- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Yok abla yine gelsin her zaman gelsin ama tarif olarak gelsinÜzülüyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok abla yine gelsin her zaman gelsin ama tarif olarak gelsinÜzülüyor musun
Boşver ya biz fasulyeyiz isterse sonuncu olalım önemi yokSen dinlen bu hafta hatta önümüzdeki aydaBuna katilmicam ben
Niye kiBuna katilmicam ben
Aynen canım bizde öyle isteyeceğiz.Tarifli katılım olsun.Bunu anlayana kadar zorlandıkYok abla yine gelsin her zaman gelsin ama tarif olarak gelsin
Aynen yeter zaten kismet nezamansa ozaman katilirim bidahaBoşver ya biz fasulyeyiz isterse sonuncu olalım önemi yokSen dinlen bu hafta hatta önümüzdeki ayda
Evet abla hele ilk 2 hafta neyseki bitti ama mutlaka gelsin eminim tarif olursa bundan sonra daha güzel şeyler çıkacak herkes çok iyiye gidiyor çünküAynen canım bizde öyle isteyeceğiz.Tarifli katılım olsun.Bunu anlayana kadar zorlandık
20 oy bana vereceklerine baskasina gitsin bölmeyim oylari belki yeni insanlar katilirNiye ki
Nisan ayında Ramazan ayı için yaparız.Sponsor gelmezse bizim ramazan ayı sofralarımız var.Ona katılırızAynen yeter zaten kismet nezamansa ozaman katilirim bidaha
Bugün hiç gelmedi nedenseJenna16 nerelerde
Aynen canım çok şükür anladık.Bence çok güzel oldu.Evet abla hele ilk 2 hafta neyseki bitti ama mutlaka gelsin eminim tarif olursa bundan sonra daha güzel şeyler çıkacak herkes çok iyiye gidiyor çünkü
Hadi ya bende gelmiştir dedimBugün hiç gelmedi nedense
Ama öyle düşünme var ama yokuz diye düşün20 oy bana vereceklerine baskasina gitsin bölmeyim oylari belki yeni insanlar katilir
Ona razıyım abla bakNisan ayında Ramazan ayı için yaparız.Sponsor gelmezse bizim ramazan ayı sofralarımız var.Ona katılırız
Yok bende etiket yaptim sabah hala yokHadi ya bende gelmiştir dedim
İnşaallah hep beraber katılırızOna razıyım abla bak
Yazdım wp den dur bakalım ne diyecekYok bende etiket yaptim sabah hala yok
Evet abla rozetimizide aldık ödülde kazandık bencede güzeldi ❤Aynen canım çok şükür anladık.Bence çok güzel oldu.
Denk gelmedi bana hiç.Hadi ya bende gelmiştir dedim