Pcos ile doğal yoldan gebe kalmak icin ne yaptınız ?

gullaccc

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
122
32
29
Selam kızlar 5 yıldır pcos var sol tarafımda ileri derece olmayan . 1 yıllık evliyim ve doğal yoldan gebelik istiyorum ama 40 gündür regl olamadım. Geçen ay inanılmaz belirtiler lekelenmeler yasadim ama maalesef sonuç negatifti.Doktor yumurta takibi ,vitamin vs yapmak için de regl olduğunda gel dedi ama ben regl olamıyorum ki gideyim. Bana moral verecek var mı veya pcos varken nasıl beslenme programı uygulayıp doğal yoldan gebe kaldınız?

akdeniz diyeti ve pilates yaptığım ay hamile kaldım pcos ile. ama doktorumun verdiği vitaminleri de kullandım

İnositol içeren bir hap vardı adını unuttum kullananlar en geç 1 sene içerinde hamile kalmislarbir araştırın isterseniz

Aaa araştırayım inşallah işe yarar ya
Valla ben yazılanların yalancısıyım inofolik adı ben aldım ilk ay kullandım sonrasında ben tüp bebek yaptirdigim için bıraktım hala duruyor ama kullanıcı yorumlarında en geç bir sene içinde düzenli kullanım sonucu hamile kalmislar

Eczacım da inositol içerikli ilaç kullanmamı ısrarla tavsiye etti ama doktora sormadan bir şey kullanmak istememiştim

Ben de pko yum ama bu öyle bir pko ki hormonlarının hepsi normal lh FSH prolaktin ostorejen progesteron (sınırda) TSH amh hepsi normal ama ilaç kullnmazsam adet olmuyor yılda bir kez bile. Doktor arkadaşım sağlıklı olarak 1 kilo bile versen düzelecek ama sağlıklı vermelisin dedi.ay sihirli bir değnek olsa uyusam uyansam ki incecik olmusum

Keşke sihirli değnek olsa da pcos kaybolup gitse gelmese ya düzenli spor ve sağlıklı beslenme herkeste ama herkeste mucize gebelik yaşatmış yapmamız gereken en önemli şey bu galiba

Keşke sihirli değnek olsa da pcos kaybolup gitse gelmese ya düzenli spor ve sağlıklı beslenme herkeste ama herkeste mucize gebelik yaşatmış yapmamız gereken en önemli şey bu galiba
Mucizeye çok inanıp mucize var mı diye sorgular oldum,bence hiç bişe yapmadan mucize beklemek yanlış( bu benim yanlışım ama ). Perşembe gününe kadar müthiş kasık ağrım kaşıktan bacağa vuran ağrım vardı,karnimda çekilme hissi,geçmeyen ishal acaba mi dedirtti bana hemen test yaptım saniyelerle belirgin çift çizgi tabi eşimle ben çok sevindik görsen beni havaya uçuyorum resmen,bir saat geçmeden kan testi verdim ama sevinçten ağlayarak ve sonuç negatif<1.20. testler bile kafa buluyoken benimle aklıma ilk çocuğum geldi tüp bebek benim çocuğum,ikinciside uğraşmadan olmiycak eminim

Aslında direkt negatif olmak kötü kafayı boşaltıp sakinleşmek lazım . Ben de bunları hatta implantasyon kanaması bile yaşadım doktor da şaşırdı ama maalesef boş çıktı. Psikolojik heralde artık. Yani beslenmemi değiştirip spora başlıcam artık ya yaşım 30 oldu daha fazla beklemek istemiyorum Rabbım sağlıkla nasip etsin gerçekten senelerdir istediğim bir şey anne olmak

Ben 1989 dogumluyum 35 yasindayim vucudumunbenimle dalga geçmesine izin vermiycem yıllarca verdim artık hayır vücuduma.eksilerimin farkındayım ve artık onları düzeltme yoluna girdim

Ben 1989 dogumluyum 35 yasindayim vucudumunbenimle dalga geçmesine izin vermiycem yıllarca verdim artık hayır vücuduma.eksilerimin farkındayım ve artık onları düzeltme yoluna girdim
Kesinlikle vücudumuzu dinlemek psikolojimizi bozuyor hem de yanıltıyor bizi duymazdan gelicem valla artık

Ben bıktım artık valla ya.suana kadar çok doktora gittim (tüp bebek doktoru hariç o zaman sadece bebeğe takintiliydim) pko durumuma verilen cevap hep aynı oldu her şeyin normal bu durumda regl olman gerekir niye olmuyorsun bilmiyorum oldu

Bu test olayından sonra iyice dank etti kafama artık kendi derdime ben çare olmaya calisacam

Gebe kalana kadar ağzıma paketli hiçbir ürün sürmedim...
Yoğurdumu kendim yaptım..
Lahana turşusu kurdum...
Un dahi kullanmadan,kemik suyuyla ve yumurta,yogurtla çorba yaptım...Görenler ıyy bunu nasıl içiyorsun dediler...
Diyetisyen eşliğinde gaps diyeti uyguladım..
Çiğ badem,çiğ fındıgı rondodan gecırıp un halıne getırdım..Tereyağ ve yumurtayla yogurup ekmek gibi bırsey elde ettim bunu yedim öğünlerimde..

Zorlu bir süreçti fakat çok iyide kilo kaybettim ve 6 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım..

Kendi kendine adet olamayan biriydim buarada...Çatlatma iğneside başarısız olunca bunu denemiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…