- 27 Mart 2019
- 29.082
- 104.125
-
- Konu Sahibi imintrouble
Aynı şeyi düşünüyoruz ben biliyorum galibaBu hakareti aynen böyle yazan bir üye daha vardı sankikim diye sormayın tövbe hatırlamıyorum
Vardı di mi ben delirmedimAyni sey benimde aklima geldi pengus. Ayni noktada takildim, acaba kimdi
Kocanın hatunu gelmiş bu seferhatunun kocası gelmiş buraya yahu
Emin olunca yazarım. Bahsettiğim üye yurt dışında yaşıyor çünkü önce kesinlestireyim ama sen de hatırlamaya calis lütfen. Çünkü aynı şeyiKiiiiiiim
Emin olunca yazayım parem şu an tariyorumKimmmm
İnşallah hatırlarımEmin olunca yazarım. Bahsettiğim üye yurt dışında yaşıyor çünkü önce kesinlestireyim ama sen de hatırlamaya calis lütfen. Çünkü aynı şeyidogadostupanda da düşünmüş yanılıyor olamayız
En heyecanli yerde dizi bitmis, sonraki hafta yayinlanacak bolumu bekliyomus gibi hissediyorum su anEmin olunca yazarım. Bahsettiğim üye yurt dışında yaşıyor çünkü önce kesinlestireyim ama sen de hatırlamaya calis lütfen. Çünkü aynı şeyidogadostupanda da düşünmüş yanılıyor olamayız
Penguen hanım ayağınızı kaldırın anskddkAdam utanmadan "senin yaptıklarını foruma yazdim, kadinlar bile beni savundu" diye konuyu gosterdiyse valla billa sasirmam ajsha
Penguen hanım ayağınızı kaldırın anskddk
Eskiden olsa belki ama bebek olduktan sonra sessiz çığlık hep :))Aynen boyle yaptı dimi? Biliyodum cunku bunlar boyle. Hiiic bisey yapmamis gibi utanmadan karim cildirdi derler qjshhahq
Kızzzzz siz o musunuz hanfendiiiPenguen hanım ayağınızı kaldırın anskddk
Ayyy durrr kafam karıştı bu mesajı yok say saçmaladımKızzzzz siz o musunuz hanfendiii