- Konu Sahibi pcostupbebk
Sonucunu bizimle paylaş hakkında hayırlısı olur inşallahKızlar bugün benim test günüm dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunu bizimle paylaş hakkında hayırlısı olur inşallahKızlar bugün benim test günüm dua edin
Kiloyu takma sadece sağlıklı beslenmeye odaklan canım 98 kiloyla hamile kaldım tüp bebekle 105 falandım tedaviye başlarken doktor pcolulara dedikleri kilonuzu yüzde 10 u nu verin ama bence sağlıklı beslen ekmek şeker paketli hiç bişey yeme bol bol yoğurt tüket sağlıklı oluyorsun problem eşinden değilse normal sürece devam etbenim malesef başarısız oldu 11 yumurtam toplanmıştı ekim ayında 3 tanesi donduruldu doktorum rahim dinlendirmesi yaptı ocak 5 de transfer oldum ama malesef negatif sonuç aldım bana ısrarla zayıfla diyordu ben 14 kilo vermiştim ama yine olmadı pkos mu etkiliyor başka şeymi kafam çok karışık umarım sizinkiler başarılı olur rabbim kimseyi bizler gibi sınamasın
Doğal yolla pcoyu azaltan şeyleri deneyin soğan Kürü gibi ilaç ilaç tüp bebekte ne kadar hormon yükleniyoruz o yüzden az ilaç kullanmak daha iyi diye düşünüyorum benmoralinizi bozmayın herkesin bünyesi bir olmuyor bilmiyorum ben çok ısrar ettim yapmadı doktorum iyi ki de yapmamış en azından iki tana kaldı geride. birde nasip meselesi kasık ağrım çok oldu benimde ama maalesef beta hiç yükselmedi çok umutlanmıştım.ben pkoslu olduğum için olduğunu düşünüyorum ara vericem 3 4 ay prowomen kullancam pkos etkilerini azaltıyormuş bakalım inş nasip olur
Yeterli canimKızlar bugün yumurta toplamam oldu 13 yumurta toplanmış hepsi doluymuş doktor progestan fitil ve estrofem verdi. günde 3 kez içicem duruma göre rahim uygun olursa 3. ya da 5. gün transfere çağıracaklarmış. 2 gün önceki kontrolde rahim kalınlığı 12 mm idi. Yeterli değil mi?
Transfer oldunuz muİçim rahatladı ben de yarın kontrole gidicem büyük ihtmalle transfer tarihi belli olcak çok heycanlıyım
Yok pazartesi günü olucam inşallahTransfer oldunuz mu
Hakkında hayırlısı olsun inşallahYok pazartesi günü olucam inşallah
Yaaa maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizlere de nasip olsun böyle güzel haberler vermejUmut olsun hepinize rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu sevinci
Maşallah herşeyiyle sağlıklı hayırlı evlatlar olsun tek mi ikizimi acebaUmut olsun hepinize rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu sevinci
Amin canımHakkında hayırlısı olsun inşallah
5. Güne kalır canım üzme kendini benimde 10 topalndi 6 si döllendi 5.gune 2 kaliteli kaldıKızlar 13 yumurtadan 10 tanesi işlem görecek olgunluktaymış ve 5 tanesi döllenmiş pazartesi çağırdılar duruma göre transfer olacakmış çok moralim bozuldu niye bu kadar az döllendi anlamadım 5.güne gitmezler mi dedim pazartesi bakıcaz dediler
inşallah canım eşimde problem yok bu kadar az döllenmesine şaşırdım pcostan dolayı yumurtalar kalitesiz herhalde5. Güne kalır canım üzme kendini benimde 10 topalndi 6 si döllendi 5.gune 2 kaliteli kaldı
Yok canım kaliteli yumurta az oluyor saten önemli olan bir tane kaliteli olması pcos olman tüp bebek şansının yüksek olması demek güzel bişey yani halimize şükür hiç yumurtası olmayanlar varinşallah canım eşimde problem yok bu kadar az döllenmesine şaşırdım pcostan dolayı yumurtalar kalitesiz herhalde
Benim transferim bugün oldu 10 gün bekliyceğimKızlar ne durumdasınız
Hadi hayırlısı taze miydi dondurulmuş mu ben taze transferin transfer günü hariç 6. Gunundayim bugün test yaptım iki çizgi ama transferin ertesi günü çatlatma iğnesi yaptığım için sevinemedimBenim transferim bugün oldu 10 gün bekliyceğim
Dondurulmuştu benimkiler bana da çarşamba günü 2 tane çatlatma yap dedilerHadi hayırlısı taze miydi dondurulmuş mu ben taze transferin transfer günü hariç 6. Gunundayim bugün test yaptım iki çizgi ama transferin ertesi günü çatlatma iğnesi yaptığım için sevinemedim