- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
- Konu Sahibi pcostupbebk
-
Dondurulmuş ta Dami yapılıyor çatlatma ben sadece tazede sanıyordum aman sen test yapma sakın stres artıyor test pişmanlıktır yeni sloganımDondurulmuştu benimkiler bana da çarşamba günü 2 tane çatlatma yap dediler
Dondurulmuş ta Dami yapılıyor çatlatma ben sadece tazede sanıyordum aman sen test yapma sakın stres artıyor test pişmanlıktır yeni sloganım
En güzeliYok yapmıycam hiç strese girmeyi düşünmüyorum
transferden sonra pahalı bir iğne var dediler onu aldın mı leucostim adıEn güzeli
Yok söylemediler bana progeston dex enox kullanıyorum şuantransferden sonra pahalı bir iğne var dediler onu aldın mı leucostim adı
Daha pahalısı vardı adını unuttum o yoktu eczanede bende leucostim i aldım
Anladım canım bakalım ben 3 gün kullanıcam göbekten başka iğnemde var bir de kalçadan var delik deşik oluyorumYok söylemediler bana progeston dex enox kullanıyorum şuan
Anladım canım bakalım ben 3 gün kullanıcam göbekten başka iğnemde var bir de kalçadan var delik deşik oluyorum
Nerede yaptircagin önemli canım ben Kayseri'de yaptırdım ilaçlar 6 7 tuttu hastaye 11 verdim galibaHanımlar ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.. fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misiniz beni birazcık..
Kendim vurmuyorum sağlık çalışanı yapmalı onuKalçadan olan progesteron dur onu nasıl vuracaksın
Hastaneye gidip geleceksin yaniKendim vurmuyorum sağlık çalışanı yapmalı onu
Nerede yaptircagin önemli canım ben Kayseri'de yaptırdım ilaçlar 6 7 tuttu hastaye 11 verdim galiba
Benim ebe arkadaşım var o yapıyor sağolsunHastaneye gidip geleceksin yani
Ama mutlaka sağlık çalışanı yapmalı evde yapılmamalı bir de ben iğneyi çoktan vurulmaya başladımBenim ebe arkadaşım var o yapıyor sağolsun
Hüma da yaptırdım canımBende Kayseri'de yaptırmak istiyorum kuzum..sen hangi hastane de yaptırdın?? Bana acıbadem iyi dediler orda yaptırmayı düşünüyorum
Ben de dün transfer oldum canım 3.gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi olduBen de dün transfer oldum kızlar. 3.gün taze transfer.
hayırlı olsun canım aynı günde olmuşuzBen de dün transfer oldum canım 3.gün dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?