Diyet için gerekli alışverişi yaptım bugün pilatese de başlasam harika olurakdeniz diyeti ve pilates yaptığım ay hamile kaldım pcos ile. ama doktorumun verdiği vitaminleri de kullandım
bende işe yaradı. gebeliği sağlamasa bile düzenli regl olmanızı sağlar bunlar.Diyet için gerekli alışverişi yaptım bugün pilatese de başlasam harika olur
Düzenli regl olsam sorun çözülecek zaten tüm değerlerim iyi tsh ve prolaktin de düşürdük çok şükürbende işe yaradı. gebeliği sağlamasa bile düzenli regl olmanızı sağlar bunlar.
İnositol içeren bir hap vardı adını unuttum kullananlar en geç 1 sene içerinde hamile kalmislarbir araştırın istersenizSelam kızlar 5 yıldır pcos var sol tarafımda ileri derece olmayan . 1 yıllık evliyim ve doğal yoldan gebelik istiyorum ama 40 gündür regl olamadım. Geçen ay inanılmaz belirtiler lekelenmeler yasadim ama maalesef sonuç negatifti.Doktor yumurta takibi ,vitamin vs yapmak için de regl olduğunda gel dedi ama ben regl olamıyorum ki gideyim. Bana moral verecek var mı veya pcos varken nasıl beslenme programı uygulayıp doğal yoldan gebe kaldınız?
Aaa araştırayım inşallah işe yarar yaİnositol içeren bir hap vardı adını unuttum kullananlar en geç 1 sene içerinde hamile kalmislarbir araştırın isterseniz
Valla ben yazılanların yalancısıyım inofolik adı ben aldım ilk ay kullandım sonrasında ben tüp bebek yaptirdigim için bıraktım hala duruyor ama kullanıcı yorumlarında en geç bir sene içinde düzenli kullanım sonucu hamile kalmislarAaa araştırayım inşallah işe yarar ya
inşallah güzel sonuclar alırsınız. stres yapmayın, emin olun coğu hormon normale dönüyorDüzenli regl olsam sorun çözülecek zaten tüm değerlerim iyi tsh ve prolaktin de düşürdük çok şükür
Ay inşallah çok teşekkür ediyorum sizin de gözünüz aydın analı babalı büyüsüninşallah güzel sonuclar alırsınız. stres yapmayın, emin olun coğu hormon normale dönüyor
Eczacım da inositol içerikli ilaç kullanmamı ısrarla tavsiye etti ama doktora sormadan bir şey kullanmak istememiştimValla ben yazılanların yalancısıyım inofolik adı ben aldım ilk ay kullandım sonrasında ben tüp bebek yaptirdigim için bıraktım hala duruyor ama kullanıcı yorumlarında en geç bir sene içinde düzenli kullanım sonucu hamile kalmislar
Keşke sihirli değnek olsa da pcos kaybolup gitse gelmese yaBen de pko yum ama bu öyle bir pko ki hormonlarının hepsi normal lh FSH prolaktin ostorejen progesteron (sınırda) TSH amh hepsi normal ama ilaç kullnmazsam adet olmuyor yılda bir kez bile. Doktor arkadaşım sağlıklı olarak 1 kilo bile versen düzelecek ama sağlıklı vermelisin dedi.ay sihirli bir değnek olsa uyusam uyansam ki incecik olmusum
Mucizeye çok inanıp mucize var mı diye sorgular oldum,bence hiç bişe yapmadan mucize beklemek yanlış( bu benim yanlışım ama ). Perşembe gününe kadar müthiş kasık ağrım kaşıktan bacağa vuran ağrım vardı,karnimda çekilme hissi,geçmeyen ishal acaba mi dedirtti bana hemen test yaptım saniyelerle belirgin çift çizgi tabi eşimle ben çok sevindik görsen beni havaya uçuyorum resmen,bir saat geçmeden kan testi verdim ama sevinçten ağlayarak ve sonuç negatif<1.20. testler bile kafa buluyoken benimle aklıma ilk çocuğum geldi tüp bebek benim çocuğum,ikinciside uğraşmadan olmiycak eminimKeşke sihirli değnek olsa da pcos kaybolup gitse gelmese yadüzenli spor ve sağlıklı beslenme herkeste ama herkeste mucize gebelik yaşatmış yapmamız gereken en önemli şey bu galiba
Aslında direkt negatif olmak kötü kafayı boşaltıp sakinleşmek lazım . Ben de bunları hatta implantasyon kanaması bile yaşadım doktor da şaşırdı ama maalesef boş çıktı. Psikolojik heralde artık. Yani beslenmemi değiştirip spora başlıcam artık ya yaşım 30 oldu daha fazla beklemek istemiyorum Rabbım sağlıkla nasip etsin gerçekten senelerdir istediğim bir şey anne olmakMucizeye çok inanıp mucize var mı diye sorgular oldum,bence hiç bişe yapmadan mucize beklemek yanlış( bu benim yanlışım ama ). Perşembe gününe kadar müthiş kasık ağrım kaşıktan bacağa vuran ağrım vardı,karnimda çekilme hissi,geçmeyen ishal acaba mi dedirtti bana hemen test yaptım saniyelerle belirgin çift çizgi tabi eşimle ben çok sevindik görsen beni havaya uçuyorum resmen,bir saat geçmeden kan testi verdim ama sevinçten ağlayarak ve sonuç negatif<1.20. testler bile kafa buluyoken benimle aklıma ilk çocuğum geldi tüp bebek benim çocuğum,ikinciside uğraşmadan olmiycak eminim
Ben 1989 dogumluyum 35 yasindayim vucudumunbenimle dalga geçmesine izin vermiycem yıllarca verdim artık hayır vücuduma.eksilerimin farkındayım ve artık onları düzeltme yoluna girdimAslında direkt negatif olmak kötü kafayı boşaltıp sakinleşmek lazım . Ben de bunları hatta implantasyon kanaması bile yaşadım doktor da şaşırdı ama maalesef boş çıktı. Psikolojik heralde artık. Yani beslenmemi değiştirip spora başlıcam artık ya yaşım 30 oldu daha fazla beklemek istemiyorum Rabbım sağlıkla nasip etsin gerçekten senelerdir istediğim bir şey anne olmak
Kesinlikle vücudumuzu dinlemek psikolojimizi bozuyor hem de yanıltıyor bizi duymazdan gelicem valla artıkBen 1989 dogumluyum 35 yasindayim vucudumunbenimle dalga geçmesine izin vermiycem yıllarca verdim artık hayır vücuduma.eksilerimin farkındayım ve artık onları düzeltme yoluna girdim
Gebe kalana kadar ağzıma paketli hiçbir ürün sürmedim...Selam kızlar 5 yıldır pcos var sol tarafımda ileri derece olmayan . 1 yıllık evliyim ve doğal yoldan gebelik istiyorum ama 40 gündür regl olamadım. Geçen ay inanılmaz belirtiler lekelenmeler yasadim ama maalesef sonuç negatifti.Doktor yumurta takibi ,vitamin vs yapmak için de regl olduğunda gel dedi ama ben regl olamıyorum ki gideyim. Bana moral verecek var mı veya pcos varken nasıl beslenme programı uygulayıp doğal yoldan gebe kaldınız?