik maddeler yumurtalıgın içinde mi olur dışında mı?benim içinde de dogru teşhis mi acaba.?
merhabalar kaç gündür bu başlığı arıyordum.yeni bulabildim.2,5 sene önce polikistik overli olduğumu öğrendim.evlenmeden öne adetlerim çok düzenliydi.ama çok sancılı geçerdi.tüylenme o zamanlarda vardı.doktora tüylenme için gittiğimde genetik demişti.şu an 85 kiloyum her sene 10 kg aldım evlendikten sonra.adet görmüyorum.ilaç kullanmazsam da olmayacağım.bebek istiyoruz 3 senedir olmadı.birkez biyolojık evredeyken düşük oldu.hap tedavisi iğne tedavisi gördüm bir kerede aşılma oldum tutmadı.kilo veremiyorum.yani 1 seneye yakın kilo almayı durdurdum sabit kalabiliyorum şuanda ama napıcağımı bilemiyorum.tüp bebek istiyorum bu durumda şansım ne kadar?hormon tahlillerim normal eşimdede normal herşey
Merhaba Deasy,
Polikistik over hastalığında kistler yumurtalığın içinde oluyor. Bu durumda ultrasonografik görünüm oldukça önemlidir. Teşhis doğru gibi görünüyor.
Sağlılı günler dilerim.
merhaba bende pocliyim.Adet düzensizliğim ve yumurtlama tembelliği mevcut. gebelik istiyorum. Kilom yok. 1kez gonophage kullandım. Geçen ay klomen kullandım.Yanlız yumurta takibinin 17 günü 12 mm oldu;Ve hekimim bu ay ümitlenme dedi. Şimdi normalde adet günümü gecmıs durumdayım 2 gün. bugun test yaptım negatif.1). Şusaatten sonra gebelık olusması gibi bi durum söz konusu olurmu? kaç gün beklemem gerekir ? 2.) Yumurtlama takibine devam etmem gerekirmi ? 3)poclilerin Aşılamada şansı kaçtır.?sevgiler
çok teşekkür ederim,ultrasınografi de açıkça bende gördüm zaten kistik maddeleri.yanlız doktorum benim normalden fazla oldugunu söyledi o maddelerden.bunun erken menapozla bir ilgisi var mı?bir de o maddelerin ilaçlarla yok edilebilmesi mümkün müdür?eger çok olmadıysam bu sorumu da cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler zaman ayırıp ilgilendiginiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?