• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Merhaba kızlar ben de 6 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım ben de hiç hamile kalmadım 27 yaşındayım 7 ocak'ta ilk transferi mı oldum 2 embriyo transfer edildi ve ayın 10'unda adet oldum 2 saat sürdü ve bugün kanamam falan yok ve test yaptım testinin sonucu test silik çıktı aranızda böyle olup da hamile kalan var mı

Normalde test günüm ayın 21'inde ama erken adet gördüm tabii adet mi değil mi onu da bilmiyorum adet kanaması gibiydi yani ama sadece 2 saat sürdü

Merhaba kızlar ben de 6 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım ben de hiç hamile kalmadım 27 yaşındayım 7 ocak'ta ilk transferi mı oldum 2 embriyo transfer edildi ve ayın 10'unda adet oldum 2 saat sürdü ve bugün kanamam falan yok ve test yaptım testinin sonucu test silik çıktı aranızda böyle olup da hamile kalan var mı
Benim ilk ama bence bı git kan ver

Akşam yapmıştım

Eklentiler

• IMG20220117123052.jpg
    IMG20220117123052.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 62
Akşam yapmıştım

Eklentiler

• IMG20220117123052.jpg
    IMG20220117123052.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 41
kızlar bende tedavinin 8.günündeyim 24 yaşındayım pcosluyum merional 225 vuruluyorum bugün cetrotide de eklendi doktora kaç yumurta var dedim 10 tane falan dedi az değil mi pcoslu birine göre kilom da yok çok moralim bozuldu burda gördüğüm 20 30 toplanıyordu herkesten😔

kızlar bende tedavinin 8.günündeyim 24 yaşındayım pcosluyum merional 225 vuruluyorum bugün cetrotide de eklendi doktora kaç yumurta var dedim 10 tane falan dedi az değil mi pcoslu birine göre kilom da yok çok moralim bozuldu burda gördüğüm 20 30 toplanıyordu herkesten😔
öncelikle tedavin hayırlı olur inşallah bende ilk başladığımda senle aynı şeyi düşündüm burada okuyordum 20-30 yumurta toplananları bende pko olunca bende o şekilde olurum sandım benimde kontrollerde 11 sayıldı bende doktoruma sordum normal mi diye normal olduğunu söyledi çok fazla olanlar sağlıklı olmuyor zaten dedi için öyle rahatlamıştı kafana takma bence önemli olan sağlıklı büyüyüp sağlıklı şekilde döllenmesi

Benimde 10 toplandı 6 döllendi 3 tane kalmış aradılar yarın transferim var yarına yaşamazlar die korkuyorum

Back