Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkcası benim eşim hiç başbaa olmaktan sıkılmaz. Bunaldığını hiç düşünmüyorum obelli olur olsa zaten. Evet başka şeyler olabiliyor. Mesela benim çevrem ve ailem şehir dışında. Çalışıyor olanlar mecbur hafta sonu geliyor. Bizde onlarla beraber geziyoruz. Sağlıklı bişeylerde yapıyoruz ozaman:dance:
Bazı insanlar kendi işlerini yaptırmak için davet ediyor ya tepkim ona canım en çok. Yani biraz saygı duyulmalılar ve biliyorlar bizi. Eşimde zaten gelemeyiz demiş. Ama bana farklı yaklaştı sorun bundan oldu. Ama zaten tatlıya bağladık.
GİTMİYORUZZZ:hooray:
eeee sorun neydi o zaman kafam karıştı-tatlicadiarzu-...
kocanla halletmişsin...kocan zaten senden yana...
neyi araştırdın vallahi anlamadım:uhm:kafamçokkarıştı
bizdede pazar günleri eşime servis çekme işleri kalınca sinirleniyorum..
o gidip onu bunu rica üstüne birilerini bırakıyo..ben evde onu bekliyorum..
sinir oluyorum bu duruma
o eskidenmiş hayatım, kadının yeri kocasının dizinin dibi, ya da ben nereye sen oraya durumları....
herkes kendi yoluna, haftasonu o kendi işlerini halleder ben de kendi işlerimi, takılmayız birbirimizin peşine, biraz özgür kızla özgür oğlan durumu bizimkisi kaydirigubbakcemile3 birbirimizin müsait olduğu zamanları beklesek işlerimiz hiç bitmez, biz akşamları birlikte vakit geçiriyoruz, o da yetiyor kaydirigubbakcemile
Analtıyım canım........
Konuyu yazdığımda kocala henüz anlaşmamıştık............
Aynı zamanda acaba benmi çok büyütüyorum önemsiyorum pazarları onu araştırdım. Çok da iyi yaptım sağolsun arkadaşların çoğu benim gibi düşünüyor. Biraz relax olmam gerektiğini anladım. Sevgiler.......