Pazar günümüzü beraber gecirmek isterim tabiki fakat takinti haline getirmem...
Yeni evli iken dikkat ediyor insan böyle seylere fakat 9 sene sonra deliye hergün pazar bosver diyorsun...-tatlicadiarzu-
Aslında eşinde farkında zaten, reddederek hassasiyetinide göstermiş bence....
Bizde genelde pazarları beraberiz ama bazı durumlar olabiliyor ayrılmamızı gerektiren...
Geçinip gidiyoruz işte....
Allah geçiminizi hep güzel hayırlı kılsın inşallah...
Bende farkındayım. İleride değişir bişeyler belki ama. Ben bunun ilişkide çok önemli olduğunu düşünüyorym. Mesela biz 27 nisanda evlendik. Her ayın 27 sinde yemeğe çıkarız. 7 aydır hiç aksamadı. Yani ilişkilerin ayakta durabilmesi için ben böyle şeylere önem veriyorum. Biraz daha mı rahat baksam...
Ben de pazarlar bize kalsın, mümkünse her pazar gezip tozalım isterim
Mesela yarın nereye gideceğimizi planladım bile...
benim takıntıdan ziyade pazar günleri ile ilgili içimde ukte var çünkü evliliğimiz süresince hiç bir pazar günü evde geçirmemiştir eşim sanki hafta içi mesaiye gider gibi erkenden kalkıp kendini sokağa atar akşama kadar ne arar ne sorar
pazar günü piknikleri, pazar sabahları uzun kahvaltılar, pazar yürüyüşleri, pazar günü sinemaya gitmek, pazar günleri battaniyenin altına girip tv izlemek gibi şeyler benim hiç yaşamadığım şeyler malesef:çok üzgünüm:
Valla bizde de pazarlar özeldir.Çünkü eşimin tek tatil günü pazar..
Pazarımızı genelde akşama kadar başbaşa geçiririz.
Tabii ortalama 15 günde bir büyüklere gitmeye çalışıyoruz.
Ama o günlerde bile önce güzelce bir gezer,gideceklerimizi akşam üstü ziyarete gideriz..
Ve evet,-aramızda kalsın- biz de hafta sonu misafir ağırlamak istemeyiz.
eşimle beraber geçireyim de nerde kimlerle olduğumuzun önemi yok
erkekler fazla bunaltılmaya gelmezler canı sıkılır öyle çok başbaşa kalınca, bende severim değişiklikleri arada
bu sebepden arada sırada bazı haftalar beraber olup değişik alternatiflerle geçirmek bence daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?