• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar günü dışarı çıkmak istemeyen eş

nazengullll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
86
35
3
27
Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum

Pazar günü dışarıya çıkmak istememe gibi bir hakkı var eşinin seninde çıkmayı sevme gibi bir hakkın var
Biriniz diğerine uymak zorunda kalmadan birbirinizi idare etmek zorundasınız

Esim degil Pazar hicbir gün disari cikmaz, sosyallesmemizi online gerceklestiriyoruz. Cikinca da her yere arabayla gideriz, yurumeyi unuttum onun yuzunden.
Disari cikmayi seven insan kar-kis, yagmur-camur dinlemez ona uygun aktivite bulur. Yazi beklemeyin yaza kadar o sizi evde olmaya alistirir.

kendinize hobiler alışkanlıklar edinin. siz birlikte vakit geçirmek istiyorsanız, belkı haftaiçi akşamları yürüyüş yaparsınız farklı şeyler düşünün. adamın bi pazarı var demekki. hem zaten pazar günleri heryer aşırı kalabalık oluyor. ben nefret ediyorum haftasonu dışarı çıkmaktan.

Ben de rahatsız olurdum sanırım hep evde olmaktan
Nasıl alıştırılır bi fikrim yok

Tek izin günü varsa her hafta dışarı çıkmak istemeyebilir eşiniz ama sürekli de evde olmak sıkıntı bence. Bunun kışla falan alakası yok aslında, çıkmak isteyen çıkar.
Siz teklifi edince geri mi çeviriyor?

Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
Siz kendi çevrenizle çıkın, beraber çıkmak zorunda değilsiniz bence.

kendinize hobiler alışkanlıklar edinin. siz birlikte vakit geçirmek istiyorsanız, belkı haftaiçi akşamları yürüyüş yaparsınız farklı şeyler düşünün. adamın bi pazarı var demekki. hem zaten pazar günleri heryer aşırı kalabalık oluyor. ben nefret ediyorum haftasonu dışarı çıkmaktan.
Aynen ben de h.sonlari disari cikmayi hic sevmiyorum. Asiri yogunluk oluyor. Gideceksem vazgecip donuyorum eve. Ne trafigi ne kalabaligi insanin ruhunda heves birakmiyor.
Belki konu sahibinin esi de kalabaligi sevmedigi icin cikmiyordur.

Nasil kazandirilir bilmiyorum, benimki de evde oturmuyor. Dgil pazar gunu, hafta ici bile her gun bi yere gidelim istiyor. Hicbir yere gtmesek nehir kenarinda yuruyus yapiyoruz . Bizde de ben evcil ve tembel olandim. Zoraki alıştırdı. Siz de plan yapin hazirlik yapin hadi diyin alisir belki benim gibi 🤭

Kavga etmeden eleştirmeden alıştırmaya çalışın. Bazen siz ona uyun bazen de o size. yemek yemeyi seviyorsa hadi gidip dondurma alalım deyip yakın bir yere yürüyüp gelin. Sürekli evde oturuyorsa sağlık açısından iyi değil

Pazar günü heryer çok kalabalık ya :( biz bulunduğumuz ilçenin yeşil alanına iniyoruz sadece o kadar . Fazla uzaklaşmamak için elimden geleni yapıyorum . Haftaici kendinize program yapabilirsiniz .

Kahvaltıya gidiyoruz genelde pazarları. Eve dönene kadar öğleden sonra oluyor neredeyse. Çocukların banyosu ertesi gün hazırlığı dışardan yemek siparişi derken günü kapatıyoruz. Biz pazar değilde cumartesi sosyalleşiyoruz,ertesi gün tatil olduğu için alkol vs daha rahat oluyor

Herkes dışarıda leş bir gün. Çıksam bile sabah çok erken çıkıyorum. Kahvaltıya gideceksem ilk gidiyoruz. Bende sevmiyorum.
Ama evde ne yapmalıyım dersenn ooooo bir sürü şey var

Mis gibi Cuma gecesi ve Cumartesi dururken Pazar günü bende çıkmak istemem. Pazar günü Pazartesi’ye hazırlıktır benim için.

Back