Evet bilmiyorum pcos yapar normal diyorlar 40 gün oldu hala olmadım regl olsam bi . Valla artık kendi doktorumuz olmamız gerek yaBen bıktım artık valla ya.suana kadar çok doktora gittim (tüp bebek doktoru hariç o zaman sadece bebeğe takintiliydim) pko durumuma verilen cevap hep aynı oldu her şeyin normal bu durumda regl olman gerekir niye olmuyorsun bilmiyorum oldu
Çocuktan dolayı paketli gıda girmez evime ,yoğurt kendim yaparım ekmegide genelde ben yapıyorum.gaps diyeti nasıl bişey bahseder misiniz rica edersem,kaç kilo verdiniz ve ne kadar sürede?peki regl sizde benim gibi sadece ilaçlami oluyorsunuz? Bu diyet duzelttimi nasıl oldu?Gebe kalana kadar ağzıma paketli hiçbir ürün sürmedim...
Yoğurdumu kendim yaptım..
Lahana turşusu kurdum...
Un dahi kullanmadan,kemik suyuyla ve yumurta,yogurtla çorba yaptım...Görenler ıyy bunu nasıl içiyorsun dediler...
Diyetisyen eşliğinde gaps diyeti uyguladım..
Çiğ badem,çiğ fındıgı rondodan gecırıp un halıne getırdım..Tereyağ ve yumurtayla yogurup ekmek gibi bırsey elde ettim bunu yedim öğünlerimde..
Zorlu bir süreçti fakat çok iyide kilo kaybettim ve 6 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım..
Kendi kendine adet olamayan biriydim buarada...Çatlatma iğneside başarısız olunca bunu denemiştim..
Aynen valla mutluluk arkadaşın dediği dikkatimi çekti belki faydası olur bu diyetinEvet bilmiyorum pcos yapar normal diyorlar 40 gün oldu hala olmadım regl olsam bi . Valla artık kendi doktorumuz olmamız gerek ya
Ben de kendi kendime çok zor adet oluyorum gerçekten yoruldum . Ama çok çabalamışsınız takdir ediyorum sizi . Şunların yarısını ah bir yapabilsem ama artık bir yerden sonra fedakarlık etmem gerekiyor benim deGebe kalana kadar ağzıma paketli hiçbir ürün sürmedim...
Yoğurdumu kendim yaptım..
Lahana turşusu kurdum...
Un dahi kullanmadan,kemik suyuyla ve yumurta,yogurtla çorba yaptım...Görenler ıyy bunu nasıl içiyorsun dediler...
Diyetisyen eşliğinde gaps diyeti uyguladım..
Çiğ badem,çiğ fındıgı rondodan gecırıp un halıne getırdım..Tereyağ ve yumurtayla yogurup ekmek gibi bırsey elde ettim bunu yedim öğünlerimde..
Zorlu bir süreçti fakat çok iyide kilo kaybettim ve 6 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım..
Kendi kendine adet olamayan biriydim buarada...Çatlatma iğneside başarısız olunca bunu denemiştim..
Biraz nefsimize hakim olcazz artık ah ahAynen valla mutluluk arkadaşın dediği dikkatimi çekti belki faydası olur bu diyetin
Ay maşallah çok sevindim ama çok büyük emek var gerçekten de emeksiz yemek olmuyormuş gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de sahilde yürüyüş yumurta yemek vs dikkat ediyorum ama tatlı pasta seviyorum maalesef onu da bıraksam isim daha kolay olur maks kilom 61di onu da verdim ama şeker galiba engel oluyor yaayazdiklarim zor gelebilir ama ben zevkle ve severek yaptım. öncelikle odagim çocuk olsun değildi. Bir kizim var ohh ne güzel pcos ne iyi tedavi olmuyorsa çocuğum da olmuyor korunmaya gerek yok modundaydim. memnundum halimden yani.
98 kiloydum
düzenli regl yoktu
3 ay olmadığım oluyordu.
inanılmaz killanma vardı
insülin direnci ona bağlı tansiyon karaciğer yağlanması vardı
46 beden giyiyordum.
kendime guven 0
ayda bir eşimle mecbur kalırsam yanasiyordum.
hepsine son vericem güzel olucam diye aralıklı oruca başladım. Sabah sahilde yürüyüş iki öğün yemek 18 20 saat açlık 0 karbonhidrat bol spor laktozsuz glutensiz beslenme multivitamin desteği bol mercimek ekmekleri ki sonradan öğrendim ki yumurta gelustiriyormys bol yumurta böyle 27 kilo verdim bir buçuk yilda ve kendime güvenim tavanda cinsel isteğim çok fazlaydı hergun neredeyse birlikte oluyorduk ve zev icin korunma da yok nasil olsa olmuyor diye üst üste iki defa hamile kaldım. Bir ay var doğuma yine eski yaşam tarzıma döneceğim. ama bu sefer korunmak lazım
yaş 39 bu arada belki de posun etkisi saldırganlığı azaldı ondandır bilemiyorum ama yaşam tarszimin çok etkisi olduğundan eminim.
Aynen nasıl olacak bilmiyorum ama olacakBiraz nefsimize hakim olcazz artık ah ah
yok pasta tatlı yok varsa da kaliteli karbonhidrat tam buğday veya siyez yulaf bunlar iyi organik ürün bulmaya çalışın ve asla paketli ürünü vücudunuza sokmayınAy maşallah çok sevindim ama çok büyük emek var gerçekten de emeksiz yemek olmuyormuş gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de sahilde yürüyüş yumurta yemek vs dikkat ediyorum ama tatlı pasta seviyorum maalesef onu da bıraksam isim daha kolay olur maks kilom 61di onu da verdim ama şeker galiba engel oluyor yaa
Gülü seven dikenine katlanır dicezAynen nasıl olacak bilmiyorum ama olacak
Bitter dışında paketli bir şey yemiyorum ama aşçı olmanın dezavantaji evde sürekli tatlı pasta yapıyorum duramıyorum vallahi Allah yardımcım olsunyok pasta tatlı yok varsa da kaliteli karbonhidrat tam buğday veya siyez yulaf bunlar iyi organik ürün bulmaya çalışın ve asla paketli ürünü vücudunuza sokmayın
Diycez artık nasıl yapacam bilmiyorum ama yapacamGülü seven dikenine katlanır dicez
Motivasyon lazım birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyorDiycez artık nasıl yapacam bilmiyorum ama yapacam
Ben o süreçte eşime kızıma pideler lahmacuna yapıp kendim tadına bile bakmıyorum. oruç kafasına girince öyle oluyor.Bitter dışında paketli bir şey yemiyorum ama aşçı olmanın dezavantaji evde sürekli tatlı pasta yapıyorum duramıyorum vallahi Allah yardımcım olsun
dogurayim motivasyon grubu kurcam gelirseniz memnun olurum. işin özü motivasyon zaten şuan bende yok birbirimize destek oluruzMotivasyon lazım birbirimizi gaza getirmemiz gerekiyor
Ay lahmacun hiç demeyin şu hayatta dayanamadım tek şeyBen o süreçte eşime kızıma pideler lahmacuna yapıp kendim tadına bile bakmıyorum. oruç kafasına girince öyle oluyor.
Gerçekten ya harika olur 1 kişi bile çok etkiliyor düşünceyidogurayim motivasyon grubu kurcam gelirseniz memnun olurum. işin özü motivasyon zaten şuan bende yok birbirimize destek oluruz
biraz da stres ilişki sıklığını arttır ve sadece sevismek için sevis çocuk stresinden beynini Azad et ve içinden hep ben çok dogurganim de ama bu arada kocanı da besle çift vitaminleri var onlardan kullanınAy lahmacun hiç demeyin şu hayatta dayanamadım tek şeyama evet o kafaya girmem gerekiyor tahlillerim yumurtaların çalışması gayet güzel diyor doktor tek sıkıntım beslenme alışkanlığım sanırım ya of
kesinlikle etkili resim atmak haftalık çok etkili beden atmak bakın ben size değişimi atayımGerçekten ya harika olur 1 kişi bile çok etkiliyor düşünceyi
Günlük hayatta stresim çok fazla çocuk için olmasa bile diğer her şey kafamda dert ah ahbiraz da stres ilişki sıklığını arttır ve sadece sevismek için sevis çocuk stresinden beynini Azad et ve içinden hep ben çok dogurganim de ama bu arada kocanı da besle çift vitaminleri var onlardan kullanın