- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.720
Iyiyim şükür nevoşum sen nasılsın, oglus iyi dimiCanım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim şükür nevoşum sen nasılsın, oglus iyi dimiCanım nasılsın
Aman diyim rabbim beterinden korusun ins filizkomBen okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyo
Allah şifa versin inş yasimYok canım, evvelden beri hastaneye yattığında ben bakarım. Onu yazmıştım
Biz ölelim o zaman pehhhhAyyy nasil güzel oy almisim
Bundan sonra kk ya degil ekmek su bile yok
Çok iyi bitsin artık budaBugunde yaptircam abla bitcek artik yapismis baya
Dikkat etmen lazım evde yünlü bişey olmasın sakın.Nalet kara sinekler doluyor direkt içeri bebiş. Sabah açtım, içeri girdi bi tane Daha o saniye. Camda yapışık bekliyormuş şerefsiz. bağrış çığrış öldürdüm
Ay abla şaşırdım artık İnan ki
Ben seni bulamadim filizkomAyyy nasil güzel oy almisim
Bundan sonra kk ya degil ekmek su bile yok
Sen benden daha cok oy almisin ablaBiz ölelim o zaman pehhhh
Çok iyi bitsin artık buda
Dikkat etmen lazım evde yünlü bişey olmasın sakın.
Iyi bak aslinda bazi kullandigimiz seylere dikkat edersen herkesi bulabilirsinBen seni bulamadim filizkom
Cam önü, sehpa üstüIyi bak aslinda bazi kullandigimiz seylere dikkat edersen herkesi bulabilirsin
2 melekCam önü, sehpa üstü
YaniiiCam önü, sehpa üstü
Yani balkonum yok bastirnayi koymaya2 melek
Vallahamı yemin ettttttSen benden daha cok oy almisin abla
Vallahaaa ablaVallahamı yemin etttttt
20 mi, şaşırdımVallahaaa abla
Ben bulamıyom nedense çok dikkat etmediğim için belliIyi bak aslinda bazi kullandigimiz seylere dikkat edersen herkesi bulabilirsin
Anaaaaa şaşırdım şimdiVallahaaa abla
Aynen bende yasocum.20 mi, şaşırdım
Özentisiz bisey canim zaten onu bile vermeselerdi olurdu uzülmem yani20 mi, şaşırdım
Karda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepeneÖzentisiz bisey canim zaten onu bile vermeselerdi olurdu uzülmem yani
Benim imkanım olsaydı yapardım bunu,kaçırdı fülüz bunları.Karda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepene
Evi gömüldü resmen kardaKarda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepene
Disari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktumKarda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepene