- 4 Kasım 2019
- 27.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.550
- 598
- 29
Okudum abla doğru söze ne hacetBurdayım kuzum zati kötü bişide demedim ki hiç.
Ayar verdim sadece .![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum abla doğru söze ne hacetBurdayım kuzum zati kötü bişide demedim ki hiç.
Ayar verdim sadece .![]()
![]()
Peynirli yaparsan gelrim hemenGözleme demişken elektirikli gözleme sacı aldım daha yapmadım![]()
Ayy ablacım gelirsen her çeşit yaparım sanaPeynirli yaparsan gelrim hemen![]()
2 kere kibledim vatandaşı,yok böyle bir düşünce tarzı hayatı koçişi olmuş.Okudum abla doğru söze ne hacet❤
Sağol kuzum yemiş kadar oldum varyaAyy ablacım gelirsen her çeşit yaparım sana![]()
Çok yazık abla2 kere kibledim vatandaşı,yok böyle bir düşünce tarzı hayatı koçişi olmuş.
Keşke öyle bir imkan olsa toplaşıp yapar yerdik ablaSağol kuzum yemiş kadar oldum varya![]()
Kiz neguzel yaptim bide heee sinir oldum vazgectim moralim bozuldu sonraGözleme demişken elektirikli gözleme sacı aldım daha yapmadım![]()
Kötü olmuş fülüzüm yaKiz neguzel yaptim bide heee sinir oldum vazgectim moralim bozuldu sonra![]()
Ben begenmistim ama kismetKötü olmuş fülüzüm yanasipten öte köy yoktur derler sağlık olsun eminim güzel yapmışsındır
![]()
Az kaldı 1 haftacıkBen begenmistim ama kismet![]()
Keşke ne güzel olurdu cidden,imkan yok maalesefKeşke öyle bir imkan olsa toplaşıp yapar yerdik ablane konuşurduk ama yanında sıcacık çay
![]()
Üzülme canım benim,senin elinin değdiği her şey muhteşem olmuştur,kısmet değilmiş artıkKiz neguzel yaptim bide heee sinir oldum vazgectim moralim bozuldu sonra![]()
Olsun abla burdan alırız hıncımızıKeşke ne güzel olurdu cidden,imkan yok maalesef![]()
Üzülme canım benim,senin elinin değdiği her şey muhteşem olmuştur,kısmet değilmiş artık![]()
Aynen dibine vururuz herşeyinOlsun abla burdan alırız hıncımızı![]()
![]()
Çok vurmasakmı ablaAynen dibine vururuz herşeyin![]()
![]()
Buna katilmicam benAz kaldı 1 haftacık![]()
Sagol ablamKeşke ne güzel olurdu cidden,imkan yok maalesef![]()
Üzülme canım benim,senin elinin değdiği her şey muhteşem olmuştur,kısmet değilmiş artık![]()
Ayarını ayarlarız vesselamÇok vurmasakmı abla![]()
Olmaz vallaha katıl lütfen bak bende katıldım yine sonlarda yüzerken hevesim geliyor yineBuna katilmicam ben![]()