- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Saat 3 te çıkarsan, çöker tabiDisari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 3 te çıkarsan, çöker tabiDisari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum
Kaçmış tependeki karlarDisari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum
Yani bir karlı resim çekemediEvi gömüldü resmen karda
Mart ayında da Pınar kategorisi yokkiYani bir karlı resim çekemedi
Amannn napiyim yaratici fikirler sizlerde var bende beyin yokMart ayında da Pınar kategorisi yokki
Kar geliyormuş yine
Kız bende öyle fikirler olsa, 8-10 oyla kapatır mıydım turlarıAmannn napiyim yaratici fikirler sizlerde var bende beyin yok
Ramazana gelir belki O zaman çiçek ,böceklerle sunum yaparızMart ayında da Pınar kategorisi yokki
Kar geliyormuş yine
Senin şansına olmuş oda:))Disari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktum
Neyyyyyyyyyy cidden miSaat 3 te çıkarsan, çöker tabi
Abla benim burasi tepe kaldigi icin sisliydi hep durmak sızın yagdi sehpayi cikarttim disariya ustune koydum ama telefon cekmedi gözükmedi yaniSenin şansına olmuş oda:))
Neyyyyyyyyyy cidden mi
Şansızlık olmuş seninkide,çok güzel bir çekim olurdu olsaydı şayet:))Abla benim burasi tepe kaldigi icin sisliydi hep durmak sızın yagdi sehpayi cikarttim disariya ustune koydum ama telefon cekmedi gözükmedi yani
Tepe olan yerlere, öğleden sonra sis iniyor ablamSenin şansına olmuş oda:))
Neyyyyyyyyyy cidden mi
Bende iyiyim canım benim şükürÇok şükür iyiyim evvoşum sen nasılsın
Sabahtan olsaymış keşke harika manzara olurdu kaçırdı resmen yaa.Tepe olan yerlere, öğleden sonra sis iniyor ablam
Evvacan kuzumBende iyiyim canım benim şükür
Ben aslinda gözleme yaptim hazirladim falan sofra bezini kara yaydim sunum oldu pohhh lapa lapa kar yagyoŞansızlık olmuş seninkide,çok güzel bir çekim olurdu olsaydı şayet:))
Ablacım burdasın dahada gitmezsin merak etme giden gitmişEvvacan kuzum
Üzüldüm şimdi,o kadar emek veripte olmaması üzüyor tabi.yoksa muhteşem bir foto olacaktı.Ben aslinda gözleme yaptim hazirladim falan sofra bezini kara yaydim sunum oldu pohhh lapa lapa kar yagyo
Daha sonra dinsin dedim ekmek hazirladim sehpayi cikarttim disariya gene gözgözü gormedi kismet olmadi yani
Burdayım kuzum zati kötü bişide demedim ki hiç.Ablacım burdasın dahada gitmezsin merak etme giden gitmiş
Gözleme demişken elektirikli gözleme sacı aldım daha yapmadımBen aslinda gözleme yaptim hazirladim falan sofra bezini kara yaydim sunum oldu pohhh lapa lapa kar yagyo
Daha sonra dinsin dedim ekmek hazirladim sehpayi cikarttim disariya gene gözgözü gormedi kismet olmadi yani