- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Saat 3 te çıkarsan, çöker tabiDisari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat 3 te çıkarsan, çöker tabiDisari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum![]()
Kaçmış tependeki karlarDisari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum![]()
Yani bir karlı resim çekemediEvi gömüldü resmen karda![]()
Mart ayında da Pınar kategorisi yokkiYani bir karlı resim çekemedi![]()
Amannn napiyim yaratici fikirler sizlerde var bende beyin yokMart ayında da Pınar kategorisi yokki
Kar geliyormuş yine![]()
Kız bende öyle fikirler olsa, 8-10 oyla kapatır mıydım turlarıAmannn napiyim yaratici fikirler sizlerde var bende beyin yok![]()
Ramazana gelir belkiMart ayında da Pınar kategorisi yokki
Kar geliyormuş yine![]()
Senin şansına olmuş oda:))Disari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum![]()
Neyyyyyyyyyy cidden miSaat 3 te çıkarsan, çöker tabi![]()
Abla benim burasi tepe kaldigi icin sisliydi hep durmak sızın yagdi sehpayi cikarttim disariya ustune koydum ama telefon cekmedi gözükmedi yaniSenin şansına olmuş oda:))
Neyyyyyyyyyy cidden mi![]()
Şansızlık olmuş seninkide,çok güzel bir çekim olurdu olsaydı şayet:))Abla benim burasi tepe kaldigi icin sisliydi hep durmak sızın yagdi sehpayi cikarttim disariya ustune koydum ama telefon cekmedi gözükmedi yani
Tepe olan yerlere, öğleden sonra sis iniyor ablamSenin şansına olmuş oda:))
Neyyyyyyyyyy cidden mi![]()
Bende iyiyim canım benim şükürÇok şükür iyiyim evvoşum sen nasılsın![]()
Sabahtan olsaymış keşke harika manzara olurdu kaçırdı resmen yaa.Tepe olan yerlere, öğleden sonra sis iniyor ablam![]()
Evvacan kuzumBende iyiyim canım benim şükür![]()
Ben aslinda gözleme yaptim hazirladim falan sofra bezini kara yaydim sunum oldu pohhh lapa lapa kar yagyoŞansızlık olmuş seninkide,çok güzel bir çekim olurdu olsaydı şayet:))
AblacımEvvacan kuzum![]()
Üzüldüm şimdi,o kadar emek veripte olmaması üzüyor tabi.yoksa muhteşem bir foto olacaktı.Ben aslinda gözleme yaptim hazirladim falan sofra bezini kara yaydim sunum oldu pohhh lapa lapa kar yagyo
Daha sonra dinsin dedim ekmek hazirladim sehpayi cikarttim disariya gene gözgözü gormedi kismet olmadi yani
Burdayım kuzum zati kötü bişide demedim ki hiç.Ablacımburdasın dahada gitmezsin merak etme giden gitmiş
![]()
Gözleme demişken elektirikli gözleme sacı aldım daha yapmadımBen aslinda gözleme yaptim hazirladim falan sofra bezini kara yaydim sunum oldu pohhh lapa lapa kar yagyo
Daha sonra dinsin dedim ekmek hazirladim sehpayi cikarttim disariya gene gözgözü gormedi kismet olmadi yani