Pazar günü eşinden şikayet eden adamın anlattıklarını bir de benden dinleyin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle kavga ettik tavsiyeye ihtiyacım var
Konu bu değil miydi? Eğer buysa konuyu okumuştum ve bana da çok yanlı geldiği için yazmak istememiştim, ayrıca bir güvenlik( asker veya polis bilemiyorum) mensubunun bu kadar sakin kalması ve kadınsı rol özelliklerinden vurması beni şaşırtmıştı. Pek çok şey bitmiş gibi duruyor ne kadar kısa sürede kabul ederseniz o kadar iyi.

Yok hanımefendi valla ben anlamıştım sizi, mıymıy herif ya çekilecek dert değil, kadın arkasına dağ istiyor sizinki kumdan kale. Pasif adam. Bu arada eşinizin adı burda artık dişil abi dkdjdjdk.

Hanımefendinin kocası konu mu açmıştı konuyu linkleyiverin sevabına. Yani tarafsız yorum yapabilmek için Bu arada kaba et zaten g.t değil mi

Hanımefendinin kocası konu mu açmıştı konuyu linkleyiverin sevabına. Yani tarafsız yorum yapabilmek için

Sen haksızsın pazar günü karısından şikayet adam ve sana laflar hazırladım... Sen de haksızsın pazar günü karısından şikayet eden adamın karısı. Bence KV de haksız. Ama o da gelsin. Ona da laflar hazırlayalım. Evet sen de gel pazar günü karısından şikayet eden adamın annesi. Senin de söz hakkın var bence. Maaile toplaşın gelin. Manav Hüseyin'i, bakkal Rüstem'i karşı komşu Hatice teyzeyi falan da çağırın sıkılmasın kadincagiz. Hem onun da söyleyecekleri vardır.
Neyse dalga geçmeyi bırakalım. İkinizde de iletişim problemi ve öfke kontrol sorunu var. Sizin için endişelenmiyorum tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş da çocuğa yazık. Gidip destek alın boşanacağınız yok bari davranışlarınız düzelsin.

Çekişmeli boşanmanin fragmanı gibi olmuş. Mahkemede de bunu yapacaksiniz. Dava karşı dava falan. Tek bişey diyeyim sütüne kızına kendine dikkat et önemli olan cocugun şu an.

Pamdemi dönemiydi sanırım. Bir bardak su yüzünden kavga edip karı koca konu açmışlar sonra biri diğerinin konusuna gelip kavga etmişlerdi. Onda da kadın haklıydı ama adam burnunda kıl aldırmıyordu.

Özünde erkekler he maynı taktiği uyguluyor. Sürekli gevşek umursamaz tavırlar, uyarılara he deyip geçmeler. Kadına cinnet geldiğinde de 'aaaaa deliymiş bu', en iyisi bile kadın çıldırtma konusunda doktoralı mübareklerin.

Öncelikle ciddiye alıp cevap veren herkese teşekkür ederim, ben bu abiye ya da ablaya inanmadım. Hikayenin kadın tarafını anlatamadığı belliydi. Akşamınız şenlensin diye kendimce yazdım hikayenin devamını... Üzülüp ciddi yorum yazan ablalarımın pamuk yüreklerinden öpüyorum...
Bu arada ben evli değilim daha 22 yaşındayım evlilik mi Allah korusun modundayım
Come on, spill the beans!

Cikss Buda inandırıcı olmadi ne yazikki

Adam utanmadan "senin yaptıklarını foruma yazdim, kadinlar bile beni savundu" diye konuyu gosterdiyse valla billa sasirmam ajsha
O zaman kibarca demiştim şimdi açık açık diyorum, çekilecek dert değilsin, seni erkek sıfatına koyup koluma takmam dişil abi.

Kim olduğunu buldum. Şimdi yönetime bildireceğim bakalım doğru mu çıkacak muhaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…