- 28 Haziran 2011
- 62.301
- 156.213
- 898
Iyiyim şükür nevoşum sen nasılsın, oglus iyi dimiCanım nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim şükür nevoşum sen nasılsın, oglus iyi dimiCanım nasılsın![]()
Aman diyim rabbim beterinden korusun ins filizkomBen okadar hızlı iş yapiyorumki önümde ne var onuda görmüyorum sonra olan oluyo![]()
Allah şifa versin inş yasimYok canım, evvelden beri hastaneye yattığında ben bakarım. Onu yazmıştım![]()
Biz ölelim o zaman pehhhhAyyy nasil güzel oy almisim
Bundan sonra kk ya degil ekmek su bile yok![]()
Çok iyi bitsin artık budaBugunde yaptircam abla bitcek artik yapismis baya![]()
Dikkat etmen lazım evde yünlü bişey olmasın sakın.Nalet kara sinekler doluyor direkt içeri bebiş. Sabah açtım, içeri girdi bi tane Daha o saniye. Camda yapışık bekliyormuş şerefsiz. bağrış çığrış öldürdüm
Ay abla şaşırdım artık İnan ki![]()
Ben seni bulamadim filizkomAyyy nasil güzel oy almisim
Bundan sonra kk ya degil ekmek su bile yok![]()
Sen benden daha cok oy almisin ablaBiz ölelim o zaman pehhhh
Çok iyi bitsin artık buda
Dikkat etmen lazım evde yünlü bişey olmasın sakın.
Iyi bak aslinda bazi kullandigimiz seylere dikkat edersen herkesi bulabilirsinBen seni bulamadim filizkom![]()
Cam önü, sehpa üstüIyi bak aslinda bazi kullandigimiz seylere dikkat edersen herkesi bulabilirsin
2 melekCam önü, sehpa üstü![]()
YaniiiCam önü, sehpa üstü![]()
Yani balkonum yok bastirnayi koymaya2 melek![]()
Vallahamı yemin ettttttSen benden daha cok oy almisin abla![]()
![]()
Vallahaaa ablaVallahamı yemin etttttt![]()
![]()
20 mi, şaşırdımVallahaaa abla![]()
Ben bulamıyom nedense çok dikkat etmediğim için belliIyi bak aslinda bazi kullandigimiz seylere dikkat edersen herkesi bulabilirsin
Anaaaaa şaşırdım şimdiVallahaaa abla![]()
Aynen bende yasocum.20 mi, şaşırdım![]()
Özentisiz bisey canim zaten onu bile vermeselerdi olurdu uzülmem yani20 mi, şaşırdım![]()
Karda çekseydin kesin ilk 5 teydinÖzentisiz bisey canim zaten onu bile vermeselerdi olurdu uzülmem yani![]()
Benim imkanım olsaydı yapardım bunu,kaçırdı fülüz bunları.Karda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepene
![]()
Evi gömüldü resmen kardaKarda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepene
![]()
Disari cikarttim sis çöktü tepeme resmen gözükmediki resim gerisi geriye iceriye soktumKarda çekseydin kesin ilk 5 teydinO kadar kar yağdı tepene
![]()