• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

benim malesef başarısız oldu 11 yumurtam toplanmıştı ekim ayında 3 tanesi donduruldu doktorum rahim dinlendirmesi yaptı ocak 5 de transfer oldum ama malesef negatif sonuç aldım bana ısrarla zayıfla diyordu ben 14 kilo vermiştim ama yine olmadı pkos mu etkiliyor başka şeymi kafam çok karışık umarım sizinkiler başarılı olur rabbim kimseyi bizler gibi sınamasın
Kiloyu takma sadece sağlıklı beslenmeye odaklan canım 98 kiloyla hamile kaldım tüp bebekle 105 falandım tedaviye başlarken doktor pcolulara dedikleri kilonuzu yüzde 10 u nu verin ama bence sağlıklı beslen ekmek şeker paketli hiç bişey yeme bol bol yoğurt tüket sağlıklı oluyorsun problem eşinden değilse normal sürece devam et

moralinizi bozmayın herkesin bünyesi bir olmuyor bilmiyorum ben çok ısrar ettim yapmadı doktorum iyi ki de yapmamış en azından iki tana kaldı geride. birde nasip meselesi kasık ağrım çok oldu benimde ama maalesef beta hiç yükselmedi çok umutlanmıştım.ben pkoslu olduğum için olduğunu düşünüyorum ara vericem 3 4 ay prowomen kullancam pkos etkilerini azaltıyormuş bakalım inş nasip olur
Doğal yolla pcoyu azaltan şeyleri deneyin soğan Kürü gibi ilaç ilaç tüp bebekte ne kadar hormon yükleniyoruz o yüzden az ilaç kullanmak daha iyi diye düşünüyorum ben

Kızlar bugün yumurta toplamam oldu 13 yumurta toplanmış hepsi doluymuş doktor progestan fitil ve estrofem verdi. günde 3 kez içicem duruma göre rahim uygun olursa 3. ya da 5. gün transfere çağıracaklarmış. 2 gün önceki kontrolde rahim kalınlığı 12 mm idi. Yeterli değil mi?

Kızlar bugün yumurta toplamam oldu 13 yumurta toplanmış hepsi doluymuş doktor progestan fitil ve estrofem verdi. günde 3 kez içicem duruma göre rahim uygun olursa 3. ya da 5. gün transfere çağıracaklarmış. 2 gün önceki kontrolde rahim kalınlığı 12 mm idi. Yeterli değil mi?
Yeterli canim

Umut olsun hepinize rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu sevinci

Eklentiler

• IMG20220121173953.jpg
    IMG20220121173953.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 226
Kızlar 13 yumurtadan 10 tanesi işlem görecek olgunluktaymış ve 5 tanesi döllenmiş pazartesi çağırdılar duruma göre transfer olacakmış çok moralim bozuldu niye bu kadar az döllendi anlamadım 5.güne gitmezler mi dedim pazartesi bakıcaz dediler 😔

Kızlar 13 yumurtadan 10 tanesi işlem görecek olgunluktaymış ve 5 tanesi döllenmiş pazartesi çağırdılar duruma göre transfer olacakmış çok moralim bozuldu niye bu kadar az döllendi anlamadım 5.güne gitmezler mi dedim pazartesi bakıcaz dediler 😔
5. Güne kalır canım üzme kendini benimde 10 topalndi 6 si döllendi 5.gune 2 kaliteli kaldı

inşallah canım eşimde problem yok bu kadar az döllenmesine şaşırdım pcostan dolayı yumurtalar kalitesiz herhalde
Yok canım kaliteli yumurta az oluyor saten önemli olan bir tane kaliteli olması pcos olman tüp bebek şansının yüksek olması demek güzel bişey yani halimize şükür hiç yumurtası olmayanlar var

Benim transferim bugün oldu 10 gün bekliyceğim 😊
Hadi hayırlısı taze miydi dondurulmuş mu ben taze transferin transfer günü hariç 6. Gunundayim bugün test yaptım iki çizgi ama transferin ertesi günü çatlatma iğnesi yaptığım için sevinemedim

Hadi hayırlısı taze miydi dondurulmuş mu ben taze transferin transfer günü hariç 6. Gunundayim bugün test yaptım iki çizgi ama transferin ertesi günü çatlatma iğnesi yaptığım için sevinemedim
Dondurulmuştu benimkiler bana da çarşamba günü 2 tane çatlatma yap dediler

Back