Pcos ile doğal yoldan gebe kalmak icin ne yaptınız ?

yeşilden siyaha dönüştüm ama bu süreci eziyet olarak asla görmemek gerekiyor

Eklentiler

• 1000021349.jpg
    178,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000021350.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000021351.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 14
Günlük hayatta stresim çok fazla çocuk için olmasa bile diğer her şey kafamda dert ah ah
sal gitsin hersryi kontrol edemeyiz. edebileceklerimizi edelim yeter boğazımıza tutalım zihnimizi temizleyelim bunlar elimizde en azindan

Ay maşallah isteyince nasıl oluyor görüyoruz vallahi
Bir buçuk yıl diyet ve sporla ve sarkma olmadı yine aynı motivasyonu yakalayabilir miyim bilemiyorum ama o zaman biri benimle dalga geçmişti o çok fena canımı sıkmişti

Bir buçuk yıl diyet ve sporla ve sarkma olmadı yine aynı motivasyonu yakalayabilir miyim bilemiyorum ama o zaman biri benimle dalga geçmişti o çok fena canımı sıkmişti
Ne kadar kötü kalpli bu insanlar ya yazıklar olsun. Siz olumlu alıp kendinize yatırım yapmışsınız oh mis . Bana da kaynanam sürekli doktora gidelim kontrol etsin diyip duruyor ben gayet sağlıklıyım bir engelim yok dememe rağmen devam ediyor buna ve çok fazla canım sıkılıyor su an bile gözlerim doldu ya sinirden

iyyyy en sinir bozucu şey sana ne be kadın sana ne konuşturmayın şunları diyeceğim de yaşınız küçük sizin zamanlarınızda ben de öyle şeyler duyup sinir oluyordum 40a yaklaştım çok ağzını açamaz yanımda

Ne güzel işte ben saygıdan konuşmuyorum pek dik dik ama eşim cevabını veriyor gerçi kadın yine aynı devam ediyor da sanki kendisi bakacak arayıp soracak gibi çocuk bekliyor hayret verici . Ay siz dua eder misiniz bana en kısa zamanda sağlıklı haberini alayım mucizemin . Hamile duası kabul olur derler

ayy tabi ki ederim siz de hamile kilosu alın sonra birlikte veririz

Seve seve yeter ki bebeklerimiz olsun sağlıkla dünyaya gelsin de alması da vermesi de en güzel en keyifli kilo olur onlar
almaktan hiç gocunmayacaginiz için öyle dedim zaten en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberler ver inşallah ama esini beslemeyi ihmal etme biz kadınlar genelde sorunu kendi dilinde arariz ama asıl zor olan erkek tarafidr

almaktan hiç gocunmayacaginiz için öyle dedim zaten en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberler ver inşallah ama esini beslemeyi ihmal etme biz kadınlar genelde sorunu kendi dilinde arariz ama asıl zor olan erkek tarafidr
Gerçekten öyle toplum baskısı yüzünden sorunu sadece kendimizde arıyoruz ama onlar da önemli ay yarından itibaren başlıyorum

Pcosum 4 yıldır benim de çocuğum olmuyor 1 kere oldu kalbi durdu ve ben mfkya başladım daha yeni kullanıyorum ama enerji verdi ve insülin direncime çok fayda etti devam ediyorum umutluyum

Pcosum 4 yıldır benim de çocuğum olmuyor 1 kere oldu kalbi durdu ve ben mfkya başladım daha yeni kullanıyorum ama enerji verdi ve insülin direncime çok fayda etti devam ediyorum umutluyum
Yaa inşallah güzel haberler alırsınız çok geçmiş olsun . İşte benim de takibimi yapacak ama regl olamıyorum maalesef

Yaa inşallah güzel haberler alırsınız çok geçmiş olsun . İşte benim de takibimi yapacak ama regl olamıyorum maalesef
Ben uzun süre olamadım yine venatura inositol içtim sabah1 akşam1 hmen görmüştüm reglimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…