- 27 Ekim 2017
- 3.604
- 15.732
-
- Konu Sahibi imintrouble
Birazdan sizi öpmeye gelecekler.Öncelikle ciddiye alıp cevap veren herkese teşekkür ederim, ben bu abiye ya da ablaya inanmadım. Hikayenin kadın tarafını anlatamadığı belliydi. Akşamınız şenlensin diye kendimce yazdım hikayenin devamını... Üzülüp ciddi yorum yazan ablalarımın pamuk yüreklerinden öpüyorum...
Bu arada ben evli değilim daha 22 yaşındayım evlilik mi Allah korusun modundayım
Ne boş insanlarsınız yaÖncelikle ciddiye alıp cevap veren herkese teşekkür ederim, ben bu abiye ya da ablaya inanmadım. Hikayenin kadın tarafını anlatamadığı belliydi. Akşamınız şenlensin diye kendimce yazdım hikayenin devamını... Üzülüp ciddi yorum yazan ablalarımın pamuk yüreklerinden öpüyorum...
Bu arada ben evli değilim daha 22 yaşındayım evlilik mi Allah korusun modundayım
Kocası olmasın da, hiç sevmedim dişil abiyi ben.Konuyu yazan adamın karısı olmadığını iddia ediyo şimdide
Sonra bide saygi bekliyolarO zaman kibarca demiştim şimdi açık açık diyorum, çekilecek dert değilsin, seni erkek sıfatına koyup koluma takmam dişil abi.
Bilemiyorum kim yorumlar işine gelmedi yan çiziyor gibi geldi bu bekar bir kızcağız biz eğlenelim diye yapmış bu ne incelikKocası olmasın da, hiç sevmedim dişil abiyi ben.
Boş insan değil işine gelmedi işineNe boş insanlarsınız ya
Hayır sen o adamin karısısinÖncelikle ciddiye alıp cevap veren herkese teşekkür ederim, ben bu abiye ya da ablaya inanmadım. Hikayenin kadın tarafını anlatamadığı belliydi. Akşamınız şenlensin diye kendimce yazdım hikayenin devamını... Üzülüp ciddi yorum yazan ablalarımın pamuk yüreklerinden öpüyorum...
Kimmiş pekiKim olduğunu buldum. Şimdi yönetime bildireceğim bakalım doğru mu çıkacak muhaha
don’t be ridiculous kankim uçmuşsun bileUpss sorry caught Red handed
Evet hiç umrumda değil ne halt ettiğiniz.Kari koca birbirinizi evde yemekle kalmamış bu platformda koz paylaşır olmuşsunuz .Madem buraya dek geldiniz sizin gibi ebeveynleri olan insanların nasıl bir travmayla büyüyüp ne çektiklerini zahmet edin de okuyun o çocuk büyüyüp topluma karışacak ya canı yanacak ya da can yakacak ........Ben çocuğum olduğu için pişman değilim, keşke çocuk yapmasaydım da demedim. Siz ne hakla çocuğuma karışıyorsunuz? Ayrıca ister evlenir yaparım ister bekar yaparım çocuğu, kiminle seviştiğim kimseyi ilgilendirmez sonuçta hahahaha.
Nasil yani kim kim Simdi yaHatunun kocası değil adamın karısı gelmiş
Bu soru sahibinin kocası üye olup soru açmıştı geçen gün. Ablamız da söz hakkı doğdu deyip kendi soru açmışNasil yani kim kim Simdi ya
Adamın karısı da değilmiş oda değiştiNasil yani kim kim Simdi ya
Seni bulaaazaaaz kızııım buradan birisin biliyos biz seniÖncelikle ciddiye alıp cevap veren herkese teşekkür ederim, ben bu abiye ya da ablaya inanmadım. Hikayenin kadın tarafını anlatamadığı belliydi. Akşamınız şenlensin diye kendimce yazdım hikayenin devamını... Üzülüp ciddi yorum yazan ablalarımın pamuk yüreklerinden öpüyorum...
Kim bunlarAdamın karısı da değilmiş oda değişti
Ay çok yaşayın o kadar güldüm kiiKaba et ile g.t arasındaki fark kadar konuyu anlamadım.