merhaba osman bey, 2 sene önce pko tanısı kondu fakat tedavi önerilmedi. kilo almaya başladığım ve bu bana sıkıntı verdiği için doktora gitmiştim.(hatta üç ayrı doktora gittim) kan testi yapıldı, prolaktin haricinde bütün değerlerim normal çıktı. yüksek çıkan prolaktini de ilaç tedavisi ile normale indirildi. fakat bir senedir tekrar aşırı kilo almaya başladım, her seferinde başladığım noktaya geri dönüyorum. önümüzdeki sene evleneceğim ve şu anda adetlerim çok düzensiz, kıllanma ve kasık bölgesinde sivilcelenme var. doktor adetin düzene girebilmesi için kilo vermem gerektiğini söylemişti ama ben düzenli beslenmeme rağmen bir türlü kilo veremiyorum. bir süre glucophage kullandım, çok fazla baş dönmesi, göz kararması ve mide bulantısı yaşadım hayatım zindan oldu. inatla devam ettim ama pek bir sonuç alamadım. annem ve kız kardeşim hipotiroidi hastası ayrıca kız kardeşimde de pko var, benim tiroid testlerim normal çıkıyor ama belirtileri de gösteriyorum. ne yapacağımı şaşırdım. tavsiyenize güveniyorum. sevgiler...