- 4 Kasım 2019
- 27.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.550
- 598
- 29
Yok abla yine gelsin her zaman gelsin ama tarif olarak gelsinÜzülüyor musun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok abla yine gelsin her zaman gelsin ama tarif olarak gelsinÜzülüyor musun![]()
Boşver ya biz fasulyeyiz isterse sonuncu olalım önemi yokBuna katilmicam ben![]()
Niye kiBuna katilmicam ben![]()
Aynen yeter zaten kismet nezamansa ozaman katilirim bidahaBoşver ya biz fasulyeyiz isterse sonuncu olalım önemi yokSen dinlen bu hafta hatta önümüzdeki ayda
![]()
Evet abla hele ilk 2 haftaAynen canım bizde öyle isteyeceğiz.Tarifli katılım olsun.Bunu anlayana kadar zorlandık![]()
20 oy bana vereceklerine baskasina gitsin bölmeyim oylari belki yeni insanlar katilirNiye ki![]()
Nisan ayında Ramazan ayı için yaparız.Sponsor gelmezse bizim ramazan ayı sofralarımız var.Ona katılırızAynen yeter zaten kismet nezamansa ozaman katilirim bidaha![]()
Bugün hiç gelmedi nedense
Aynen canım çok şükür anladık.Bence çok güzel oldu.Evet abla hele ilk 2 haftaneyseki bitti ama mutlaka gelsin eminim tarif olursa bundan sonra daha güzel şeyler çıkacak herkes çok iyiye gidiyor çünkü
![]()
Hadi ya bende gelmiştir dedimBugün hiç gelmedi nedense![]()
Ama öyle düşünme var ama yokuz diye düşün20 oy bana vereceklerine baskasina gitsin bölmeyim oylari belki yeni insanlar katilir
Ona razıyım abla bakNisan ayında Ramazan ayı için yaparız.Sponsor gelmezse bizim ramazan ayı sofralarımız var.Ona katılırız![]()
Yok bende etiket yaptim sabah hala yokHadi ya bende gelmiştir dedim![]()
Yazdım wp den dur bakalım ne diyecekYok bende etiket yaptim sabah hala yok
Evet abla rozetimizide aldık ödülde kazandık bencede güzeldiAynen canım çok şükür anladık.Bence çok güzel oldu.![]()
Denk gelmedi bana hiç.Hadi ya bende gelmiştir dedim![]()